Azért mert aki dohányzik( szerintem a hazai népesség fele) az a te felfogásod szerint nincs joga semmihez Ravasz érv. Baszod nem tőled kérek pénzt cigarettára
Szerintem ne te adsz 30-40 ft-ot havonta nekem erre.
Én törvénybe hoznám azt, hogy aki keresőképes és nem dohányzik az kiegészítő jövedéki adóként fizessen az állam számlájára(10032000 ....... ) havi két karton cigaretta árának a jövedéki adóját. Aki meg azt hazudja, hogy dohányzik és közben meg nem, nem tud felmutatni számlát a havi dohányfogyasztásáról egy ellenőrzés során arra a legszigorúbban sújtson le a törvény szigora 2 év fegyház és azonnal végrehajtandó
Az ipse bizniszmen, szoval tolni fogja az infot a sw-hw teruletrol is. 23256 karater/perc mennyisegben. Csak figyeld, en bealudtam, 4resz riviai Geralt megvan mig megoldotta az oktatasegeszsegugyet geri nelkul is.
Szoval meg egy kis minosegi azsiai oszt csá holnapig. http://youtu.be/r-7Z1Tg_Sbw
Baszod " Ha ti nem veszitek akkor én sem tudom 1-2-3 évesen sokkal olcsóbban megvenni használtan " ez is benne van ugyanabban a hsz-ben amire reagáltál
Speciel a saját autót nem értem én sem. Ha a gyereked benn ül, akkor már a nemdohányzók védelmében, valamint a kiskorúak védelméről szólóba ütközHET.
De tőled is megkérdezem, akkus flexel csiszolhatok melletted állva a buszon meg a fogorvosi rendelőben? Neeeeeeeem? És miért nem?
Szerintem ne te adsz 30-40 ft-ot havonta nekem erre.
Én törvénybe hoznám azt, hogy aki keresőképes és nem dohányzik az kiegészítő jövedéki adóként fizessen az állam számlájára(10032000 ....... ) havi két karton cigaretta árának a jövedéki adóját. Aki meg azt hazudja, hogy dohányzik és közben meg nem, nem tud felmutatni számlát a havi dohányfogyasztásáról egy ellenőrzés során arra a legszigorúbban sújtson le a törvény szigora
Szoval meg egy kis minosegi azsiai oszt csá holnapig.
http://youtu.be/r-7Z1Tg_Sbw
Kizárt.
De tőled is megkérdezem, akkus flexel csiszolhatok melletted állva a buszon meg a fogorvosi rendelőben? Neeeeeeeem? És miért nem?
A természet viszonylag hamar visszazerzi ami az övé