Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mióta mondom hogy vidékiek vagytok....nem értitek meg
hát én életemben egyszer ültem robogon, vagy 20 éve Sógornak volt valami talán honda dió, ha egyáltalábn létezik ilyen. Hát nekem azon is halálfélelmem volt, azt, hogy arra a trepnire kell középre az embernek a lábát rakni nem ráülni egy nyeregre kétoldalt lelógatott lábbal, hát komolyan mondom majd összefostam magam pedig nem hiszem, hogy 40 nél többet mehettem de nem éreztem a gépet
Ácsi pénteken hallottam a rádióban, valami új debreceni beruházás kapcsán8persze a királyi rádió mondta ) hogy debrecen európa legerőteljesebben fejlődő városa
És ez komoly nem használtak kisebb szavakat
Már a seat is gyárt motort
A Gémesi Tomi a Levente utcából. Asszem 2 évvel idősebb nálam. Fati elég sokat járt Afrikába vadászni. az első alkalommal ott kint csináltatta meg, de a preparálás és a szállítás többe került mint a komplett vadászat repülőjeggyel ellátással . Mire azokban a nagy ládákban megérkezett 7-8 kikészített montázs.Aztán kaptuk ezt a címet és sok éven keresztül a Tomihoz vittük a besózott "hullákat" Nagyon szépen dolgoznak. A vége felé azért elég jól elkezdett felfelé menni az ár. Az osztrákok jártak hozzá csőstűl és elég sok időre is tudott már vállalni munkát mert úgy teli volt. A végén már a Fehovára se ment a standal, mert már neki nem kellett reklám Egy kis családi házba volt a műhelye amikor jártunk. szerintem kinőtte már magát. egy kisöregnél volt annó alkalmazásban onnan tanulta a szakmát majd rámaradt az üzem amikor az öreg meghalt
Az utolsó adagot pestre vittük. Találtunk az interneten egy preparátort. Akkor nagyjából feléért dolgozott mint a Tomi, meg nekünk lényegesen közelebb is volt Valami Soós nevü kb. az is velem korabeli ipse. Te az elég hitvány munkát végzett
Ez szerintem tuti jo lesz nekem, gazrendszert nem akarok, a villany keves lesz, a webasto meg draga.
Es nem egy ordoglakat az installalas.
Fejben mindent osdzeraktam.
Bar azert megnezem elotte mit rak ossze a Göbölyös doki.
Kerozinnal, ami majdnem ugyan az.
Én is, én is!
Én, amikor a MC2 volt, raktam rá egy Dr70-es hengert, erősített hajtókart, valamilyen sportkiput, 17,5-ös DO-t, elég sokáig járattam finoman. Megvette a kolléga, az a saját bevallása szerint telefonos GPS-el mérve elérte a 110 km/h-t valami rettenet hosszú egyenesen. Csak széthajtotta, valami szart rakott bele olaj helyett, mutatta nekem is, valami moha-szerű volt a gyertyán. A szerelője úgy-ahogy rendbe hozta, de már nem lett olyan, mint nálam.
Tuti nem dizellel.
Találós kérdés. Mivel megy a repülő?
Nem úgy kicsi, hanem méretileg. Ha a lábtartón volt a lábam, mint amikor puttyantóson ülök, nem tudtam derékszögben kanyarodni, mert elérte a térdem.
Igaz...van is itthon
Honnan lopod a dizelt?
Huhh, amikor ora szerint 93-at ment ami realisan olyan 80,csinaltam egy erosebbet, az mar GPS szerint is ment alattam 92-t,akkor 120 kg felett jartam, csak kurvasokat zabalt es idegbeteg digitalis gazkarakterisztikaja volt. Az normal utcai forgalomban tenyleg beszaras, foleg azokhoz a fekekhez.
No de ez is olyan hogy ettol meg a kocsik 20 centire mentek el mellettem a 3-as uton.
Eladtam mindent ami eladhato volt, a maradek bekerult a polcra, es egy sv650 meg a pincebe, csak az is kicsi lett, igy jott a 09 es street, mostanabsn meg a 17 es szurke, motor ezutan mar nemigen kell.
Igy a maradekbol meg bontott hulladekbol meg kinai bovlibol szorakoztatasra osszeraktam a kek rettenetet, ami jo muri botbajarni.
A honda is eladasra kerul, az ilyen youngtimeres fellangolas. De elmult.
Ilyen kell nekem is....a villanyautóba
Kicsi motor. Nézd meg alattam a babszit és gechire elég lótifutinak!
Nem is akarok, ez a tea elott volt.
Dehogynem: Tatrateától...
Teától nem lehet bebaszni
Kicsi az SR? Há' mekkora vagy? Én 185 cm, ez mág éppen jó nekem.
Mi az a SV? SV650 tán?
Nem, csak utalom a keseru utoizet a sörnek.
Ha meg be vagyok baszva nagyon gyorsan es messze maszkalok negykezlab, utana meg baszottul faj a fejem, a szensavas mem nem jo a gyomornak, igy marad a zero cukros tea.
Noh, tervbrn zseni vagyok, megvan a lakoauto futese, elektromos ellatasa, zuhany-budi meg kell es elmeletben uton is vagyok.

https://www.ebay.com/itm/12V-5...
Rekeszre sört veszünk ,nem teát !
Homár vagy?
Nekem kicsi volt az SR eladtam es vettem egy SV-t, utana dolt minden csostul.
Most ez van, es nagyon fasza, en csinaltam, darabrol darabra.
Olyan is, de kurvajo.
Egy rekesz tea, egy halom bevasarolnivalo elfer rajta meg en.