Egy ügyes fóliásnak nem hiszem hogy kihivás lenne. A nagyon füszszinü illetve tükröződős fóliákon nem nagyon látni át, mivel a plexi mögöttí rész szinte mindig a sötétebb árnyékosabb oldal. A festés szerintem se jó megoldás.
Azt is néztem, mivel nem értek hozzá, nem tudom, hogy a foltok mennyire látszódnának meg, mert valamennyire az biztos.
Amúgy megkérdeztem telcsin egy helyi autófóliázót, és érdekeset mondott, hogy nem vállalja, mert a sztatikus feltöltődés miatt (az ő) fólia vagy nem, vagy vackolósan rakható fel.
A festésen is gondolkodtam, de ugyanez a félelmem, mert ami jól nézett ki, azt belülről fújták le, kívül volt a gyári, de így nekem nem jó, mert a kis pókhálós repedések látszódnának, tehát mindenképpen kívülről kell akár a festés, akár a fólia.
Igazándiból az a baj, hogy a motoron a plexi furatoknál kis repedések vannak, azokat ragasztóval javítom. Az, hogy karcos az egész, az egy dolog, fel kéne políroznom, de foltos is, az előző tulaj valamivel lemosta... Tehát attól félek, hogy potyára dolgozom vele, és nem lesz jó, ezért gondoltam a fóliázásra.
Az új plexi 30+ ezer forint. használt nem kell, az ugyanilyen csúnya.
Az a peltier elemes. A nagyon olcsók.semmire sem jók, a drágábbak se nagyon. Van itthon is. Alapból uj korában mintegy 15 fokkal csinál hidegebbet mint a külső levegő, de többnyire nem tudják nyári hőségben. Ha sűrűn nyitogatod nem boldogul, illetve a nagyobb tárolt mennyiséget semtudja lehűteni.
Nekünk olyan van ami egy bordas alu lemez meg venti, nem tudom milyen fajta az... na mindegy, német pennys, 50euro volt és hűt, elég jól hűt. Éjszaka 2liter vizet szoktam lefagyasztani és ezzel így egész nap kellemesen hideg van benne.
Nem vagyok biztos abban, hogy a 100ezres befektetés megtérülne persze a kényelmet meg kell fizetni.
Nem is kell nagy, gondolom nem egy heti lomot akarsz hidegen tartani. Az innivalót ugyis hamar hűti, max két üveggel elég bele, pár doboz ital plusz a romlandó egy két napi kaja.
én egy lom közel 30 éves motorra 20ért vettem villavédőt......
Amúgy megkérdeztem telcsin egy helyi autófóliázót, és érdekeset mondott, hogy nem vállalja, mert a sztatikus feltöltődés miatt (az ő) fólia vagy nem, vagy vackolósan rakható fel.
A festésen is gondolkodtam, de ugyanez a félelmem, mert ami jól nézett ki, azt belülről fújták le, kívül volt a gyári, de így nekem nem jó, mert a kis pókhálós repedések látszódnának, tehát mindenképpen kívülről kell akár a festés, akár a fólia.
mondjuk kint aludt minden nap
Az új plexi 30+ ezer forint. használt nem kell, az ugyanilyen csúnya.
szélvédő plexi karbonfóliázás, az milyen szerintetek optikailag?
https://www.rockymountainautow...
pl: https://www.conrad.hu/hu/pelti...
ha egy nem elég kell beletenni többet
De akár ez is ötvenért.
Nem vagyok biztos abban, hogy a 100ezres befektetés megtérülne
No messze a nyar, kiakasztom az ablakba szatyorban.