Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vettem én is olcsó olasz vesszőt, szerencsére csak pár darabot tesztnek
az első kilövéskor összegyűrte a csigás íj
utána lett usa vessző, abból is inkább a vastagabb, bár grammal súlyosabb volt de atom volt
most is van néhány itthon mondjuk a többsége kicsit görbe
nem hiszem, hogy volna kedvem vele b.szakodni kb. 1700-3200 ft-ig látok ilyen idegeket. Itt ugye a méret a nem mindegy ezért ha majd pestibe járok szerintem személyesen keresek fel valami ilyesmiket áruló intézményt oszt viszem a mintát. Most arra nem emléxem, hogy ehhez aljzóideg kellett-e De szerintem nem Asszem ide elég 2 buta fej meg 4 erős kéz, tehát amikor felidegelek majd megyek hozzád ini Cserébe kilőheted az asszonyod ha sokat pofázik meg unod. 160 font átviszi a koponyacsontját a verandáról még akkor is ha a kert legvégében kapírgál
oridzsi zacskóba 30 darabosával adja a srác heggyel tollal. ugyanolyan mint ami nekem is van alu kivitel szerintem korekt ár. 20 évvel ezelőtt a csigás íjhoz vettük a vesszőt(szintén alu) 400 ft-ért
A legmagasabbon - egészen addig, amíg nem kezdesz "amperszagot" érezni. Utána az égett részeket eltávolítva, szépen felaprózva oda lehet adni a macskának.
Amig meg nem sül. De sztem már jólesz, vedd ki.
Ajjj
Ezelőtt 20 evvel is drágább volt a rendes vessző
Fonott zsinórból is tudsz csinálni
A bandázs szar meló de ha van időd megvan 1-2 óra alatt
Ha kész akkor fehér cérnát tekerj az idegre a sín 2 oldalán és ragaszd rá
Az olyan is!
Ti meddig szoktátok sütni az oldalast a sütőben és hány fokon?
Ez csak úgy:
vesszőt már találtam hozzá 650Ft/db áron az nem hangzik rosszul
Na múltkor eset néhány szó róla mondom felteszem
Egy évbe egyszer járok kb. édesanyámnál így karácsonykor Sejtettem, hogy valahol meg lesz valami a készletből. Hát ez a számszeríj is ott lógott még a falon a volt szobámba ahogy 15 évvel ezelőtt felraktam Ezt most elhoztam. A reflexíjjat még otthagytam, majd azt a következő 15 év múlva hozom el. A csigás íj a bratyóhoz került
Na megnézem valami honlapon, hol lehet hozzá rendelni ideget, mert ami van hozzá az már elhagyta az új színét meg nyilvesszőből is ez az egy van, de erről is lerohadtak a tollak
nem is szeretek ilyenkor bemenni a városba, de hát muszáj ilyenkor is hozni egy kis pénzt..... mert ki a kicsit nem becsüli, nagy lófaszt a seggébe
csak a kereszteződés miatt google
Google maps kép,jó eséllyel 13 juliusából.
Ja, szerintem ez nem is saját felvétel, mert írja az utca nevét, szerintem a gugliból fotózta ki.
Azt írta, hogy ma.
De a fénykép időpontja, nálam is felmerült, mint lehetséges megoldás.
Ájronmen a pali v még nyárról maradt a kép.
Az előző SV-mre Zoli jóvoltából került ilyen és tök jó volt, a mostanira és a lányom gépére is veszünk valami jó kinézetűt mert hát elég olcsók és nem rosszak.
Valóban nem sok, sőt, gyanúsan olcsónak találom. Amúgy elmentem megkérdezni a polírozást, azt mondta akitől kérdeztem, hogy a polírozás önmagában nem ér semmit, utána UV-álló lakkal kell lefújni, de a mély karcok akkor is látszódni fognak, ha belül is hibás a plexi akkor meg pláne, és akkor mind a kettő oldalát polírozni kellene, kívül meg fújni lakkal.
És ez így már akár össze is vethető az ali-s árral.
Ki a rák az, aki rövidújjúban motorozik?
Ünnepek előhozták a mazsolákat, akik ilyenkor meg húsvétkor, esetleg halottak napján veszik elő az autót.
Ferihegyi út, 2*2 sáv 70-es tábla, de 90 a bevett tempó, ez a kretén meg a belsősávban 50-el poroszkál, mert majd 10km-el odébb fel fog menni a gyorsforgalmira, hogy ott is 50-el poroszkáljon.
De a rutinosak úgy látom velem együtt apátiába menekültek, mert villogás meg anyázás nélkül kerülte ki mindenki jobbról, az amúgy tök üres úton, de még ez sem tűnt fel a majomnak, hogy nem jó helyen van, csak markolta a kormányt elfehéredő ujjakkal és anyázott hogy sok az ámokfutó
egyre inkább meggyőződésem, hogy a jogosítványnak már nem feltétele a KRESZ vizsga.... miért olyan nehéz értelmezni a táblákat? ma egy kivételesen hülye priusossal sikerült találkozni az Állatkerti körút - Kós Károly sétány kereszteződésben.... miért van az, hogy nem ismerik a táblákat az emberek? és még pofázott is, mikor befordult velem szemben nagy ívben.... mondjuk lehet nem segített neki, amikor rámutattam a táblára és mondtam, hogy te nagyon hülye vagy, inkább az asszony vezessen nagyon sokan nem tudják értelmezni a táblákat, itt vhogy 5 ből 2 biztos, hogy nem tudja
Laci, biztos, hogy jól írtad, és nem Cohn-rad-nak kell írni??!!
Olcsó és rossz a hatásfoka.
A COnrad az pofátlan, azokat az árakat ne nézd.