Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert hol látsz te itt harcot? Atis alaptermészetből ilyen, ha esetleg valaki leírja amit ő írt Ezt már megszoktuk Én meg nagyon nehezen tudok megharagudni bárkire is, ilyen az alaptermészetem Mert ha én haragszom az attól nekem mitől jó?
én még most kajáltam
igazából itt csak ismételed önnmagad Mondom,hogy minden második hozzászólásod arról szól, hogy bruttó 150 ért hobbyból vagy tűzoltó egyébként meg van egy nyaralód amit ki sem adsz mert nincs rá szükséged és nem is használsz, hogy ez most h.szoboszló vagy a keleti főcsatorna ezt nem részletezted, de különben meg albiból szeded a pénzt, meg te meg teremtetted magad körül a kánaánt. Ezt nem az újamból szopom baszod te kérkedsz ezzel szinte állandóan. De ismerek a közvetlen környezetembe is olyat aki hasonló képen tudja élni az életét Ettól még nem biztos, hogy a másik senkiházi buzi De atis az is lehetek ha akarod
Ettől még nem kell ennyire haragudnod rám, hogy alaptalanul sértegess
Én annyit ismerek az életedről amit itt leírsz Na hát csak pont ezeket írtam vissza, Soha nem mondtál ilyeneket csak minden második hozzászólásod erről szól. Szerintem ezt nem kell már annyiszor leírni már a leghülyébb is tudja már ezt itt tehát még én is ha csóró buta szar vagyok a szemedbe akkor az vagyok Én nem feszülök be rajta a te véleményed nem nagyon számít ha nagyon őszinte akarok lenni másoké se itt nem az sm-re gondoltam hanem úgy globálisan
Verje ki a 380 neki..vagy szopasson meg egy pontyot
Ebéd után eszitek egymás idegrenccerét.
Szerintem meg verjétek ki egymás répáját buzulás nélkül aztán legyen béke végre
Mit hallottál annyiszor hogy el is hiszed te szerencsétlen? Soha nem írtam olyat hogy a leggazdagabb vagyok,vagy a legokosabb! Bár tőled ezerszer!
Na és akkor legyünk őszinték!
Csak finoman , nehogy megsértődjön az a buta agyad. Vádaskodsz és csapkodsz itt nekem...sőtt...hazudsz!!!
Pipi van egy rossz hírem. Nem kell belehugyoznod a konnektorba ,mert már nem lehetsz olyan mint” én”.Ahhoz te hülye vagy...és már öreg is
Hmmm...és most tényleg elgondolkodtam rajtad...még motorod sincs! Estél egyet (mint itt a 90%) és beszartál. Abbahagytad!!!
Ennyi a jellem,a férfiasság,a kitartás! Nah...ezért nem lehetsz olyan mint én...mint MI !
Takarodj valami horgász oldalra és ott okoskodj te senkiházi buzi
Nem ismered az életem...ismeretlen dolgokról okos ember nem nyilatkozik
Igaz amiket leírtál,annyi hozzáfűznivalóm azért lenne,hogy soha nem mondtam ilyeneket! Keress már vissza légyszíves te szerencsétlen .
Bizonyos témákról ha beszélgetünk,az ember hasonlítás képpen felhoz példákat, pl hol voltál ,mit vettél..stb..stb. Így a szövegkörnyezetből lehet következtetni. Te és a hozzád hasonló barom ezt teszi és összekombinálja az egyszerű kis agyával. A végeredmény meg mi? Jobb a házam,jobb a kocsim,jobb helyekre járok,jobb az életem...akkor ő azt hiszi ő a legokosabb is...kurva anyját! Primitív vagy ha így gondolkozol Kósa...szedd össze magad inkább...NEGYVEN pár évesen. Vagy maradj így,de ne másokkal foglalkozz! Majd én is megmondom neked,hogy te csóró buta szar vagy! Ennyire vitted te szerencsétlen? De nem mondom meg...miért? Mert leszarom
Tudom, hogy érzékeny vagy. Én meg mindíg is próbálok a lehető legfinomabban beszélni veled, mert ha nem figyelek oda mit írok neked egy félreértelmezhető szavamon bedurcázol mint a kisfiam Aztán vádaskodsz, meg mindenki rossz, meg csapkodsz itt, aztán előjön, hogy mindened megvan, mert annyira fantasztikus vagy, hogy 45 éves korodra elértél már mindent így te vagy itt a leggazdagabb és legokosabb Csak ezt már annyiszor hallottam, hogy tényleg el is hiszem Ezért fogalmazok ismét megint finoman, nehogy megint előjöjj ugyanezekkel a frázisokkal
Nekem a te életedből egy perc nem kellene Legyünk őszinték, semmi irigyleni méltó nincsen sem az életedben, sem az anyagi helyzetedben. Legalább is számomra nincsen. Ha nekem olyannak kellene lennem mint te akkor inkább belehugyoznék a konektorba
Te ha szeretnél sem lehetnél olyan mint én ...te kisfiúcska
Ide amúgy is elég egy Kósa
Egész nap esett az eső, csak déltől 17.óra körülig csendesedett egy kissé! Pedig én azt hittem, hogy egész nap motorozós idő lesz! De tévedni emberi dolog, mondta a sün, és lemászott a gyökérkeféről!
Miért? Van valami kritérium?
Mert ha kötelező olyannak lennem mint te akkor nem is szeretnék
Nem is lehetnél!
A macska kiállása sem volt valami királyi.
Az a baj, hogy amikor egy múzeumnak adományoznak valamit, abból ilyen dolgok keverednek.
ah vadmacsek Hány xsík van a farkán?
ez egy hiúz kb. 50 évvel ezelőtti kidolgozásban A rendezői bal szemét már újból kéne ragasztani a kontúrokat kihúzni, egy portalanítás után
Itt a haver próbálja meg a reggel említett gipsz kígyót a macska valagába tuszkolni.
akkor már ketten vagyunk
ja ja már szóltak annó, hogy egy láda sör után nyomom a 6 telit ez állítólag másoknak nem tetszett nem értem miért
Van ilyen. Az mondjuk tényleg egy kis lélekvesztő. Én is azzal mentem először és utoljára robogón. Nem az én világom.
Meg is van.
Vállalom Én nem szeretnék egy nagyképű debrecen fővárosi lenni
Mondjuk neked a zx 9en is halalfelelmed vot, ezert is mesz inkabb a ladikkal bebaszcsizni.
Mindjárt megkeresem, amit a mi múzeumunkba hoztak be, asszem valami hagyaték volt.