Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az túl sok. Akkor az androidban ragadt be valami.
A cellakészenlét, meg még valami szokott nagyobb energiát fogyasztani nem a droid.
Nekem is volt ilyen a céges Catepillar telefonon.
Felesleges alprogramok tiltása, frissítés, újra indítás, közül valami megoldotta. Most újra 1 hetet elmegy egy töltéssel.
Ezen amúgy valami régebbi droid van, a Samsungon soha nem volt ilyen.
SIma csavarhúzóval is be lehet nyomogatni az érintkező lamellákat, meg a kábel rögzítést.
A Viktorinox bicskám szélesebb csavarhúzója erre lett teremtve.
Erre akkor jöttem rá, amikor a gagyi olcsó krimpelőt mérgemben kibasztam a picsába.
Ok!
Reggelt! ( Mentem tanítani, majd este gyüvök')
Nagyságrendileg most is ott vannak árban a gagyibbak ha beesel egy boltba. Egy profi krimpelő azonban bőven tizezer felett van.
Na, ilyesmit vettem 5000-ért.
Mi motiválta Berkit, hogy induljon? Erre Puzsér adott a kampány alatt választ. Szerinte motiválva az, vagy azok voltak, akik elindították. Magyarázat a képen. Szerintem nem nehéz azonosulni ezzel az elmélettel: Berkinek eszébe juthatott-e magától az indulás gondolata? Talán igen, kreténnek elég kretén hozzá. De felépíteni egy kampányt ...
Arra viszont kiváncsi lennék, mi motiválta Berkit, hogy induljon. Vagy ugy gondolta, ehhez is csak az arcát kell adni, a többit majd megoldja egy team? Esélytelen hogy nyerjen, de ha mégis, mit csinált volna? Végig haknozta volna mindenféle showkkal az öt évet?
Jogos, hisz minden fontos.dolgot ugy határoztak meg, hogy 2/3-dal lehet csak megváltoztatni. A fidesz logikusan nem nagyon akar ilyet, másoknak meg igencsak soká lesz lehetösége tenni ellene.
milyen medence
hát gondolom, hogy tovább síbolhassanak, és saját magukra illesztet törvényeket hozzanak, legalizálják az állami szintű sikkasztást mint ahogy ezt eddig is tették stb.
Csak az a medence, az minek?
De minek nekik 10 ev utan 2/3?
te hülye lenne 4 vicces évünk
Hát, hogy lesz e ellenzéki kormány az még kérdéses. Tény és való ha most lennének a választások jó esélyel elbukna a fidesz.
Szerintem a helyzet az lesz, hogy a szocik akik vitték budapestet nagyjából káoszba viszik Nyílván ne az első néhány hét intézkedéseket nézzük, szerintem még önállóan az irodába se találnak be 3-4 hónap múlva amikor már megmelegszenek na akkor milyen irányban idnítják a lejtőn pestet. Hülyén hangzik, de azt, hogy az ellenzék vitte pestet, még a kormánynak jól is jöhet egy parlamenti választásnál. Szerintem az alkalmatlanság hamar be fog bizonyosodni.
Egyben biztos vagyok. A fidesz részéről a 2/3 többség innentől kezdve csak illúzió Talán még az 50%-k is. Az lesz a kérdés, ha össze kell fogni valakivel koalícióra melyik párt lesz az
Reménykedem benne.
Szerinted Berki nem indul
A következő lépés az lesz, hogy a képernyőjét is szigszalagozzátok le Utánna meg azt tanácsolják, hogy vegyetek nyomógombosat, a meglévőt meg használjátok ajtóéknek
Nekem pl. nincs ilyen bajom, hogy látják a kamerát. Mert a digitális fényképezőmön nincs wifi
Egyébként a titkosszolgálatoknál már kb. 10 éve írógépen írnak és postai úton leveleznek. ott már rájöttek, amit a számítógépre leírnak gyakorlatilag az látja aki akarja
Egyszer használatos van olcsóbban is az Ali-ról, ingyen postával!
https://www.aliexpress.com/ite...
Plusz postaköltség meg mit tudom én
Nálunk egy boltos meghozta volna ilyen 4-5 ezerért
Ez lehet vagy 5-6 éves vagy több történet
Kurva drága?!?!?!?!? Régen lehet az volt de manapság
https://ecodigi.hu/index.php?r...
Ez a mostani neokommunizmus mást használ.... mondjuk sokan sirták vissza... megkaptàk