Konrád elég drága.
Inkább ezeket a modulokat javaslom.
Négyet összerak, rendes hőleadó felülettel, aztán mélyhűtőnek is jó. https://www.hestore.hu/prod_10...
Én csináltam olyat hogy kivágtam a 40W-os Peltiert belőle és raktam helyére 100W-osat.
Csak annyi volt a baja, hogy a hűtőfelület kicsi volt ehhez és ugyan úgy nem hűtött semmit miután felmelegedett a külseje
Viszont amíg le bírta adni a hőt addig deresedett a belső rész.
Kocsinál amit nem melegítettem rá fel rakás után az elvált felpúposodott az ívnél
Csak nem akartam nagyon sokkolni a hátsó ajtó gumi szegélyét mert ki volt támasztva egy benzin csővel hogy be tudjam alá tenni a fóliát
A műanyag ablakon rajta van a fa mintás fólia vagy 10 éve de azt nem nagyon éri a nap
Én szívesen eljátszani ilyennel
De a kocsi tető sokkal szarabb hiába nagyobb és egyenletesebb felület
Legalábbis nekem a csuklós nem bírja mert erősen rá kell nyomni filces spaklival
Plusz minden porszemet hajszálat bevonz aztán lehet feltépni és csipesszel kiszedni
Az nem, azt vágatok újat.
Majd elmesélem, hogy a helyi erő mit mondott. Igazándiból hiába vagyok születésemtől helyi, ebben pont nem nagyon ismerek senkit, a neten akit találok, az van. Volt fóliás autóm, azt pont Pécsen csináltattam vagy 18-19 éve.
Mindegy is, holnap lesz a napja.
Pl. holnap műanyaghegesztőhöz is mehetek, mert az első sárvédő hátsó fele el van repedve, de nem látszódott, mert pont ott, ahol a két féknyerget összekötő hidraulikacső van, halálpontosan a repedést takarta.
És ilyen szarságból van/volt ezer. Igyekszem mindent gyárira visszaalakítani, ez azért pár kurvaanyázást kihozott már belőlem.
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a sárvédő két darabból áll, az első fele fényezett, annak semmi baja, a hátsó, a repedt meg sima, anyagában fekete műanyag, legalább fényeztetni nem kell.
Elhiszem, én nem csinálnám. Aki csinálja, elnéztem mikor a taxikat fóliázta sárgára, mimdenhol. Elég idegölő faszául rágömbölyiteni mondjuk a lökhárítóra egy anyagból és méga nyujtással is vigyázni kell mert elmegy a szinmélység.
egy 2 tenyernyi endúró fejidom kb fél óra munka
csoda egy cucc a fólia, ha elrontod és lehúzod úgy néz mi mint az a picsa amelyiken a focicsapat végigment
melegítés után meg visszahúzódik minden ránc olyan lesz mint újkorában melegítés előtt
Holnap egyébként megyek egy fóliáshoz, természetesen ezt sem hagyom ki, csak előre gondolkodok, hogy mi jöhet még szóba.
Sajnos ebben vagy egy kiemelkedő merevítés anyagából kidomborítva.
Mivel egy hanyag embertől vettem a motort - már bánom szinte - vakon nem szeretném a motor árával összevethető pénzt rálocsolni, mert ki tudja, mi lesz a történet vége.
A 30 az nem, de már plusz 200-nál járok csak anyagban és még nincs vége, úgy, hogy csak apró szarok voltak benne, egy szelephézag ellenőrzés, meg láncszett.
Amúgy ha valamit túlzónak érzek, akkor 30 forintot sem adok ki, nemhogy 30 ezret.
És a gumik, olajcsere csak ezután lesz, meg ami még a kezemben marad.
Csak anyag!
autó tetején volt
ha fóliázod, miután kész akkor hőlégfúvóval rá kell "sütni" különben fel fog válni a széle
motor idomokat is fóliáztam már elég geci meló az íves dolgokat szépre csinálni
Inkább ezeket a modulokat javaslom.
Négyet összerak, rendes hőleadó felülettel, aztán mélyhűtőnek is jó.
https://www.hestore.hu/prod_10...