Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt épp a gixereseket kerülgettem, azt hittem ilyen fenyvisszaverős kis bólyák mert annyira lasúak voltak
Na de tisztázzuk, nekem nem az az aranyélet ha a pincérrel alszok!!

A tervekben a lehető legtöbb vadkempinges éjszaka, igaz ezt már 3éve tervezzük
Mitcsinaljak a gt-vel?
Így vetted?
Mennyi volt?
Nincs belőle gt
Miért nem személyvonattal mentek túrázni ti meg.. Az is 60 körül döcög és tudtok nézegetni is
Lapon nem, én aszfalton szoktam

Amúgy meg d212 meg a 213 a tuti gumi, csak ne legyen vizes az út mert akkor életveszély
Albániában 2x voltam, legutóbb idén.... sztem többször most nem megyek de tudok egy tuti szállást délen, ha érdekel.... az egyik pincér gyerek Pávó, ram hivatkozol és arany életed lesz
Road5. Tapad, nem kopik, minden fasza.
Azt én, meg a hasonló mazsolák szokták csinálni. A profik térkövet használnak...
Kb 6-7óra nekem a part ha tudok haladni és szinte mindig tudok, főleg ha Sisakban befejezték a hídfelújítást.
Pont most akartam írni,hogy nektek még egy szezonra jó az enyém...a közepe teljesen fasza. Ti meg úgy sem mentek “lapon”.
Dehogyis. .... csiszoló papírral mindig hozzaigazítja, hogy ne legyen kockás
Akarok menni én is, tervek mindig vannak de szinte soha sem jön össze márciusra tervezzük vagy amint kellemes idő lesz. Dél-Albánia a cél, Koszovó, Macedónia érintésével.
csak nem.... hátha összefutunk egyre... májusban biztos megyek.... az lesz a szezon kezdő, mint minden évben ősszel meg a szezon záró
Hagyjad, elpazarlod a drága guminak a közepét... a szélét meg érintetlenül hagyod

Remélem meleg sört kapsz tavasszal Karlobagban...
Supercorsa...
Ja elfelejtettem...... azt hittem motorgumirol van szó... a conti jó a ktm-re
Engedményes gumivásár! Ötöt fizet, kettőt kap - az is lyukas!
A Motul egy húgy!!
Fos a conti is !! De fos a bmw is! 250kg felett az nem motor hanem vonat!
Olaj
Oláh témát mar kiveséztük?
csakis metzeler, és csak is a 6napos