Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jövő év közepétől megtudod.
Azért mert aki dohányzik( szerintem a hazai népesség fele) az a te felfogásod szerint nincs joga semmihez Ravasz érv. Baszod nem tőled kérek pénzt cigarettára
Szerintem ne te adsz 30-40 ft-ot havonta nekem erre.
Én törvénybe hoznám azt, hogy aki keresőképes és nem dohányzik az kiegészítő jövedéki adóként fizessen az állam számlájára(10032000 ....... ) havi két karton cigaretta árának a jövedéki adóját. Aki meg azt hazudja, hogy dohányzik és közben meg nem, nem tud felmutatni számlát a havi dohányfogyasztásáról egy ellenőrzés során arra a legszigorúbban sújtson le a törvény szigora 2 év fegyház és azonnal végrehajtandó
b.zmeg mert elmegyek egx kicsit mire hazaérek telefingtok 20 oldalt persze, hogx muszáj beszállnom ennyi szórakozás nekem is jár
Az ipse bizniszmen, szoval tolni fogja az infot a sw-hw teruletrol is. 23256 karater/perc mennyisegben. Csak figyeld, en bealudtam, 4resz riviai Geralt megvan mig megoldotta az oktatasegeszsegugyet geri nelkul is.
Szoval meg egy kis minosegi azsiai oszt csá holnapig.
http://youtu.be/r-7Z1Tg_Sbw
A kerítés az régen volt...... a lefolyó meg mostanában.... csupa szakmunka
Láttam megoldasrol képet nekem annyi elég is volt
Anglia meg ausztria De hogy jhön ez a magyar egészségügyhöz?
erre egyszer rákattintok már érdekel ez a rák. Mindíg csak a kandalló tv.t nézem ilyenkor télen mondjuk jó
Minősegi lefolyó es görbe kerítés pipa?
Baszod " Ha ti nem veszitek akkor én sem tudom 1-2-3 évesen sokkal olcsóbban megvenni használtan " ez is benne van ugyanabban a hsz-ben amire reagáltál
Ahh, tablet.
Fuvezel? Vagy be vagy rúgva?
Olyan jó, hogy mar nem kell semminek sem utána nézni, itt mindenre választ lehet kapni
Az mindegy, pipiet olvadod?
De ezt a sok szart amit leír?
Kizárt.
Ki?
Az enyemet olvassák.
néha eléri a 100-at nálam általában amikor zotya írását olvasom irányomban
Van partnere is hozza.
A Stadler stadion a példa? De azt nem önerőből építették?
Speciel a saját autót nem értem én sem. Ha a gyereked benn ül, akkor már a nemdohányzók védelmében, valamint a kiskorúak védelméről szólóba ütközHET.
De tőled is megkérdezem, akkus flexel csiszolhatok melletted állva a buszon meg a fogorvosi rendelőben? Neeeeeeeem? És miért nem?
Ne hogy azt hidd
A természet viszonylag hamar visszazerzi ami az övé
Te most egy összeesküvés elméletet gyártottál, tudsz róla?
Ellenezheti. Csak szarul néz ki.