Nézd ha áldozol a kapu motorizálására akkor kérd meg őket, hogy legalább a távirányítót fizessék ki
Ha arra sem hajlandóak akkor osszál-szorozzál, hogy hogy érné neked meg. Ha egy 4-es társasban lax akkor pluszban venned kell még legfeljebb 3x4 távirányítót. Ha ini jól informált és legfeljebb 6 rugó egy akkor ez neked 72 ezer ft plusz kiadást jelent. El kell tudni döntenéd, hogy 72 ezer ft-ért hosszú éveken át baszakodsz e a kiszállással vagy megváltod a kényelmed. Nekem pl. megérné ezt finanszírozni. Hívj össze egy lakógyűlést és mond el, hogy te a kapu automatizálását a saját költségeden állod. Mond meg, hogy annyi a kérésed, hogy a távirányítót mindenki fizesse magának. Ha családonként nagy költség az a 6-12-18-24 ezer ft. Akkor beszéld meg velük, hogy részletre próbálják meg neked kifizetni.
Ha így sem megy
basszál ki velük
rakj egy 4 kapunyitót mindegyiknek a karácsonyfája alá
kb. fél óráig keresgéltem azt a rohadt szükségkulcsot majd telefonos segítségre megtaláltam
Amerikai távolsági járatok voltak. több napig is vitték az utasokat több ezer km-re
van aki meg megvalósítja
mondjuk konkrétan ennek nem tudom mi az értelme? Egy 2 tengelyes fél millás tréler ugyanezt megcsinálja
Szerintem még döglött macskával is fűtenek
Emléxem gyerek koromban ez óriási vihart kavart és népszavazásra tették. Elméletileg a sötétzöldek felheccelték a népességet. Pont szigetközzel példálóztak és pont az maradt víz nélkül a megépítés hiányában
A nép meg ellent akart mondani a regnáló hatalomnak 40 év óta először.
Az igaz, hogy nagyjából senki nem tudta, hogy miért kell ellene szavazni, de 40 év óta előszőr a saját szavazatával változtathatott egy regnáló hatalom döntésén amire előtte nem volt példa. Erre ki volt éhezve a nép.
Környezet védelmileg, gazdaságilag, társadalmilag pedig egy őrült baklövés volt.
az lesz írok 1-2 cégnek aki csinál ilyet aztán meglátjuk mit mond a matek
köszi azért