Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mosogatógép megjavitva. Ehhez IS értek
elmehetnel újságírónak.... így lehet torzítani...
Az egész mondat egyben van, nem kell egy részletet idézni
Na, én ezt vettem, mert ez egyszerűbben beszerelhető egy lépcsős fúróval.

https://www.ebay.com/itm/5-48V...
Amit motorra tettem, hasonló funkcióval, annál gyanakodtam, hogy szívja az akkut. Nem nagy pénz, vedd meg, mérj áramot, vagy ne direktben kösd rá.
Amúgy a feszültség egy dolog, ha nem tud már kellő áramot leadni az akku, megette a fene, és jól becsapódsz, mert azt látod, hogy a feszültség jó, de mégsem úgy működik, amit rákötsz.
Is. Szebbek is.
De azért nem olyan mértékben adnak meg mindent.
Amikor beteg a rokon, pláne ha gyerek, azért erőn felül. Soha nem felejtem el, amikor egy asszem ukrán csodadoktort hívtak meg, én hangosítottam, egyszerűen elképesztő volt, ami ott és akkor történt. A rendőröknek is ki kellett jönniük, mert a járdán már nem fértek el. Az épület befogadóképessége tűzoltóságilag 199 fő volt, nyilván ezt átléptük, de nem tudtuk becsukni az ajtót, olyan volt, mint amikor a középkorban a várakba akartak bemenni a támadók, nyomtuk befelé tiszta erőből, azok meg kint ugyanez és sírtak-ríttak, hogy ez a beteg meg az a beteg, meg ezt engedjük még be meg csak azt. Hozták a betegeket tolókocsiban, ölben, mindenhogyan.
Hát, katasztrófa volt.
Meg is beszéltük, ilyent többé soha, béreljen a csodadoktor helyet ott, ahol ezt megengedik neki.
Persze amikor a helyi hitgyülde ólját újították fel, azok is hozzánk jöttek pár alkalommal, na, az sem volt semmi, az a felfordulás, én speciel be sem mertem menni a nagyterembe. Szerencse, ott mint csak a (-z ingatlan) tulajdonos megbízottja voltam. Ott valakit szörnyű üvöltözés útján vagy megszabadítottak a gonosztól, vagy ugyanezt csinálták megnyúzásilag.
Ja, és dobogás is volt, gondolom a gonoszt jól el is verték, ahogy kibújt a testből.
Pont az a lényeg a támogatás.
No ha mar megvaltottuk az egeszsegugyet es a vilagot, ez mennxire jo?
Toltottseg jelzesnek, mennyi nafta van a pakkban?
Siman parhuzamosan rakotom semmi magia?
Leszivja ez magatol a pakkot vagy no para?

https://www.ebay.com/itm/Blue-...
a nők is tuti üzlet azoknak mindet is el lehet adni ha azt gondolják hogy szebbek lehetek tőle
A haver mondta a tutit, a pénz a betegben és a gyerekben van, aki vállalkozást akar, ezt vegye figyelembe.
És - sajnos - milyen igaza volt.
Azt ismerősökön keresztül látom néha hogy mennyibe kerülnek. Még támogatással is.
Az alapot nézd testvérem, az alapot, az acetylsalicylic acid-ot.
A többi csak mese. A doboza is.
De oda van írva, ha valamire fel akarom hívni a figyelmet, nyilván nem az egészet kopizom be, csak a vonatkozó részt, vagy abból is egy darabot, hogy ne legyek félreérthető.
De sikerült.
Én úgy éltem eddig, ha valamit linkeltek, akkor azt olvastam el leginkább, nem azt, amivel a linkre hívták fel a figyelmemet.
Ezért is van a munkahelyemen kiírva a bölcsesség, majd ha megyek és asezmbe jut, lefotózom, hogy:
"Ne a mestereket kövesd, hanem azt, amit a mesterek követtek."
(Aka forrás)
Hát még ha a segédeszközök is témába kerülnének, ott van még lé nem kicsi!
minden csak pár évre van tervezve, kezdek beletörődni
a legolcsóbb leggagyibb szart kell megvenni aztán amíg a jótállás tart addig tervezni vele
nekünk a hűtő halódik, de a fekete péntekig ki kell tartania
A cigit csaj viszonyításképpen írtam, írhattam volna benzint is, amivel a cigiért mennek egyesek.
:-)
Tetézik a bajt.
Szerintem mindenhol nagy pénz van, ahol hülyékkel kerülnek össze szolgáltató cégek. Amúgy szerintem a bank jobb, mint az egyház.
Attól jóval többet, elhiheted. És igyekeznek is a hatalmukat megtartani.
Ez ugy néz ki vizcső probléma, csak lehetetlen alkatrészt szerezni. Fagor beszüntette még az alkatrészellátást is vagy öt éve. Most ragasztottam egy másikat a két vég megtartásával. Hátha.
Ennek a megfelelője nem a sima Aszpirin vagy a Kalmopyrin, hanem az Aspirin Protect.
jajjj
én mosógépet olvastam
mondjuk a mosogatót is ki kell baszni, asszonyt elverni nadrágszíjjal aztán rend lesz
Csak nem végig
nem szoktam gyógyszert szedni, csak ha nagyon nagy a baj, cigit sem veszek még ha nagy baj van akkor sem

csak az árakról volt szó, a gyógyszer nagy zseton, kb semmi egyéb nem szakít ekkorát, max az egyházak
Én egyszerűbben megoldottam: az én "mosogatógépemnek" két keze van, az egyikben szivaccsal. Igaz, "ezt" sem egyszerű karbantartani....
(Az elektromos és vízhálózatot teljesen át kellene alakítani egy mosogatógéphez, ráadásul kettönkre teljesen feleslegesnek is ítéltük.)
vegyél másikat
jó sok éve szenvedtem a teljesítmény panelekkel de csak nem lett az igazi
Én? Oda van írva, idéztem.