Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekembigy is jo.
azért egy 300ccm-es kanna bővítést elbírna ez a segg
Best of kerek segg.
http://youtu.be/Mxn5aQqezh0
Mar most isckorosan sovany vagyok.Ez meg egy borzaszto eros robogo.
Megy egy nyiszlett 750 es gennytanyahoz kepest is.
Az azt jelenti hogy a csucsos vege fele tegyem a zegert? Hogy alapbol kijjebbblegyen a tű? Most kozepallasban van.
Le kellene fogyni
Tűt feljebb húzni, vagy alacsony az úszószint.
Fúvóka, inkább magasabb fordulaton szegényíti el.
Nya,szoval,robogo.
elindulaskor fullad,nehezen kezdi szedni a labat,de mikor belendul hirtellrnblok egyet es szedito 45 el megyek,fuvoka,gorgo vagy tűt kene atrakni?
Igen és nem.
Újként betörni erre a relatíve zárt piacra, valóban gond lehet, de ha beindul, folyamatosan lesz meló.
Amúgy irdatlan pénz az elejtett állatok kitöméséből is, mi hordtunk dögöket Nagykanizsára egy sráchoz. Ezt nem lehet gépesíteni, nem lehet ellopni (ötlet), ebben ha ügyes vagy, 365/365-ben tudsz dolgozni.
És ebből van világbajnokság is, az egyik (asszem pont) magyar azzal nyert, hogy valami emlős/rágcsáló családot úgy csinált meg, hogy elöl az anyjuk, annak a farkába és egymás farkába kapaszkodva vonatozva mentek valahová. meg a katalógusban száz oldalon keresztül csak a műszemek különféle állatoknak.
még nem olvastam el, bevittem a budiba aztán ha ott járok olvasgatom, a légfrissítő szövegét már nagyon unom
Dehát profi értékesítő lettél. Nem?
ezekkel csak az értékesítés a gond
ha bejön valahogy 1-2-3 megrendelés akkor utána már menni fog, csak lehet mire eladod azt az 1-2 szettet eltelik 30 év
Mert nem azt kell gyártani. Ami tuti, állandó bevétel és ilyenféle kézimunka, az az, hogy gipszből festve kell természetrajz tárgyú oktatóeszközöket gyártani, jelesül pl. hüllőket.
Amikor múzeumban dolgoztam, ott a srác - amúgy rendkívül pontos és élethű - gipszből kifaragta a dögöket, abból szilikon öntőformát készített (negatívot ugye) és utána sorozatban gyártotta azt, amit az iskoláknak gyártott szemléltető eszközként.
De mondhatok még ötletet, a másik haver fia vett egy drónt, a kamerát valahogyan átalakította, hogy más tartományban látott, ezzel azt érte el, hogy a szántóföldek felett repülve a színképen lehetett látni, hogy hol a gond - vagy mi hiányzott - ezt már nem értettem, de csak oda kellett kijuttatni a vegyszert vagy pétisót, nem az egész termőterületre.
tuti bukó
volt egy magyar ember fugger fuggiert vagy valami ilyesmi nevű cuccokat csinált, gondolom csak a felépítményt aztán egy ideje nem csinál
amúgy ha kész a sablon lehet jó sokat csinálni, a festés a lényeges, van aki olyan profi hogy a rozsda foltok is élethűek
komolyan mondom hogy akiről nemrég cikkeztek hogy mindenféle bukót meg motorokat fest sehol sincs ezekhez a fanatikusokhoz pedig a motorfestő is profi színvonal
egy kocsi festése napokig tart
Kezdj el modell vasutat gyártani. Ha heti egyet kifaragsz, megvan az elvárt bevétel. Anyag, felszerelés költsége elhanyagolható, otthon meleg szobában asztalnál csinálhatod, nem kell megszakadni, nem sporteszköz, így tűzcsap sem kell a ház elé.
Ráadásul kézzel készült, egyedi, szóval dupla annyit ér
Plusz szerintem te mint ex vasutas, talán jobban képben vagy honnan lehet hiteles infókat gyűjteni a mozdonyokról.
25 bar a próba nyomásuk, márpedig ha 25 a próba akkor 35ig nem durran el
pár éve mondta a gázkutas hol durran ki, de elfelejtettem, mert párat el szoktak sütni a nyomáspróbázók, vagy valami ilyesmit mondott az ember
nem volt kellően fontos információ számomra így ki is esett gyorsan
azt nem tudom mert a sikerig jutottam ég csak el
anyámnak vettem egy almásládányi danielle steel meg vavyen fable meg hasonló nyálakat aztán ez is az 50 forintos pakkban volt

valamit kellene kezdeni mert szombatonként van 15-20 ezer bevételem aztán kezd kevés lenni
olyan munkahely ahol nem megszakadni kell nem akar összejönni, pedig kurvára nem a sok pénz a legfőbb célom
Ja, az más.

Klímásoknál láttam olyat, felszerelvényezték autószeleppel, meg 1/2-os vizes csatlakozással, feltöltötték mosószeres vízzel, kompresszorral felnyomták, és hordozható nagynyomású mosónak használták.
Ilyennek mondjuk jó lenne egy ilyen, de ebből is a kisebb palack jó.
8-10bart kibírnak ezek az alu tartályok?
Te már megint nem dolgozni akarsz, hanem bizniszelni. Mint a Pipi és a Zoli....
Elmégy üzletkötőnek?
Turka piacon megtaláltam a tutit
Jövő héttől teli leszek zsetonnal
Kb keszarom mert sosem fog kelleni
Max tutajt hegeszteni belőle vagy peca stéget
Gázpalacknál nincs olyan hogy nyomáson kell tárolni?
Argon palacknál mindig szigorúan a lelkemre kötik, hogy véletlenül se ürítsem le nullára, maradjon folyamatos nyomás alatt a palack.
Örököltem én is a palackokat
Nekem a padláson vannak nyitott csappal aztán így nem veszélyes.
Most halt meg az annyiba öreg anyja onnan is lehetett volna hozni vagy 3db- ot mert neki is volt sok de azt már el sem hoztuk mert értelmetlen ennyi kacatot tárolni
Amiota nincs házi disznó vágás semmi értelme a palacknak mar a pálinkát is a vezetékes gázról főzik