Hát nem tudom, nem volt még a kezemben ezért nem is releváns a véleményem de nem hinném hogy az összes tesztelő rosszul állítja be. A 7-est használtam én is, az brutál jó motorozni, nekem a 4-gyes tetszett a legjobban mert a kisházzal is könnyebb mint az újabbak ház nélkül és ezt már érzem ha a bukóra van rögzítve a kamera. Az osmot nem is tudom hogyan lehetne rogziteni bukóra. Szerintem a gopro7(frissítéssel már nem fagy) vagy a 8 egy dji osmo mobile3-assal (30ezer) a legjobb párosítás, ha kell akkor tudod használni a gimbalt és annak minden előnyét de megtehet, hogy csak a kamerát szereled fel mint fentebb írtam a bukóra.
Motornak a rezgéseit nem tudom mennyire szedi ki a pocket de nem hinném hogy olyan jól mint a gopro stabilizátora, nem a szint vagy dőlésváltozásra gondolok hanem a rezonanciára.
Nekem be van dobva a dobozba túrán... a képminőség legalább gopro 7.... a neten szarul állítják be valszeg, vagy lerontja vmi... a legjobban a panoráma felvétel tetszik, magától megcsinálja... fasza kis kütyü. Rendeltem hozza motoros tartot is, majd kiprobalom milyen lesz motoron.
De a 11 pro sem csinál szar képet
Ez a hiperszuper stabilizátor ami kb egy átlag videósnak teljesen felesleges. Nem hinném hogy most rögtön tudnál olyan élethelyzetet amire jó leget, ha csak nem munkaközben akarsz videózni. Sokat látok már 70-ért hirdetésbe, képminőségben a netes videók alapján meg nem egy gopro szint, és a gopro praktikusabb is már csak a fogása meg a felszerelhetősége miatt is.
Ha már pénzt akartál költeni akkor iphone 11 és minden probléma megoldva arról nem is beszélve hogy egy készülékben van jóformán minden.
Nekem is van drága fényképezőm de szinte mindig akkor történik valami szép amikor a gép otthon van.
Három készülék az tripla probléma. Mai világban egy jó telefon a megoldás...
Jaja...az egyiket 2-3 hetente töltöm ,a másikat csak alkalmanként mikor van mit felvenni...az iPad -ot 2 naponta.
Most meg teló naponta,óra-iPad 2 naponta.
Amúgy a töltés a legkevesebb. Soha nem érdekelt. Éjszaka ráér töltődni.
Nem így mondanám. Mindent arra használok,amire való!
Az Osmo mérföldekkel jobb bármelyik telefon stabilizátoránál. Netezni meg nem használtam eddig sem a telót. Arra kicsi..telefonnak meg nagy.
A szar is íztelen
klimaveszhelyzet van,hogymerted kivagni?
de inkább előreengedem az urakat, majd számoljatok be mit tud a leány
És képzeld, az enyémnek is ugyanaz a neve!!!
Motornak a rezgéseit nem tudom mennyire szedi ki a pocket de nem hinném hogy olyan jól mint a gopro stabilizátora, nem a szint vagy dőlésváltozásra gondolok hanem a rezonanciára.
De a 11 pro sem csinál szar képet
http://youtu.be/wCJrbXAqlAg
egy ideje nem nagyon nézem ezt radicsot mert esett a színvonal de ez nagyon ütős lett, legalábbis az első fele
Ha már pénzt akartál költeni akkor iphone 11 és minden probléma megoldva arról nem is beszélve hogy egy készülékben van jóformán minden.
Nekem is van drága fényképezőm de szinte mindig akkor történik valami szép amikor a gép otthon van.
Három készülék az tripla probléma. Mai világban egy jó telefon a megoldás...
Most meg teló naponta,óra-iPad 2 naponta.
Amúgy a töltés a legkevesebb. Soha nem érdekelt. Éjszaka ráér töltődni.
Az Osmo mérföldekkel jobb bármelyik telefon stabilizátoránál. Netezni meg nem használtam eddig sem a telót. Arra kicsi..telefonnak meg nagy.
A szar is íztelen