Jah, egyszerubb kerdes.
Ezeknek a BMS-eknek van belso ellenallasuk, vagy elbasztam?
12,33v rol indultam ahogy raforradztottam a BMS-t, harm nap telt el es 12,29v ma.
Ez a nagy 45 cellas pakk par szazad elteressel valogatott cellakbol.
A kicsi 12 cellas nagyobb elteresu pakk amin nincs bms az tartja a 12,10v ot.
Doktor:
- Uram Ön következik a havi test tömeg index felmérésre
M.Z-án Gödöllő:
- Hová álljak
-Előszőr is megnézzük a magasságát változott-e a múlt hónap óta Hhmmm.. Nem 161,5 cm-er Álljon rá a mérlegre 162 kg itt sincs elmozdulás sem lefelé, sem felfelé Nézzük a számítógépet mit kalkulál Június havi testömeg index tb befizetője 110 ezer 370 ft (levonás)
KÖVETKEZŐ
-Neve?
- V. Levente
-születési helye?
- N. kőrös
- Álljon ide Magasság 177 cm Testsúly 79,5 kg Na végre egy ember aki vigyáz az egészségére A számítógép júniusi hónapra 50 640 ft JÓVÁÍRÁST kalkulált (mint az előző hónapokban) Gratulálok
- Kérem a következőt
-Neve?
- Freelac
- maga ránézésre befizet 250 000-et
Én meg qrvára szeretném, ha egyszer lehetne egy olyan kormányunk aki nem szabadítja ránk a kecskebaszókat és cserébe nem is lopja ki a szemünket
Valószínűleg meglepődnénk mennyi pénz maradna meg éves szinten 10 év múlva lehet, hogy teljesülne az amiről orbán vezér romániában vartyog Persze onnan is elküldték a faszba a véleményével együtt
nem kerültem ki tőlem ott flexelsz ahol akarsz ha az a szíved vágya Én mára pl, meguntam ezt a flexelgetést, vagy 20 vágókoronkot meg két csiszológorongot elnyűttem
Csak szerintem szar a hasonlatod. Erre mondják, hogy hülye kérdésre hülye a válasz is
Én rettentően remélem és kívánom, hogy vérbolsi kormánya legyen az országnak.
Szeretném így látni a híreket a 168 tórában, a zsindexen és a hetekben is:
ez a jövőkép Vezéred összes stadionja így fog kinézni kb. 10 éven belül. Nem lesz aki fenn tudja tartani az állam meg majd nem akarja. Pláne, hogy az idióta fidesz jó eséllyel bukja a 2022-őt Bár tegyük hozzá mindegy is lesz A szerepét a stadionok már az építési fázisukban elérték. Gazdaggá tették azokat akiket kellett
akár Buszon nagyon nem fogunk találkozni a fogorvosi rendelőben sem vagyok biztos
ez az akkus flex halkabb mint a hálózati? ma egész nap nyomtam kecsón a lakón a flexet pedig rühellem a hangját Szerintem az ott lakók sem örülgettek nekem reggel 8-tól 13-15 ig ezt hallgatni
Nem az eszukert tenyésztik oket.
Ezeknek a BMS-eknek van belso ellenallasuk, vagy elbasztam?
12,33v rol indultam ahogy raforradztottam a BMS-t, harm nap telt el es 12,29v ma.
Ez a nagy 45 cellas pakk par szazad elteressel valogatott cellakbol.
A kicsi 12 cellas nagyobb elteresu pakk amin nincs bms az tartja a 12,10v ot.
- Uram Ön következik a havi test tömeg index felmérésre
M.Z-án Gödöllő:
- Hová álljak
-Előszőr is megnézzük a magasságát változott-e a múlt hónap óta
KÖVETKEZŐ
-Neve?
- V. Levente
-születési helye?
- N. kőrös
- Álljon ide
- Kérem a következőt
-Neve?
- Freelac
- maga ránézésre befizet 250 000-et
Nem szégyelitek magatokat
Valószínűleg meglepődnénk mennyi pénz maradna meg éves szinten
Csak szerintem szar a hasonlatod.
Szeretném így látni a híreket a 168 tórában, a zsindexen és a hetekben is:
http://youtu.be/v7pr2o9KoE8
Na végre valami jó hír
Hol?
ez az akkus flex halkabb mint a hálózati?