Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Új lett, vagy használtban találtad ezt a szépséget?
Használd egészséggel, sok gondtalan kilométert vele!
A Xiaomi itthon sem kerül 8000,- forintba, számlával, egy év gyári garival:
https://aqua.hu/mobiltelefon-k...
Baseus is ilyen 20e mAh 28 usd
Akkor az sosem lesz kész
Az összes ipse aki ponthegeszt ilyen nikkel szalagot használ.De nem tiltakozok küldj egy 20 méter aranyozott az és felhasznalom.
ha én egyszer nekilátok akkor galvanizálom a rézlemezt aztán avval mókolom össze
összeszedtem egy marék szar elemet annak cink a külső burka avval be lehet vonni a rezet itthon is
nekem a+ power bank van amikor mértem kb 3/4 részét tudja mint ami rá van írva
aztán olvastam hogy többnyire mind hamis adat, mert az akku teljesítménye nem annyi mint amit tölteni tud, és az akku van megadva
Persze,a makik malajziaban meg blankolt rezvezeteket forrasztanak 50 éves pakakkal.
Patonákat használok a mostani Sony géphez, de például az olcsóbb sárga címkés nagyon gyenge, a zöld már egész elfogadható, de az is gyengébb valamivel a gyári Sony akkunál - pedig feliratuk szerint nagyobb kapacitásúak annál.
Akkor szerencsénk van
A két utángyártott együtt nem volt fele a gyárinak.
Kb annyit bír mint a gyári
Azért rendeltem kettőt mert ha csak fele annyit tud akkor már megéri de úgy nagyon megéri
A Patonát dicsérik nagyon én még nem vettem mert ha merül akkor dugom rá a powerbankot, kínai de nagyon frankó, természetesen mert fekete-narancs. Fényképező, gopro, telefon stb mimdegyiket gyorsan feltölti és sokszor. A 8-as iphonet 6x minimum.
Na jó de erre úgy gondolom, hogy van megoldás Itthon mindenre van kiskapu... mi vagyunk a kiskapuk országa
Az 5000mAh-s GP powerbankom többet bír, mint előtte a 10 ezres (noname) Alcor.... (Most azért vettem 2 hónapja egy 20 ezres Xiaomit, na az nem sámli! Hatszor feltölti a telót, ráadásul pillanatok alatt - QC3-as gyorstöltést is tud, 12V-tal)

Fényképezőgép akksiknál az utángyártottak különösen hitványak szoktak lenni.
aranyozott ezüst lemezekkel kellett volna összekötni az akkukat
sokkal jobb mint a csatornabádog
Biztos?
Ez az ipse nagyon belemerult az elektromos otthoni barkacsba.

http://youtu.be/AnIylHU0sGc
fene se tudja
a 600 forintos(postával) aliexpresszes noname akku nem sokkal rosszabb mint a 2000 forintos márkás, igazándiból nagyon kicsit kevesebb a kapacitás
vagy felhozhatnám az 5000forintos makita klón akkut ami már most 2x annyit bírt mint a 12 ezer forintos gyári makita
Pisáld le. Vagy az akkukat, vagy az alfát....
Menekülj vazze
Majd hívom az alfat hogy mit csináljak.
Valakinek a sz@r, hasznavehetetlen akkut is gyártania kell...
majd akkor ha össze lesz kötve mind, kis tűz nem tűz
És még a kezeimet sem egettem le.Bonusz.
Ez újrahasznosított laptop cella,kínai elektronika hazasitasa homade kivitelben.
Ez a gyartastechnika prototípusa,van készenlétben meg két 3x ekkora pakk.
Valszeg hosszútávú teszt lesz mondjuk egy 12v os hutoladat akasztok rá és napelem fogja tölteni.
Akkor