Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A megerőszakolt körmös anyák nevében köszönöm

Hálából nézd mit találtam?
https://pumatools.hu/kormoskul...
Veszek ha nem bírnak vele a lakatosok pont ezért.
Nem tudom. Anno mikor elkezdtem 7 éve motorozni, ezt a tanácsot adták nekem a tapasztaltabbak. Eddig bevált, soha nem kellett még karbit takarítanom, tavasszal - kis rákészüléssel: akksi csutkáig feltölt, benzincsap PRI állásba - 10 másodpercen belül elindultak a gépek.
Neee, azért az elég barbár dolog.
Gyártani kell egyet. Nem komplikált.
A 100-ban kevesebb az etanol?
Betoltam az udvari budiba….
Tessék szépen wc-t használni.
Vótam!

Na, a mai lightos 11 fokban én egyelőre "szezont zártam" - igaz, csak 45 km volt az egész. Ki akartam járni a gépből a maradék benyát - legalább tartalékig - , majd csurig öntöttem OMV 100-assal, aztán mosás, láncápolás, viaszozgatás, ilyesféle, majd betoltam fedett téli szállására, a kerti lomosba.

(Ebédnél nejem rám szólt, hogy nem akarom a szaromat télire eltüntetni az udvar közepéről?)
Hogyne lenne jó de azért kell egy kulcs.
Régen se voltam más, a kételkedés és igazság keresés a vérben leledzik, szerencsés kinek nincs igénye ezekre.
Az is jó.
Pedig lehet, azok érdekesebbek lennének Így csak azt látom hogy egyre morózusabb vagy ahogy haladsz a korral előre
Dorni + kalapács azzal tudom finoman kocogtatva...
Azé' ez sem olcsó, biztos tudnak csinálni ilyet.
Előkerestem és megmértem a lajosost, mindkét végén jóval kisebb 40-50 így az kicsi lenne így marad a csinálgatás, de amúgy ha fellazítod nem tudod valamivel elfordítani?
https://pumatools.hu/kormoskul... na ez már barátságosabb ár. Belehet állítani enélkül is de mielőtt veszek melóba megkérdezem, tudnak egyet nekem csinálni vagy sem.
160-as.
A lajosban van nem túl drágán vagy csinálni, csináltatni, nem tudom milyen méret kell dukin nem állítgattam még láncot, de ha a lajosos jó akkor ott, hozzád nincs is messze.
Körmös kulcsot hol érdemes venni (láncot állítani) ? A gyári rohadt drága egy fix kulcsért.
Az igaz, hogy mindent és mindenkit megkérdőjelezek és nem hiszek vakon, abban és annak hiszek aki bizonyítja amit tesz és nem csak kinyilatkoztatja. Elégedetlen sok mindennel?....ez is igaz és elégedett is ugyanannyi dologgal viszont azok unalmas témák és nem késztetnek gondolkodásra.
Nem, csak nézzünk szembe vele és ne tagadjuk le, hogy volt ilyen és ezt kb a népesség 10%-a tette, de a többiek nem, a többi volt szoci országban ez nagyjából megtörtént bár nem teljesen, de legalább elkezdték nálunk meg az van mint itt ahogy felhoztam a témát, a mentegetés.
De Sanyi, akkor mindenki lője főbe magát vagy költözzön egy lakatlan szigetre, mert az utókor ugyis aljasnak fogja megitélni? Nincs Neked üldözési mániád? Elég sokmindennel elégedetlen vagy
Azt nem lehet elítélni, hogy egy szervezet, rendszer, cég vagy bármilyen közösség (azonos cél érdekében szervezett csapat) a kulcspozícióba megbízható embereket helyez. Kihangsúlyozom, ez nem az akármilyen izmusról szól, bármiről amit írtam egy sorral feljebb.
Ez nem jelenti feltétlen azt, hogy az egyén bármit megtesz a csapatért, elég, ha NEM tesz meg bármit.
Tehát egy politikai párt ha pártagokat helyez csak valahová, nem kell feltétlenül aktív tagjának lenni, nem kell besúgni, ölni, csalni, elhallgatni, elég ha csak azonosul a célokkal, ennek egyik jele lehet a párttagság, ha már itt leragadtunk. nyilván mindenhol vannak gyenge jellemű emberek, akik a saját szavukat sem veszik komolyan, meg vannak, akik valahogyan kényszerítik a másikat, hogy azonosuljon a céllal, lehet előnyökkel csalogatni, de ez soha nem ér fel azzal, amikor valaki önként vállalja a tagságot.
Abban a régi rendszerben meg nyugodjon le mindenki, az igazán fontos pozícióba úgy is csak valóban elkötelezett emberek kerültek. Vezető vájár, daraboló csoport vezető, gépjármű üzemanyag elszámoló csoportvezető NEM tartozik ezek közé...
Ezt a mentegetést már meg kell tapsolnom. .......nem volt jó ügynök csak aljas az, hogy mit mesél utólag semmit nem ér mert azok sem voltak hülyék akiknek jelentettek a kamut lehet, hogy egy ideig bevették, de sokáig nem no meg alapból aki bármilyen előnyért hajlandó besúgást vállalni az tényleg megérdemli, hogy bárki mentegesse (lelkiismerete meg egyiknek sem volt különben nem vállalta volna)?.....ha csak nem volt haszonélvező ami mondjuk nálad az életkorodnál fogva nehéz lett volna.

....az a baj, hogy ebben az országban minden korban bárki lehetett szemétláda a többiekkel mert bizton számíthatott arra, hogy megússza, megúszták a vörösök, fehérek, nyilasok, komcsik mindenki és nagy eséllyel megússzák a jövőben is így mivel nincs bünti mér az ingadozó tetű is simán bevállalhat bármit.
Én nemcsak a szavazásról beszélek amúgy.
De.
Ha a 2+2 kérdésre az egyik csoport hárommal felel a másik meg öttel, attól még egyik sem lesz elfogadható.