Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

haver is igy gondolkodott
vett egy fiatal(4 év körüli) c-max kocsit reális áron reális méterrel
5 liter felé evett, cdak a dpf takarítás az a mittudoméni folyadék töltés plusz pár dolog miatt a költsége annyi volt mit ha a régi kocsival járt volna 8 literrel
aztán jött egy váltóhiba és kiszállt a kocsiból vagy másfél milla bukóval
2004 körül valóban ezt vezették be mert előtte elég volt a sima B ehhez, de bevezették először a tacho-t és utána azt, hogy B-hez is rendeltek E-t így viszont elég lett az is ehhez, de mondom nem tudom pontosan mivel elég sok kat. megvan így nem volt miért követnem egyedül a tacho-s dolgot mert ez miatt vettem le a vonóhorgot akkoriban a 3,5-es Iveco-ról.
ha a legutolsót keresed vegyél valami usákos kocsit a 80as évekből, ezekkel a mostani újak nem fognak annyit elmenni mint te
Szeretném a következő 10-15 évre megoldani a takarékos, problémamentes autózásomat. Ezért nem kell 3 hengeres turbómotor sem, mint amivel pl. a legtöbb európai kisautót adják. Ez még 4 hengeres szívó 1,2-es, valós adatok alapján 5,0 liter körüli átlagfogyival. A szerény 90 ló elfogadhatóan mozgatja a - felszereltségtől függően - 850-900 kiló körüli kasznit.
A legutóldsó a halottas kocsi lesz. Addig bármennyi lehet még.
Ha nem akkor nem kell bele.
Viszont ha felkapcsol bármit akkor már tachográf köteles. Ja nem akkor nem kell.
Igaz.
Egyszer az életben szeretnék venni egy új autót, szalonból. Én már a legutolsó kocsimat keresem. De - mint írtam - egyelőre csak álmodozás, lehet hogy pár nap / hét után elmúlik....
Akkor tanulj.meg parkolni mégiscsak a meglévő technikával egy parkradar tényleg sokat lendithet a helyzeten.
750 kg össztömegig vontathat, így 4250 kg a max gördülő tömeg b jogaival
Következő hétvégék programja: végig ülni a kereskedésekben az összes számításba jöhető típust.

Egyébként a Ceed kombi után tényleg nem lesz egyszerű, bár az új Swiftnek pont a vezetőülés kényelmét dícsérték a tesztelők. Ami biztosan hiányozni fog (és a Ceed-ben a legjobban imádom) az a hosszában is állítható kormánykerék, nyújtott lábbal is "ölbe" tudom venni a kormányt. Swiftnél is van ilyen, de csak a legmagasabb felszereltségi szinten, 4 milla fölött. Annyit meg nem ér.
Ja, amig nem.huzol vele semmit és 3.5 t alatti addig elég a b jogsi
Aztán megint kuporogsz egy kényelmetlen autóban
Faszt: beszámíttatom a kereskedésben. Ott is adnak érte annyit, mint amit te adnál....
A jszp adataiban van a max megengedett 6500 kg.
Csak tippelek, nemetbol behozott, vonohorog, kulfoldi adatok alapjan lehetett a rendszebe veve.
Akkor nem megvenni akarod, hanem ellopni
Olyan van? Akkor máris c+e meg tachográf.
mondom:
ha nagyon kell a pénz pofátlanul olcsón megveszem, de csak olyan olcsón hogy le sem merem írni
aki gyorsan ad kétszer ad, vagy valami ilyesmi a bölcs mondás, most illik ide
3,5t max gépjármű 3t max vontatmany
De hogy jön ki a 6,5 t?
Lehet.....
Mondjuk 6,5tonnanal nem lessz virgonc az a 2,3 as.
Mehhh, mondjuk a sok fosadek kozt ez az egyik legdragabb.
C lesz az szerintem plusz E