Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A TC-n ez azért máshogy jön ki,a kisautók gyártása a bonyolult környezetvédelmi faszságok és a kis árrés miatt pont nem éri meg benzinesben gyártani.A fiat ki is vonul belőle,a többi meg csak villanybiciklit gyárt.
Mondjuk tényleg lehetne valami villanysuv,ha már a hülyeemberek csak azt veszik. Csak nincs,vagy ilyen E-Tron félék.30 milláért.
Nézd: én tényleg nem szeretem a SUV-okat, de ha lenne módom új autót venni, akkor én is azt vennék. Egy 7-800 kilós autót csak akkor, ha más sem járna 2 tonnás dögökkel, mert egy bármilyen balesetből - kisautóban ülve - csak vesztesként kerülhetek ki.
Huhh,már vagy 2 hete is próbáltam lekérdezni ezt a járgányt de hibát írt ki,most is.Az összes többi amit lekérdeztem mind kiírt az egész történetet.
mondjuk a 90%-a a gyártás után 6-7 évvel kezdte meg itthoni pályafutását.
kurvára nincs egy-két gazdás itthoni.
Szóval lutri az egész vásárlás.
Ezért kell a suv helyett csinálni
Plusz ezekre a nagy szarokra teherautó adó kellene
Bocs,lehet szarakodik a rendszer,de benéztem 52500.kép van csatolva.
Nem csinálnak, mert ami egy SUV-nál kisebb, azt - pláne qrva drágán - egyszerűen nem veszik meg az emberek.
Ha tényleg a környezet védelem lenne a cél mindenki gyártana nagyon puritán 3-500 kilós 2-4 személyes kis villanyos gépeket
Mivel ezt nem csinálja senki így nem a környezet a fontos
2017-ben már 525 volt benne.
Valamit rosszul csinálok hogy nem jön be a JSZP-n ez a csodajárgány vagy mókoltak a képen a rendszámmal?

https://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/fiat/ducato/fiat_ducato_maxi_3_0_vonohorog-15115831
Nomeg ha egy minimum 12 milliós járgányt hasonlítok az én borrzasztóan szigorú és komoly Kb 900e-ret érő asztmámhoz akkor tekerheted egésznap kell vagy 20 év míg visszahozza az árát. Nemhogy termelje.
Nekem még egy szálloda előtt se nyiffant ki az akkum.És nagyon komoly,nagy számban eladott járműveim vannak.
bohóc járműveid itt csak neked vannak.... amúgy a fogyasztása nem érdekel, nekem városi autó kellett..... gyakorlatilag olyan kiadás csökkenésem van, hogy az autó pénzt termel
Akkor ezért vettél bohócautót?
Spúr vagy.
Azt értem hogy a témával a legkevésbé kapcsolódik a megjegyzése,csak azt nem hogy ezt miafenének írja le?
Amúgy azt vettem észre hogy valami nagyon elcsúszott nála.
Mit nem értesz??? Kijelentette,hogy igénytelen vagy,joga van hozzá.
Megint hülyeség.... mi az hogy 25%-al? Az enyém a városban megeszi a dupláját is
Haha...az enyém gyárilag gázos SUV...akkor én még jó vagyok!
Halvány dunsztom sincs ez most hogy jön ahhoz a tényhez hogy a SUV a leg környezetszennyezőbb járműforma?
Nekem akárhogy is jó, magaddal szemben legyél igényesebb. Ne terjedjen el mindenfelé a .... primitívség, még akkor sem , ha mostanra ez szinte általánossá vált!
zoli 32 lány testvére körülbelül 20 km-erre a magyar határtól, közlekedett gépjárművével a megengedett legnagyobb 80 km/h sebesség helyett 100 km/h -val. A sebesség túllépés következményeként az osztrák hatóság közlekedési szabálysértés indokán 15 euró-s pénzbírsággal súlytotta az elkövetőt.

Így jó?
Na ja, ingyé nem megy.
Szebben nem tudtad volna mondani??!
Alighanem olyan számítástechnikai-navigáció szervizbe kell menned, ahol javítással programfrissítéssel is foglalkoznak.