Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A ktm enduros bizgeret barhol megfogod az stabil, nekem nem olyan sok az a hely ahol nem tornek le valami dragat mig felvonszolom.
szerintem itt is kérdeztem anno
vasból meglett volna kb 3 ezerből

mondjuk én geci kemény vagyok aztán felteszem minden nélkül
Az is jó
Huhh, az igy meg ugy volnával nemigen vagyok elorebb.
Csinaljak rola motovlogot hogy borulok meg rajta mint az usakos crossmotorosok?
4es alu lemez meghajtogatva is nagyon tuti, kb 50 ezer egy tábla kijön belőle 4db
terveztem csinálni de nem találtam másik 3 embert akinek kellett volna
a régi melóban ingyen meg tudták volna hajtogatni
225kg-t ír max teherbirasnak.... sztem jó lesz, majd írd ide milyen...
Annyiért megéri, nem csinálod meg anyagáron se szinte.
Az antennáját égeti szét. Egyébként a csillámnak csak annyi a szerepe hogy védje a magnetront a zsirtól mocsoktól amitől ki is gyulladhatna. Ellenben szigetelőnek, hőállónak és a hullámokat nem gyengítőnek kell lennie, nem nyelheti el és nem verheti vissza. Egy magnetron meg annyi mont egy olcsóbb mikró, ellenben lehet javitani többnyire. Antenna, átvezető cserélhető a többi meg meg szokott maradni.
Ez egy 100-as,ez most 33e koruli+posta.
https://www.louis.de/artikel/r...
Igen, a paypal levesz picit, valami 20500 lesz postaval egyutt.
Megrendelted? A lajosban nézegettem ott olyan 25 rugó körül van hasonló.
Ezen toprengtem, mar epp a zartszelveny meg szogvas arakat neztem, csak a belefeccolt melo lett volna kb annyi mint ennek az ara. Es servet kaptam volna a sulyatol. A tobbi mind 30 vagy felette volt.
Az utanfuto. Hu arait nezve ezert fix 150 est kaptam volna valami 160 kilosat.
Szoval remelem karacsonyra ideer.
Jókat írnak a visszajelzések, csak egy valakinek kellett kissé kikalapalnia.... és egy írta, hogy az övé nem stabil kinyitva...
Azt írja, ha problémád van vele, indoklás nélkül 30 napon belul visszakuldheted, bár a szállítási költsége magasabb lenne, tehát mindenképp a tied....
Sztem qrva jó lesz ezért a pénzért... . a motorod nem nehéz...
Erre azért kiváncsi leszek.
https://www.ebay.com/itm/Black...
Simán leolvad pár perc alatt, és akkor már gond nélkül átjön
Aztán miért baj? Te meg kurvákra költöd el
Nekem így volt hibátlan sífelszerelésem a középiskolában
Hogyne, ha az a cél hogy hatástalanítsad a mikrohullámokat, és tönkretedd a magnetront akkor hibátlan.
De azért nem kéne ezt terjeszeteni, mert lesz olyan hülye aki elhiszi.
"Mi 0,5_ös alulemezzel szoktuk helyettesíteni, és tökéletes. " És azt, hogy a mikrohullám ami melegít , az AL-lemezen miképpen jön keresztül, mi módon beszélitek rá arra a tevékenységre, hogy ilyesmire vetemedjen??
Biztos hogy nem az.
"pl sógornőmnek legalább 500 pár cipője van..... most valami 35-37 éves" . És más egyéb baja nincs is??!
Az a lemez azért van csillámlemezből, mert az hőálló és szigetelő is elektromosan, nem lehet alu-lemezzel helyettesíteni. De "sok minden van Földön és egen, Ó Horatio, mintsem bölcselmetek felfogni képes!"!
Ez nem andor video csak szerepel.