4es alu lemez meghajtogatva is nagyon tuti, kb 50 ezer egy tábla kijön belőle 4db
terveztem csinálni de nem találtam másik 3 embert akinek kellett volna
a régi melóban ingyen meg tudták volna hajtogatni
Az antennáját égeti szét. Egyébként a csillámnak csak annyi a szerepe hogy védje a magnetront a zsirtól mocsoktól amitől ki is gyulladhatna. Ellenben szigetelőnek, hőállónak és a hullámokat nem gyengítőnek kell lennie, nem nyelheti el és nem verheti vissza. Egy magnetron meg annyi mont egy olcsóbb mikró, ellenben lehet javitani többnyire. Antenna, átvezető cserélhető a többi meg meg szokott maradni.
Ezen toprengtem, mar epp a zartszelveny meg szogvas arakat neztem, csak a belefeccolt melo lett volna kb annyi mint ennek az ara. Es servet kaptam volna a sulyatol. A tobbi mind 30 vagy felette volt.
Az utanfuto. Hu arait nezve ezert fix 150 est kaptam volna valami 160 kilosat.
Szoval remelem karacsonyra ideer.
Jókat írnak a visszajelzések, csak egy valakinek kellett kissé kikalapalnia.... és egy írta, hogy az övé nem stabil kinyitva...
Azt írja, ha problémád van vele, indoklás nélkül 30 napon belul visszakuldheted, bár a szállítási költsége magasabb lenne, tehát mindenképp a tied....
Sztem qrva jó lesz ezért a pénzért... . a motorod nem nehéz...
Hogyne, ha az a cél hogy hatástalanítsad a mikrohullámokat, és tönkretedd a magnetront akkor hibátlan.
De azért nem kéne ezt terjeszeteni, mert lesz olyan hülye aki elhiszi.
"Mi 0,5_ös alulemezzel szoktuk helyettesíteni, és tökéletes. " És azt, hogy a mikrohullám ami melegít , az AL-lemezen miképpen jön keresztül, mi módon beszélitek rá arra a tevékenységre, hogy ilyesmire vetemedjen??
Az a lemez azért van csillámlemezből, mert az hőálló és szigetelő is elektromosan, nem lehet alu-lemezzel helyettesíteni. De "sok minden van Földön és egen, Ó Horatio, mintsem bölcselmetek felfogni képes!"!
vasból meglett volna kb 3 ezerből
mondjuk én geci kemény vagyok aztán felteszem minden nélkül
terveztem csinálni de nem találtam másik 3 embert akinek kellett volna
a régi melóban ingyen meg tudták volna hajtogatni
https://www.louis.de/artikel/r...
Az utanfuto. Hu arait nezve ezert fix 150 est kaptam volna valami 160 kilosat.
Szoval remelem karacsonyra ideer.
Azt írja, ha problémád van vele, indoklás nélkül 30 napon belul visszakuldheted, bár a szállítási költsége magasabb lenne, tehát mindenképp a tied....
Sztem qrva jó lesz ezért a pénzért... .
https://www.ebay.com/itm/Black...
De azért nem kéne ezt terjeszeteni, mert lesz olyan hülye aki elhiszi.