De azért IS
Mert nem tákolok össze ilyen izéket? Vagy mert ha értenék hozzá ,megvenném a forrasztó ízét a boltból ?
Vagy mert egy pár ezer forintos akármiért nem tölteném az ünnepeket a garázsban...hanem a családdal inkább?
Na de megyek ,mert tényleg húzni kell rokonozni...este meg családi társasjáték a gyerekekkel
én sem értem ez hogy van
anno olyan 160 felé volt a jelenlegi meghalt gépem új ára, legyen kb másfél havi bér, most ez kb 300 ezer annyiért meg nincs olyan minőség
17"ben mar majdnem minden gamer, aztán amire ráírják hogy gamer annak lesz egyből 1,5-2x szorzója
amúgy a fémházas jó akkus kicsi 12" még most is sok, de mar van sok gagyibb is
amit vettem az is drága volt aztán vagy 10 éves......mondjuk az akkuja 3,5 órát bír filmézéssel
Így van kivéve, hogy a BE-re kell a tacho ha a 750-nél nagyobb futót húzol és céges (az is cégesnek számít ha egyéni vállalkozóként ugyan saját néven van a jármű, de a munkádhoz használod) és saját számlás a dolog és ha már be van szerelve a tacho akkor azt úgy kell használni ahogy lejjebb linkeltem. Akkor valóban nem kell ha saját néven van és csak szórakozás vagy saját költöztetést a magam részére csinálok. Most, hogy utánaolvasgattam kezd egyre világosabb lenni.
Hülyék ezek. Amikor én vettem az enyémet direkt 12"-at kerestem, akkor az volt sokkal drágább, és mindenhol a 17"-est nyomták ami inkább hordozható asztali gép. Nekem meg olyan kellet amit kényelmesen tudok magammal vinni.
Szerintem direkt figyelik hogy mi az aminek van értelme, és azt nem gyártják
az elmúlt pár nap alatt leszűrtem nem lesz 17" laptopom, valami durva árkülönbség van a 15"-hoz képest
250 felé totál fullos új 15" gépek vannak pl: https://outletclick.com/hp-pav...
17" méretben ettől jóval többért vannak a párszor megsütött használtak
szóval kell egy 600 forintos olvasószemüveg aztán jó lesz a 15" is......
ismerős is évi 200 ezer felett tol a gépbe
azt mondja akkor áll csak meg ha tankolni kell, a régi ducatót jobb szerette mert az gyorsabban kifogyott és nem feszült annyira a hólyag....
Mert nem tákolok össze ilyen izéket? Vagy mert ha értenék hozzá ,megvenném a forrasztó ízét a boltból ?
Vagy mert egy pár ezer forintos akármiért nem tölteném az ünnepeket a garázsban...hanem a családdal inkább?
Na de megyek ,mert tényleg húzni kell rokonozni...este meg családi társasjáték a gyerekekkel
Lassan kéne új nekem is,
Első közös karika pipa
Bitang egy dög
Mindenhez én sem érthetek.....
Alfa..........Megaszart.............
anno olyan 160 felé volt a jelenlegi meghalt gépem új ára, legyen kb másfél havi bér, most ez kb 300 ezer annyiért meg nincs olyan minőség
17"ben mar majdnem minden gamer, aztán amire ráírják hogy gamer annak lesz egyből 1,5-2x szorzója
amúgy a fémházas jó akkus kicsi 12" még most is sok, de mar van sok gagyibb is
amit vettem az is drága volt aztán vagy 10 éves......mondjuk az akkuja 3,5 órát bír filmézéssel
Szerintem direkt figyelik hogy mi az aminek van értelme, és azt nem gyártják
Kicsit összetettebb ez.
250 felé totál fullos új 15" gépek vannak pl: https://outletclick.com/hp-pav...
17" méretben ettől jóval többért vannak a párszor megsütött használtak
szóval kell egy 600 forintos olvasószemüveg aztán jó lesz a 15" is......
azt mondja akkor áll csak meg ha tankolni kell, a régi ducatót jobb szerette mert az gyorsabban kifogyott és nem feszült annyira a hólyag....