Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez hülyeség. Most végigolvastam, de ugyanaz a meglátásom, mintha csak az első két mondatot olvastam volna.
Birom ezt a pipi fele megmondoembereket.
Halvany lila fingjuk nincs a mostani arakkal es piaci viszonyokkal csak a 15 eves dogmatikus emlekeiket szajkozzak.
Azt hogy megnezzek a hahun felleheto kinalatot par szuresi feltetellel ahhoz mar lusta allatok.
Nincs kitolom es bukom 30%ot.Ez a swift ritka, a legolcsobb is 47e tanulo km el kb 500e el olcsobb.
A regiebbi szeria 16 os kifuto 17e el 2,9-3 millio. Ez mar nem a 2000 es evek. 20-30% a 3 evesekre vonatkozik, nem az hogy felere esik.
Az hogy momentan bogyonak szuksege van e 3 evig lidlis soltkonzerven elnie ahhoz a ceed helyett uj swift miatt azt erosen ketlem.
De hogy a regi ertekeses most is igaz erre a modellre az nem igaz.
Ennyi...
Mindenki megérdemli
De minek?
Ebből a szempontból nagyon pesszimista vagyok. Kb csak azt nézem hogy itt a csillivilli kicsi aztán egy barom neked megy aztán meg ha a biztosító füzet is egyből ugrott az értéke egy jó nagyot lefelé
Ha hitelből meg kölcsönökből, meg fizetéselőlegekből tudsz ilyet akkor szerintem tök felesleges. Nézel 1-2-3 éves használt gépet az nagyjából felébe kerül mint amikor a szalonból kitolnák. Miért jó neked rögtön az első nap elbukni az autó értékének kb, 30%-át Ráadásul meg sem nagyon teheted az elmondásod alapján Azért akarsz kb. fél- egy évig szarul élni, hogy elmondhasd, hogy te fingottál előszőr a szwittybe Nézd, ha úgy lenne pénzed, hogy a zsebből kirázod ezt a szűk 4 millát és ez a családi költségvetésben semmi megszorítással nem járna, azt mondanám vegyed ha ehhez van kedved. Nézd talán én meg is tehetném Két okból viszont soha az életben nem lesz új autóm. Egy engem qrvára nem érdekel az autó így is van belőlle annyi mint a nyű nekem lehetőség szerint csak a szükséges rossz. A másik ok, hogy nincs a földön annyi pénz amivel ha rendelkeznék nem sajnálnék elbukni 1 óra alatt egy autó árának a 30%-át. Így ha nagyon kell akkor veszek 2-3 éves autót 10-20-30-40 ezer km-errel
Nem...
Ha egyáltalán lesz autócsere, akkor az zsír új lesz, szalonból. Egyszer az életben megérdemlem, nem?
Ezt mondom én is biztos lehet találni pár éves kocsit olcsóbban. Csak ki kell várni
Akinek kell a zseton nem 200al olcsóbban adja mint az új
2.5 Milla egy 1 éves Suzuki....nem visz csődbe szerintem.
én faszán megoldottam hogy nem latok hátra: az asszony vezet
Faszt: elmegyek a Lidl-be sörért....
Asszem az asszony ott az esz.
Igazad lehet - nejem is ezt mondja: hiányzik neked egy autóhitel?
Szerintem tulreagalod a parkolougyet.
Egy fasza kifizetett kocsid van amit azert keveset hasznalsz.
Ha uncsizol fizess be egy fapadossal Malagára, sziciliaba, vagy korfura a 10 napban es idd magad hulyere a tengerparton.
Az hasznosabb es nem terheli meg annyira a kasszat mint az a puffancs hipszterpattanas.
annyiért nem éri meg
de azok nem is eladóak csak árulják mint én néha a ktm motort
Az Astra nagy és drága, a Corsa meg alapáron is drágább a Suzukinál, és sokkal-sokkal kevésbé felszerelt (alulmotorizált, full fapad). Ja, meg nem is tetszik, semennyire sem.
A Yaris lehetne alternatíva 1,5-ös benyás motorral, közepes felszereltséggel, de az egy millával drágább a Swiftnél.
azt majd jól megveszem 700ért
akár holnap is
Ezt 2017-től gyártották, a párezer km-t futottak alig 100-200 ezerrel olcsóbbak az újnál, ráadásul a gari időből is kb. kifutottak. Ennyiért nem vennék használtat az új helyett.
Szár cég,menny az opelhez.Ott lehet.
Suzukinál az árból nem szoktak engedményt adni a Suzukis Facebook csoportban olvasottak szerint, az minden kereskedőnél egyforma. Plussz kacatokat (szőnyeg, könyöktámasz, ilyesmik) lehet bele alkudni az árba.
Valszeg nem kell a tulajanak 1,3 ért szííd.
nincs a hahun pár éves éves? néha a 2 éves kocsi már harmadával kevesebbért van árulva aztán még új szaga van