haver is igy gondolkodott
vett egy fiatal(4 év körüli) c-max kocsit reális áron reális méterrel
5 liter felé evett, cdak a dpf takarítás az a mittudoméni folyadék töltés plusz pár dolog miatt a költsége annyi volt mit ha a régi kocsival járt volna 8 literrel
aztán jött egy váltóhiba és kiszállt a kocsiból vagy másfél milla bukóval
2004 körül valóban ezt vezették be mert előtte elég volt a sima B ehhez, de bevezették először a tacho-t és utána azt, hogy B-hez is rendeltek E-t így viszont elég lett az is ehhez, de mondom nem tudom pontosan mivel elég sok kat. megvan így nem volt miért követnem egyedül a tacho-s dolgot mert ez miatt vettem le a vonóhorgot akkoriban a 3,5-es Iveco-ról.
Szeretném a következő 10-15 évre megoldani a takarékos, problémamentes autózásomat. Ezért nem kell 3 hengeres turbómotor sem, mint amivel pl. a legtöbb európai kisautót adják. Ez még 4 hengeres szívó 1,2-es, valós adatok alapján 5,0 liter körüli átlagfogyival. A szerény 90 ló elfogadhatóan mozgatja a - felszereltségtől függően - 850-900 kiló körüli kasznit.
Egyszer az életben szeretnék venni egy új autót, szalonból. Én már a legutolsó kocsimat keresem. De - mint írtam - egyelőre csak álmodozás, lehet hogy pár nap / hét után elmúlik....
Következő hétvégék programja: végig ülni a kereskedésekben az összes számításba jöhető típust.
Egyébként a Ceed kombi után tényleg nem lesz egyszerű, bár az új Swiftnek pont a vezetőülés kényelmét dícsérték a tesztelők. Ami biztosan hiányozni fog (és a Ceed-ben a legjobban imádom) az a hosszában is állítható kormánykerék, nyújtott lábbal is "ölbe" tudom venni a kormányt. Swiftnél is van ilyen, de csak a legmagasabb felszereltségi szinten, 4 milla fölött. Annyit meg nem ér.
mondom:
ha nagyon kell a pénz pofátlanul olcsón megveszem, de csak olyan olcsón hogy le sem merem írni
aki gyorsan ad kétszer ad, vagy valami ilyesmi a bölcs mondás, most illik ide
vett egy fiatal(4 év körüli) c-max kocsit reális áron reális méterrel
5 liter felé evett, cdak a dpf takarítás az a mittudoméni folyadék töltés plusz pár dolog miatt a költsége annyi volt mit ha a régi kocsival járt volna 8 literrel
aztán jött egy váltóhiba és kiszállt a kocsiból vagy másfél milla bukóval