Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az új (2017-től gyártott) Swiftben már a közepes, GL+-os felszereltségnek már része a 7"-os Android Auto kompatibilis érintőképernyős fejegység, a szintén széria tolatókamerával. 3.490.000,- forintért.
Transital szerintem jóval könnyebb parkolni mint egy mai személyautóval, radar vagy kamera nélkül.
Hiába nagyobb, de rohadt jól körbe van tükrözve, tökéletesen körbe látható minden mérete, és helyben megfordul annyira alá lehet szedni a kormányt.

Ezek a modern lőrés ablakokkal iszonyat holttér van hátrafelé, és cseszhtem a betanult térérzékelést, ha nem látszik az akadály.
Szóval a kamera szerintem létszükséglet, nem úri huncutság. Ezzel viszont a böszme Priusal sincs probléma.
A Leaf kamerája ráadásul felrajzolja hogy hova fog menni az autó a kormány állás függvényében, és tényleg oda megy. Így meg minden hülye egy mozdulattal be tud tolatni bárhova, halál precízen.
Ezt kellene kötelezővé tenni, nem a táblafelismerős sebesség limitert.
Vicc az, hogy 10ezer forintból össze lehet rakni egy ilyet házilag is, de az autógyárak több száz ezer forintos extraként adják.
Húgom most vesz egy Skoda Kodiak-ot, ott akadtam ki ezen.
Mondjuk fog szerintem szenvedni azzal a dömperrel, de az ő dolga
Mindenképp. A parkolás szerintem tanulható, a nagyobb autó is megszokható. Parkradar meg elfogadható áron van, szerintem egy minőségibb darab wgyértelmű segítség. Nálam a gyári megoldások mellett a Valeo bizonyitott, azzal tényleg 30 centin belül biztonsággal leparkolható az autó.
Úgy gondolom, hogy aki nem tud parkolni x méterrel, az x - 40 centivel sem tud parkolni.
Mondjuk egy radar azért nagy segítség.
Kár feladnod. Tanulj meg parkolni:)
Gonosznak tünik a hozzáállás, de a transitot pesten leparkolni se egyszerű, de ha kocsihossz plusz husz centi van akkor oda beteszem. Igaz, két-három menet de megvan.
Hidd el, a kényelmet nem szabad feladni csak ugy.
Féláron megveszem azt a hitvány 1.4 kombit még idén
Nekem a Hiace-val soha nem volt gondom, pedig se kamera, se radar.
Nyilván oda nem fértem be, mint egy Picanto, de x idő után az ember csak látta, hogy hol érdemes próbálkozni és hol nem.
Öreg vagyok én már bohócnak.
Miért nem motorral mentél? Azzal mindenhol van parkoló
Tolatokamerat mar feltalaltak.
Amugy meg szinte sehova se mesz.
a ceed meg azert nem egy felmagas hosszu ducato.
Speciel egész évben én pl. velük vagyok, ezek a napok semmi extrát nem képviselnek. Az, hogy van fa meg plusz kaja, ellensúlyozza a plusz idegesítés.
Azt gondolod egyedül vagyok ezzel?
Javaslom, menj el 22-23-án az OBI-ba - én megtettem - és nézd meg, hogy kikből van több vásárló, és mit vesznek.
Elárulom, férfi és mindenféle anyag, zsákos vakolat, festék, léc, vágott forgácslemez, padlószegély, stb. Gondolom nem véletlenül.
Mi pár órája értünk haza anyámtól és öcséméktől Debrecenből, és éppen bejgli-kómában fetrengek, közben pedig hülyeségekről álmodozom: a hosszú utakon qrva kényelmes Kia Ceed kombit tervezgetem ismét kisautóra cserélni..... (városban parkolóhelyet vadászni, hátra látás nélkül tolatgatni gyűlölök vele, egyszerűen nem nekem való egy ekkora dög). Életemben először ( és utoljára) valami újat szeretnék, szalonból. Hitel lesz belőle, pedig a legolcsóbb járgányokat nézegetem - Yarist, Suzuki Swiftet. Az utóbbi áll nyerésre jelenleg.
Pihenek, ezzel meg annyi hogy lellenoriztem a cellafeszultsegeket.
Az utobbi 4-5 honap sok rohanas hogy utolerjem magam, pici szunetekkel telt. Most jon az uncsi, penteken ramolas leltarra.
Nem szoktam meg a fetrengest bejglikomaban. Az ini feladata.
Én jövőre elmegyek valami fürdő helyre aztán leszarom a rokonságot
Ha nem lesz annyi pénzem akkor iszok némi alkoholt nyugtató és aztán egy pillanat alatt gége az ünnepeknek
Szörnyű ez a karácsonyi téma, kb 12-13 éves koromig kedveltem. Kb mint a disznó vágást
Nincs családod / rokonságod, hogy karácsony napját is ezzel kell töltened?
Nem allok most neki, szerzek egy napelemet, rakotom, es mondjuk radobok egy izzosort, meglatom mekkora valos a kapacitas, mennyi a toltesido stb.
kiserleti fillerbaszasosszopasnak jo ez telen a holtszezonban.
Jó a fűtőértéke a lipo akkunak
Na de a gecizést leszámítva.
Zambelly György, itt Lőrincen van műhelye. Szoktak hozzá GTK-s kocsikat hozni gondolom alkatrésznek, ilyenkor szétbontódik az akku, és meg lehet tőle venni.

https://teslavarazslo.hu/
Tenyleg fura.
Az a kazan jo nagy tuzzel fog egni.
Nem ajánlottam fel, csak dicsekedtem hogy nekem ilyen is van. Inkább begyújtok vele a kazánban minthogy neked adjam
Ja az új is ilyen, én is azt hittem hogy ez kitört belőle de nem. Fura.
Nemkell vagd a leafedhez. Azertse.
Kivéve, hogy ez nem Leaf cella, csak a kínai ráírt mindent, hogy kidobja a kereső
Egy Leaf cellában 2 van sorbakötva és kettő párhzamosan, vagyis amit én vettem 10ezerért, az 7.2V és 50Ah, vagyis 3db kell belőle neked. ami 30ezer forint.
Nekem van pont 4 darabom
A kuungbol, az a tortaszelet cikk direkt hibadzik?
eddig csak olyan kuplungot lattam ahol nem latszott a beton egy cikknel.