Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkudj.
Swift 1,2 GL+ felszereltség, de "mild hibrid / ISG" nélkül: 3.490.000,- + 120.000,- a metálfény + tulajdonba vétel költségei. Zuzammen 3,7 milla. A mostani vackomért 1,3-ra számolok reálisan.
Jah és azóta lehegesztettem az egyik nagy pakkot,sajnos az xt60 ad csatlakozó max 7. en jön.
Mennyi most amelyiket venni szeretnéd?
...beszámítják a Ceed-et...
Jövő évi egész éves projekt lesz - még nagyon sok pénzt kell előteremteni akkor is, ha elfogadható áron beszámítják. Két három havi fizetés előleg kunyerálása a főnöktől, meg még pluszban egy kis személyi kölcsön. Elpasszolom a fotós cuccom egy részét is, manapság már alig kattogtatok.

Az ára miatt szinte kizárólag a Swift jöhet számításba, viszont ha nem jó benne ülni (nem kompatibilis a derekammal) akkor nagy hiba lenne bele ugrani a váltásba. Ezt kell gyorsan kideríteni.
Gyere át,a teljes raktárat meg kell mozgatni,én meg addig felirkalom mi mennyi egy fotelből.
Garantáltan nem unatkozol.
ne álmodozz, az a gyerekeknek való
ha kell el kell menni és megvenni, ha nem veszed meg nem is kell igazán
Kerilacinak.
Nem "akarok", csak "szeretnék". Itthon vagyok még 10 napig, és marhára unatkozom, én álmodozással töltöm az időmet akkuk ponthegesztése helyett... Jövő héten valamikor elmegyek Soltvadkertre, bele próbálom a megpittyedt derekamat egynek az ülésébe: percek alatt kiderül, hogy egyáltalán alkalmas-e arra egy Swift, hogy kiváltsa az öreg kombit.
alig van tél vazzeg, lassan ez a kifogás se állja meg a helyét
Van a cegemnek. Jok jok csak telen ne fűcccsél vele meg ne vilagits vele akkor elmegy neszebbre is. Telen lecsokken a hatotavja. Kene meg a fasznak.
Ja,te akarsz új autót.
Vegyél leafet.
Mert a manapság divatos, 3 hengeres kis turbómotorok nagyrészében már sajnos az is van. Meg DPF egy benzinmotorban....
Már miahalálért lenne benne kettős tömegű?
Ez egy pöszmötnyi benzinmotor.
Még nem jó, nem veszem ki! Ez amúgy olyan mint a faszom!
Ráadásul ebben az új 1,2-esben még se turbó, se kettőstömegű, se közvetlen befecskendezés, amitől 150 ezer km alatt meg kellene pusztulnia...
Ennél a 2017-től gyártott verziónál meg ráadásul lecsökkentették a saját tömeget vagy 150 kilóval az előző szériához képest - nagy szilárdságú acéllemezek alkalmazásával. Nem lehet az rossz dolog.
Már rájöttem, csak becsapott, hogy az lett odaírva, hogy a mai napon történt.
Saját tapasztalat, a lányoméknak egy most 4 éves van 100000km-el és mikor együtt voltunk külföldi úton akkor 5.1 volt az átlag, most itthon 5.4-5.7 között van vegyes átlaggal igaz 130-nál nem mennek gyorsabban. A mi régebbink többet eszik ugyanannál a tempónál 7-8dl-el tehát nem annyira hihetetlenek az adatok, épp ezért nem nagyon éri meg már a diesel mert a maiaknál nem esznek kevesebbet.
Igen, azok. A Yarisom közel 50 ezer km alatt vegyesben 6,0-át kajált ténylegesen (90% országút, 10% város, kb. 0% autópálya) átlagban. A Ceed kombi ugyanilyen megoszlás mellett (de nagyobb sebességgel hajtva) úgy 7,5-öt. Az új Swiftre meg azt mondják, hogy tisztán városban is megáll 6,0-ból, átlagban bőven 5,0 alá vihető....
viccesek a fogyasztási adatok.......még mindig

https://katalogus.hasznaltauto.hu/osszehasonlitas?_=1577464865
régen a kőrúton az egyik bolt csinált ideget egész gyors kész lett
nem tudom megvan-e még az a bolt és csinálnak-e még......mondjuk így név nélkül nehéz infót gyűjteni...... nyugatitól nem volt túl messze
buta fejjel kb mindenki félrehúzza az ideget utána meg nem érti meg miért lő össze-vissza