Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy néger.
Sajna, ilyen lett a világ. Nő, néger vagy buzi.
Ez a mandalori szerintem egy csaj lesz, olyan a mozgása
Viszont, hogy Yoda fajtájáról van szó ez nagyon tetszik
Én a solo-t nem tudtam még végignézni, eskü vagy 7x elkezdtem, de mindig bealudtam rajta
A zsivány az egész jó
Én is megnéztem, nekem egy zavaró tényező volt, túl steril, az volt az érzésem mint egy közepes stúdióban készült filmnél, ahol a stúdióban berendeztek egy sivatagot.
Mint amikor az ősemberes, középkori filmekben szépen mosott hajú, egészséges fogazatú, vasalt ruhában járkáló előemberek lettek volna.
Mondom.
Zsivány Egyes, a tobbi tuzre valo.
De ha megnezed az elsotol a birodalomig mind faek egyszeru tortenet, a birodalomban mar legalabb nezheto trukkok es kepi vilaggal.
ja hát én nem is hasonlítom az új filmekhez, azok gyalázatosan szarok
A tortenet vaza egyszeru mint a faek.
De az atmoszfera, a minimalista vadnyugati stilus nekem bejon.
Eddig meg a sisak se jott le a mukirol.
Amugy ez egy minisorozat, siman kenterbe veri a komplett nagyfilmes hanyadekot mind az 5 ot amit osszehoztak eddig. Foleg az utolso jedit.
én most szedem a második részt vagy 1/2 vagy mindegy minek nevezzük. engem nem nyűgözött le eddig.
Amugy meg a Mandalorian nekem nagyon adja, a jedi utan az elso jo dolog amit a disney ossze tudott hozni, kivetel a zsivany egyes.
Nem ert haza, csak otthagyta ausztraliban a motort ev visszarepult erdelybe.
Elvileg folytatja delamerikaban, csak szunetet tart.
Hűű Andor még mindig a föld körül kering
Azt hittem már rég hazaért....
Hogy legyen motor is.

http://youtu.be/5o2VNg_Lr58
Otthon akkor már minek mennél ki?
Tök jó lehet. És kimész 1x hugyozni a játékban meg 1x otthon?
Megérett a világ a pusztulásra:
https://index.hu/mindekozben/p...
pl az inverteres hegesztőnél szerintem megéri a hátrányokat, a hetra munkakábele nehezebb mint az egész gorillás inverter pajzsostól
aztán amikor egész nap a nyakadban lóg kb fél kiló plusz is rengeteget számít
De egyébként egyfázisú villanymotorknál is előfordult az alkalmazása az alutekercsnek, többnyire segédfázisként alkalmazták mert igy a kondenzátort is megspórolták, az ellenállása tolt annyit az áramvektoron hogy anélkül is elindult.
És nagyobb a vesztesége illetve kisebb a terhelhetősége, zárlatképessége, problémásak a kötési pontok. Ellenben töredéke az ára, és sok darabnál ez méginkább igaz.
Az olcsó trafós hegesztőknél is Alu a tekercs
De a munkakábel is alumínium meg az invertetnél is ami nem rossz mert sokkal könyebb mint a réz
A 0.5 mm grafit heggyel még fémet is lehetett gravírozni
Mindig is imádtam a villanyt, meg is baszott párszor
Az csak gazdasági megfontolásból volt igy.
Decemberben egy motor szezonra felkészítésében tudok segíteni!

Keress bizalommal!
Ez milyen kábel??!
Azaz