Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én 15 évig őrizgettem egy - örökségből származó - majdnem teli palackot, aztán nem régen az egyik szomszédomnak ajándékoztam.
Nagyon utáltam kerülgetni, én semmire nem tudtam használni, és állandó potenciális robbanásveszélyként gondoltam rá: a szerszámos sufniban volt tárolva, ahol nyáron, kánikulában simán volt akár 50 fok is.
Van itthon vagy 8 db
Ebből egy ami használt, avval főzünk nyáron kint amikor ezer fok van.
Kb 3 évet kibír egy palack
Pecához is visszük, azért kellene valami kisebb

Amúgy 5000ft-ért esztergálnak egy közbetétet a kicsi turista pakackhoz amibe bele lehet tekerni a nagy palack csapját
ha nekem lenne egybe annyi pénzem már rég a kocsmávban innék
sacc volt az ár, régebben mintha drágábbak lettek volna
Annyi lótyim lenne újrakezdeném az életem.
Most is annyiért veszi át felvásárló, ha átveszi.... 2-3e Ft-nal nem adnak többet. Aki többet akar kapni, az hirdeti, de a kutyának sem kell... Nemrég vettem egyet 4e-ért, de csak azért adtam ilyen sokat, mert házhoz hozta nekem meg kellet egy a terasz fűtéséhez....
A MOL-kutakon most 4000-et adnak érte - kártyán, nem kp-ben.
6-7?
Ilyen 2-3 ezerért vették át pár éve
5000 ezer ft ember Ehhez mélyszegénynek kell lenni nem kőgazdagnak
Ha meg már úgy is szét vágsz egy üresen is 6-7 ezer ft érő 11 kilás gázpalackot akkor miért nem szerelvényezed csak le, azt teszed át a kicsire?
Nem mindenki kőgazdag vállalkozó
Van aki csak kicsi pénzből gazdálkodhat
Ha nem lesz csap akkor elvágok egy rendes méretű palackot aztán lesz belőle 30-40 centis törpe palack
kép
aztán 15 év alatt meguntam a baromkodást azt vettem egy ilyen palackosat 5 ezerért. ezres hozzá a palack 4 óráig csuma gázon ég, akár 2 pörköltfőzést kibír nagyon faszán szinte szúró lánggal ég. Szerintzem hagyd a picsába a régi technikát nem éri meg a bajlódást Ez olyan mintha kb. még mindíg nyomógombos telefonod lenne az meg ugye ciki meg semmire sem jó
A helyzet az, hogy nekem még az ettől régebbi külső menetes kempingpalack van(illetve használtam sokáig) Két nagy hibája volt. Az egyik, hogy nem töltötték sehol,(amíg a te fajtádat a mai napig töltik) egy külön erre gyártott szeleppel úgy kellett átfejtegetni egy nagy palackból, de ha az nem volt tele akkor baszhattad A másik, hogy a levegőt nem lehetett rajta szabályozni és tökéletlenül égett(sárga lángal) és mindent összekormolt.
ne válogass
Ez van a golyóshoz
Ilyen régi fajta túrista gázpalachoz honnan lehet csapot szerezni?
Ami van 2-3 ezerért az más szerephez van az újabbak van golyós lezáró elem van a palackban
csak nem pelusban ülök le játszani, csak van addig még pár boldog évem
...de legalábbis előny.
Mondjuk az a dezintegrátor puska kurvara bejon, kell egy ilyen.
Bar megelegednek egy M82A1 el is.
Mandalori, nagyon trukkos.
Na hat ez vicc ahogy kinyirta az orrszarvut
Nemrég egyik profil beállítási oldalon lehetett választani nő, férfi, bináris nemü között.
Szóval kezdjetek gyakorolni a kígyó uborkával, mert még eljöhet az idő amikor kötelező lesz
Pedro Pascal a szinesz.
Amugy meg lesz benne Gina Carano is.