A TC-n ez azért máshogy jön ki,a kisautók gyártása a bonyolult környezetvédelmi faszságok és a kis árrés miatt pont nem éri meg benzinesben gyártani.A fiat ki is vonul belőle,a többi meg csak villanybiciklit gyárt.
Mondjuk tényleg lehetne valami villanysuv,ha már a hülyeemberek csak azt veszik. Csak nincs,vagy ilyen E-Tron félék.30 milláért.
Nézd: én tényleg nem szeretem a SUV-okat, de ha lenne módom új autót venni, akkor én is azt vennék. Egy 7-800 kilós autót csak akkor, ha más sem járna 2 tonnás dögökkel, mert egy bármilyen balesetből - kisautóban ülve - csak vesztesként kerülhetek ki.
Huhh,már vagy 2 hete is próbáltam lekérdezni ezt a járgányt de hibát írt ki,most is.Az összes többi amit lekérdeztem mind kiírt az egész történetet.
mondjuk a 90%-a a gyártás után 6-7 évvel kezdte meg itthoni pályafutását.
kurvára nincs egy-két gazdás itthoni.
Szóval lutri az egész vásárlás.
Ha tényleg a környezet védelem lenne a cél mindenki gyártana nagyon puritán 3-500 kilós 2-4 személyes kis villanyos gépeket
Mivel ezt nem csinálja senki így nem a környezet a fontos
Nomeg ha egy minimum 12 milliós járgányt hasonlítok az én borrzasztóan szigorú és komoly Kb 900e-ret érő asztmámhoz akkor tekerheted egésznap kell vagy 20 év míg visszahozza az árát. Nemhogy termelje.
bohóc járműveid itt csak neked vannak.... amúgy a fogyasztása nem érdekel, nekem városi autó kellett..... gyakorlatilag olyan kiadás csökkenésem van, hogy az autó pénzt termel
Azt értem hogy a témával a legkevésbé kapcsolódik a megjegyzése,csak azt nem hogy ezt miafenének írja le?
Amúgy azt vettem észre hogy valami nagyon elcsúszott nála.
Nekem akárhogy is jó, magaddal szemben legyél igényesebb. Ne terjedjen el mindenfelé a .... primitívség, még akkor sem , ha mostanra ez szinte általánossá vált!
zoli 32 lány testvére körülbelül 20 km-erre a magyar határtól, közlekedett gépjárművével a megengedett legnagyobb 80 km/h sebesség helyett 100 km/h -val. A sebesség túllépés következményeként az osztrák hatóság közlekedési szabálysértés indokán 15 euró-s pénzbírsággal súlytotta az elkövetőt.
Mondjuk tényleg lehetne valami villanysuv,ha már a hülyeemberek csak azt veszik.