Az mondjuk legalább meglátszik rajtad messziről A dohányost nehezebb kiszúrni
freelac-ot megkérdezzük mennyibe kerül az államnak a fagyi miatt cukorbeteg, túlsúlyos, szív és érrendszeri betegségekkel küszködők ellátása, kórházi ápolása, rehabilitációja.
Mondjuk szerintem rosszabb forral indul a buli, mert nem látom a fagyin a jövedéki 40%-k büntető adót
Az a 21 ezer fejfa egy csomó bevétel Az önkormányzati kötelező 150 ezer ft-os temetéstől a magán 5-6-7-8 ezer ft-os temetésig egy csomó vállalkozó jól jár nem beszélve arról, hogy az állam is kaszál rajta 27% áfát. Azt meg, hogy milyen statisztikát kinek a megrendelésére írnak és mi legyen a végeredménye régebben már beszéltük. Nem kell ezt elhinni
Nehogy arról olvassunk a jövőhéten, hogy a szerencsejáték zrt is erősen veszteséges ezért privatizálni kell a mészáros és mészáros holdingnak
Ettől még valós, mert ha bezár az összes gyár sose veszel jobb autót mint ami van - az meg akkor zárna be ha senki se venne ujat., de ilyen nem lesz mert nem rajtad mulik. Az első mondat a te első mondatodra szólt, a többi meg csak szófosás volt. A második részt meg még az előző regényedhez fűztem amiben a kis értékvesztést magyaráztad, mert az még utánna jutott eszembe. De nem vagy hülyegyerek, szerintem összeraktad
Én nem veszek új szutyukit Attól függetlenül, hogy mái napig az összes kiadású szvittet az egyik legjobb kisautónak tartom( mondjuk a legújabbat nem ismerem) de én ha már 30 éve szívom a maradék 40-re már nem tenném le
"Egy biztos ha mindenki úgy gondolkozna mint én az összes autógyár már rég bezárt volna Ezért vagyunk különbözőek különböző életstílussal, gondolkodással. Ezzel nincs baj mert csak így lehet kerek a világ Nekem van erről egy szemléletem és véleményem amit már leírtam én ennek a mentén élek. Másnak meg más erről a véleménye és lehet úgy érzi jó magát ha 5 évente új autót vásárol még akkor is ha lehet ez miatt kenyérből nem eszeik eleget. Mindenkinek más a fontos. Mindenki arra költ és áldoz amit fontosnak tart az életében. Ez így van jól. "
Erre reagáltál Ez van amikor úgy reagálsz valamire, hogy el sem olvasod. én elolvasom a tieid pedig az se mind rövid
Hát akkor ezek szerint nekem szerencsém volt a használt autók vásárlásával, mert szinte szalonállapotú kevés km-ert futott fiatal autókat vettem meg sokkal olcsóbban az új árához képest. (lentebb leírtam) Mondjuk ez is volt a cél. Igaz ráértem mindíg az ilyenekre, soha nem volt sürgős autóvásárlásom. Az ilyennek nálam 2 oka lehetne. Ha ellopnák, vagy totállra törtne. Akkor nem érnék rá kutakodni meg g.cizni, másnap a garázsban állna a másik azt akkor tényleg mindegy mennyiért. Szerencsére ilyen még nem történt de ez benne van a pakliban. Én a kib.szott hiészeket általában vagy fél évig keresgéltem Azért mert a dupla tolóajtó az ritka jelenség. Amin meg csak egy tolóajtó van az ingyen sem kell, mert számomra kényelmetlen. Néha ránézek az új hájeszokra 2-3 éve lejött az új széria még véletlen szerűen sem találok dupla tolóajtóst. A szalonautókat lehet vinni 1-1,5 m olcsóbban a listaárnál 8 -10 km-errel, de bemutató autóban egyik sem rendel be dupla tolóajtósat. Mivel baromira nem is sürgős ráérek. Azt meg, hogy új autó én úgy gondolom az egész életemet el tudom tölteni úgy,, hogy sosem veszek magamnak nem érzek rá kéztetést egyáltalán, ugyan úgy mint ahogy a szerencsegépekbe sem dobtam bele 20 ft-ot sem, mikor mások a zsigulit eljátszották rajta, vagy a lakás kulcsot bedobták Mondjuk én tudtam, hogy a szerencsegép pénzt nem ad Maximum kölcsön
Nah mindegy ha osszekaparom az aprot februarban bejelentem, a cserek, szűrők, olaj, stb re meg egy gyertyacsere, fekfolyadek es szinkront ir a szentiras, hutofolyadek csak 3 evente, nem lesz teszkogazdasagos.
Hát már rég nincsenek igazi műszerek talán régebb óta mint a kisautókban csak kijelző amin kikeresni lehet, hogy ki kivel van némelyiknek annyi infót lehet kinyerni amit érteni is nehéz, hogy egyáltalán mit mutat.
http://youtu.be/-50NdPawLVY
freelac-ot megkérdezzük mennyibe kerül az államnak a fagyi miatt cukorbeteg, túlsúlyos, szív és érrendszeri betegségekkel küszködők ellátása, kórházi ápolása, rehabilitációja.
Mondjuk szerintem rosszabb forral indul a buli,
Bocs bogyó
NEM
szavazatot. (hA pont EZEN Az egy szavazaton BUKIK AZ ÚJ VERDA KÉSŐBB HIDD EL MÉG HÁLÁS LESZEL HA MOST MÉG HARAGSZOL IS
A crab rave értelmesebb.
Nehogy arról olvassunk a jövőhéten, hogy a szerencsejáték zrt is erősen veszteséges ezért privatizálni kell a mészáros és mészáros holdingnak
Erre reagáltál
Ő pl:
http://youtu.be/j52odgkRxDs
Ugye?
Mar van bmw olaj is, uilyen paraméterekkel.... gyanítom címkézik..