Nekem szét van szórva a telek erősített több antennás ac mesh routerekkel.... itt wi-fi problémája a szomszédoknak van max miattam... olyan jelet sugárzok, hogy a Holdról is mérni lehet
Hat nem, mert én azokat is ruhellem.... azt hittem ezek jobbak lesznek, mikor azt mondta Viki hogy megszünteti a korrupciót és el fog számoltatni... azt mondjuk én nem úgy gondoltam, hogy legalizálja és szétlopja az országot.... ma mar ezt is tudom, de veled ellentétben én tudok ezért a hibámért bocsánatot kérni
probléma nincs de pl a hintáról a sziamiau simán felmegy az enyém és a szomszéd hálózatára is
az ájfón elég sokszor csak a szomszédét hajlandó használni
nem mintha ez zavarna mert a szomszédba is tőlünk megy a net
de ahol messzebb van vagy gyengébb a net az ájfón inkább eldobja és megy a mobilnet, de ha kikapcsolom akkor meg nincs net
Tenyleg szerenek 22 ben latni egy fegyőr-jakab-ferenc osszeallitasu kormanyt ahol a czeglédy az igazsagugyet a lackner meg a gazdasagi tarcat kapna.
Akkor megnyugodnal es elegedett lennel.
Bogyoval meg madarat lehetne fogatni.
akkor most már ezt is tudom
ha nem lenne ilyen jó az akku idő akkor már rég odaadtam volna az asszonynak
amúgy a wifi sokkal gyengébb mint a sziamiaunak
Nekem minden be van kapcsolva.... wi-fi bt gps.... mondjuk a hetesen mar akksit kellett cseréltetni, mert egész nap használom a telefont és a végén mar 3 órát se bírt az akksi....
az ájfón elég sokszor csak a szomszédét hajlandó használni
nem mintha ez zavarna mert a szomszédba is tőlünk megy a net
de ahol messzebb van vagy gyengébb a net az ájfón inkább eldobja és megy a mobilnet, de ha kikapcsolom akkor meg nincs net
Mindenrossz,semmisejo,barmi jobb.
Tenyleg szerenek 22 ben latni egy fegyőr-jakab-ferenc osszeallitasu kormanyt ahol a czeglédy az igazsagugyet a lackner meg a gazdasagi tarcat kapna.
Akkor megnyugodnal es elegedett lennel.
Bogyoval meg madarat lehetne fogatni.
ha nem lenne ilyen jó az akku idő akkor már rég odaadtam volna az asszonynak
amúgy a wifi sokkal gyengébb mint a sziamiaunak
ezen az ájfónon
nekem telefonálás kb heti 1 perc
pedig a hetes már lassan 2 éves
készenlét kicsi net kicsi viber
youtube nézéssel semmi előny nincs