Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fene tudja, Aspirin néven a Bayern jegyezte be először, Kalmopyrin néven gyártja a Richter.
Tehát a hatóanyag (acetylsalicylic acid) tuti nem az övé, pláne, hogy ahogy olvasom, le is járt a szabadalom.

De mint minden itt is érvényesül a vásárlóknak kedvezőtlen magatartás, én ennyiért adom, ha kell megveszed, ha nem vegyél mástól. Amúgy 899 forint, olcsóbb, mint egy doboz cigi.
Pl:
https://www.hazipatika.com/gyo...
342 forint ez kb. a harmada egy ciginek, bár a hatóanyag is kevesebb.
Mi a baj?
Nah még mindig gyógyszert gyártotok? Itt mosogatógép javitási project van az sokkal izgalmasabb
köss bele.... "ha nincs felmentése az eljárás alól"
Csak a tüdőben marad nyoma meg a véráramban.
kalmopyrin, licenc richter tulajdon vagy 100 éve, a gyógyszer készítes 99% full automata stbstb
de lehet nem csak a csúnya nagy haszonszerzés a cél
Te nem ezt írtad, hanem:

"Minden, amire állami pénz megy, csak közbeszerzés útján beszerezhető, ...""

Ez nem ugyanaz.
jut eszembe
voltunk ma egy motoros rendezvényen a gyerekkel aztán röpködött egy kisméretű drón
de olyan kibaszott gyors volt hogy ilyet még sosem láttam, szemmel alig lehetett követni ha közel volt
miféle kütyük ilyen nagyon gyorsak?
Áhh, nyom nelkul eleg.
Pont mint a petpalack es a gumicsizma.
Azt nem tudom, te mit csinálsz a gyógyszer-, és eszközellátásra kozbeszt kell kiírni. Ezek nyilvánosak, kozbeszerzes.hu rakeresel mind fent van....
De mérget füstöl az elégett olaj. Ott van az egész családja, de nekem amúgy mindegy.
Azt a vágásból maradt fureszporba kell onteni, Altalaban szg tápok dobozaban. Kurvajo futoerteke van.
Vagy olcsóbb bárba megy.
Nekem most vitte el a haver a mai napi szerelésből megmaradt teleszkópolajat.
Szerintem ő is arra fogja használni.
:-(
Ez tény, de akkor is a családtól vonom el.........és nekik nem mindegy, hogy mennyit.
Ez már csak magyarázkodás: ha a Sanyi bá' be akar rúgni, akkor be is fog, költségektől függetlenül.
Tudja a halál,család volt,ez csak begyűjtési akapkelkek.
Mit rendeltél az Alzától?
Faszim,meg egy tisztességes gumicsizmás-petpalackos fustolesre sem telik.
Ja, tényleg, bÉrköltségek.
"többszörösére dráguló bárköltségek"
.......ezek engem is nagyon rosszul érintenek, drágábban rúgok be és ezt a családomtól kell elvonnom.
esetleg a benne lévő, felszívódást szabályzó anyagok
meg az előállításhoz szükséges kellékek
esetleg a lejáró licenszdíjak, esetleg a közben többszörösére dráguló bárköltségek
én elhiszem hogy egy szer kifejlesztése tesztelése szörnyű nagy összeg, de pl egy nem túl hatékony kalmopyrin 40 éve se volt egy újdonság nem is volt drága, most még sem olcsó
Ne má, akkor minden nap törvénytelenkedek a munkahelyemen?
Nem rossz az, sima üzlet. Nem beszéltünk arról hogy rossz, csak ha az orvos előbbre veszi az üzleti érdekeit mint a betegét az nem.szerencsés.
És akkor eleve csak a rosszat kell feltételezni?