Az van alul, vagy nem tudom mire gondolsz a lendkerék itt még az autón volt, a cafatok amit a nyomolapra vagy szerkezetre raktam vagy ki hogy hívja az a fele volt a lendkeréknél.
A kopott rész ha a szerkezet oldalán lett volna akkor rakok rá új tárcsát meg szerkezetet ha kell, de a képen nincs rajta hogy a lendkerékbe martak bele a szegecsek elég csúnyán és ez biztos hogy 180ezret futott 1.9pd. A vicces hogy az előző műszakis lapján már benne van hogy rendellen hangja van a kuplungnak... nembaj legalabb olcsó volt
Van amiben jól bírja de sok esetben valamit tönkretesz, vagy főtengely törik vagy a váltó lesz csapágyas... haver 1.9pd golfja bírja de egy rakás szar vezetni annyira remeg az egész autó. Én meg 120ért kicseréltem a komplett szettet és vajpuha hibatlan. A vicc hogy a régi lendkerekek ugyanannyit lóg mint az új csak a balfasz előző gazda nem hallotta hogy a kopóréteg lekopott a tárcsáról és belemart a lendkerékbe
Ez kurvajó, rárakja az egytömegűt 5000km és váltót fognak csapágyazni... 120korul van a sachs szett nem értem miért kell ezt az egytömegűsítést erőltetni.
Nincs itt oralis dolog, 3 honapja all az asztalon, neha ramerek a cellakra, lehegesztem osszerakom, szerzek napelemet es csa.
ennyi, most azon toprengek kek vagy zold zsugorcsovel szigeteljem a kesz cellat, esetleg az egyiket feketevel a masikat sargaval.
2 cellás 50Ah-s Leaf akkut 10ezerét vettem darabját.
Tesla akkut is hasonló áron kínálgatták.
Amikor belekezdtél meg is írtam neked hol kérdezz rá, de akkor is azt mondtad szereted az orális szexet művelni
Ez a szép a párhuzamos kapcsolásban. Nem tud különbözni.
Ha összerakáskor van eltérés, akkor a magasabb feszültségű cellából kiegyenlítő áram indul meg az alacsonyabb feszültségű felé, és halálpontosan azonos töltöttségre hozza.
Pontosan ugyan úgy működik ez, mint a közlekedőedény c. fizikaórai demonstráció, csak ez nem vízzel, hanem árammal csinálja.
Mindegy mekkora edényeket kötsz össze a slaggal, kicsit, nagyot, eltérő vízszinttel, amikor összekötöd, akkor pontosan ugyan olyan szint lesz mindegyikben.
Ha egyikbe töltesz, akkor a többivel együtt emelkedik a vízszint, nem kell mindegyik edénybe külön szintszabályzó, elég csak az egyikbe.
120Ah ilyen 5-10 Ah akkukbol.
Ti neztetek a videot amit linkeltem?
Amugy vehetnek komplett lakoautot is, az is egyszeru lenne.
De minek csinaljam egyszeruen?
Abban mi a szivas?
Amugy meg tesla akku sem olcso.
Meg kulonben is, ha csak ugy vennek keszen valamit hogy lehetne forumon megmondani mi a tuti?
Nem erzem a fillerbaszast.
https://www.ebay.com/itm/Panas...