Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is ugyanilyen volt. Kicsi volt a motor, eladtam és vettem az SR-t.
Dehogy, meg a vegen felszallna orbitalis palyara.
Arra van gyógymód:
Ki kell vinni a sivatagba tesztelni
Nemmindegy?
Befosna.
De nem a sebességtől hanem a halálfélelemtől
Nem kell, a kek rettenetrol leszallva remegne kezedlabad
Az én motoromat is megkoppolhatod este lámpa nélkül .
Egyszer....
Ez nem gixergyilkos,hanem mindengyilkos
Büntet
Ilyet nem tud mindenki ez kerem egy piaggio Hi-Per2. Ketutemu istenvillam benzinuzemu szsarazfoldi raketta.
Egyszeruen gixxergyilkosnak becezem.
Ez meg mi a faszom?
Elektromos?
Dehogy van, sima dellorto koppintas, jo lett, legalsoban, köszi.
Most mar csak egy 70 es henger meg egy jobb kipufogo kene.
Meg a szivato szart se er.
Szar a telo, elolhatul, es ha belemegyek egy bukkanoba minden villany meghal kivetrl a gyujtas, az idomok szarok.
De az tuti hogy atis gennytanyajatol 100x nagyobb elmeny lampa es sisak nelkul csapatni ejszaka a varosban vele.
Noh, legalsoba raktam a zegert, berugtam,................ Meg kell mondjam.......... Kurvajo lett.
Ha most idejonnel raulnel egy koveret huznal raja...... bef... nal, majd az arokba lokned a gennytanyat es fegyútanad.
Ez b... Meg 3 bol 2 be visszsbaszod es megy 250 et, komolyan szihopata gep lett.
A csúcsos felé tedd a zégert eggyel.
Kevésbé álljon ki a dugattyúból.

Nincs ezen membrán, vagy gyorsító pumpa, ugye? Ha van, azok hibája is tud ilyen jelenséget produkálni, vagy a túl alacsony úszó szint, de ez nem MZ, hogy ilyen baja legyen :)
Nem politizálok...nincs szükségem arra,hogy hibáztassak másokat.
Ilyen mondás nincs. Egy dolgot pár ember itt furcsán értelmez. Az ember viselkedését,műveltségét,tanultsãgát ,nem a lakhelye határozza meg.
Sok kis nyomorult ember ,aki életében nem tudta elérni azt amit szeretett volna, irígykedik más sikeresebb emberekre. Tudásával , életben elért eredményeiből nem tud felmutatni semmi érdemlegeset ,ezért elkezd “vidékizni”....próbálva ezzel kompenzálni életképtelenségét.Ezzel bizonyítva azt ,hogy valóban egy primitív és ostoba ember
Segítek illusztrálni, ha nem baj....
Inkabb az a meglatasom hogy egy igazi kihaennem, a kákán is csomot kereso megmondoemberke kontoset huztad fel.
Szal amit mondasz bulshit..........
Amugy meg videki ember messzirol kiabal.............. Szoval a Lónak a Faszát.
De kijaza zokniházi?
Szerintem itt ti szoktatok befeszülni,nem én
Aztán a nagy keserűségében pár ember próbál “jól megmondani”,de mikor szembesítem velük hogy egy kis csicskák negyven párévesen,jön a sírás .
Akinek nem inge ez,ne vegye magára! Akinek meg az,szerintem tudja már
Ahogy zokniházi mondaná........... Lónak a Faszát...............
Amugy a vicc es a te megnyugtatasodra, nem, csak fotelben motorozok.
Meg a vegen ujra befeszülsz, es az nem tesz jot neked.
Ez a 750-es gennyláda ,az összes eddigi motorodat megbassza kettesben teeeee
Tényleg...ültél te már motoron amúgy?
Legelabb nem log köldokig, vagy nem egy MTZ lampa van felnyomva kulccsontig.
én se vagyok nagy kanna mániás, de egy ilyen "celeb" jobban mutat nagyobb kannával