Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vannak, de itt jobb eséllyel tudnék lelépni, már csak a helyismeret miatt is. Néhány éve egy ismerős faterját is nemmessze támadta meg egy falka kutya.https://www.delmagyar.hu/orsza...
Csak natúrban friss és valóban jó kenyeret belemártogatva kóstoltad? Ha úgy is finomnak találod akkor tényleg jó cucc.
Kaptam ajandekba digo extraszűz olivát, jo a cucc.
jó pár éve mi is voltunk ott fent akkor egy kutya volt csak, kerülgette nagyon az élen haladó motorost
buzi nagy pásztorkutya mindenhol van nem kedvelem őket
Pipi meg nincs itt....... mi lesz ebből........
Ako most má jöhet az olajtéma......ugyis az van napirenden, ma meg volt az egyik autón....
A környéken nincsenek geci nagy kutyák? Egyik bratyóm hosszútávfutó (jellemzően maraton) és ennek megfelelően futkározott esténként a környékükön és nagyon félt a kutyáktól akik rendszerint megkergették (amúgy ezt nem értem, nem ezért ment edzeni?) és vett egy kutyariasztó készüléket, este megint futás és pár km múlva szemben volt 4-5 nagyobb kutya akik nyugodtan nézték, gondolta beveti az eszközt és az ebek felé irányítva nyomkodni kezdte a gombot.........erre a kutyák megvadultak és veszettül megindultak felé hörögve......aszondta még addig nem szart be annyira életében mint akkor és alig bírt elmenekülni.......megkérdezhetem tőle, hogy megvan-e még a kütyü és eladná-e neked?
voltam vagy 5éve egy februárban a vigyázón hóba-jégbe 1edül, jól megkergetett a hegyoldalba 2 gecinagy kutya, ha elesek, biztos megöltek volna, mostmár hóba csak itt a környéken veretek
volt egy első heidenau cross gumim az nagyon bírta de nem gyártják már vagy 6-7 éve a ténérén is nagyon jól muzsikát pedig az nyomta az elejét is rendesen
aztán avval se virágos réteken jártam csak
pádison már van 30 centis hó lassan lehet indulni motorozni
elöl minden töredezik, ha a bihart járod vele
hátra nekem semmi sem volt jobb a 6 naposnál, a comp6 sem volt rossz, de a 6 napost nagyon megszoktam már kicsin-nagyon jól teljesít mindenhol
elöl sajnos töredezik a széle, azt hiszem a hard kivitel nem annyira
kendából a k785 millwille-t próbáltam, nem volt rossz . de olyan jó se. még most is a metzeler 6napos tetszik v ez a michelin enduro medium
az a meglátásom ami drágább az többnyire jó a gagyi márkákból is
mondjuk a mitas nagy csalódás volt a fim endúró egy rakat fos pedig nem sokkal olcsóbb mint a metzeler
a kenda meg jó némelyik a sárba/gyökeresbe
a heidenaunak vannak jó gumijai
pl ami a robogón van azt szinte peremig lehet dönteni
Csakis kenda v hejdenau
Eleg ha betekered hasznalt ruhaval a felnit.
nnnna eljött vasárnap este 6 óra... itt az ideje, hogy kicsit bemelegedjen a vox előfokcsöves.... jók legyetek
Jöhet. Mit vegyek a hornetemre?
Nyomaték nincs szóval Mitas szerinted jó lesz?
Az idén másodjára 1edül mentem le, nem vártam senkire. Ott spanoltam össze egy helyi erővel és gurigáztunk 1napot albániában
Most elbasztam Malagaban 11 fok van,de 12.e körül már 18 fok.
Valahogy úgy kéne összehozni ezt a karácsonyt hogy legyen 10 nap egybe.
Bérelni valami csettegőt.500 as benellit.
De holnap 6 ig vagyok.Utana leltár.
"A motor valóságos dőlésszöge nem azonos, az elméletileg számított értékkel (tga = Fc/G) mely a tömegközéppont és forgáspont által meghatározott egyenesre vonatkozik.
Ennek az az oka, hogy kanyarodás során a billenés forgáspontja a motor döntése miatt kivándorol a gumiköpeny közepéről a szélére. Egy 180 mm széles gumiköpeny esetén ez 90, 190-es guminál 95 mm- es forgáspont eltolódást jelent, ami a szükséges motor döntést 6-8 fokkal megnöveli. Ez az érték annál nagyobb minél alacsonyabban van a versenyző és a motor közös súlypontja és minél nagyobb a forgáspont elmozdulása. Egy újabb paradoxon! Nem az alacsony, hanem a magas ülésmagasságú motort kell kevésbé dönteni! Sokan állítják, hogy nagyobbat lehet a széles gumival dönteni. Látjuk, hogy nem lehet, hanem kell! Ezzel egészen addig nincs probléma, amíg van hova dönteni. A majrécsík jól jelzi ennek határait. A gumi peremen való túldöntésnél azonban lecsökken a felfekvő gumifelület, és ezzel a tapadás is.
Itt kap kitüntetett szerepet a kiülés, mert ezzel a motor tengelye visszabillenthető a pilóta és a motor közös tömegpontjának ívbelső felé való elmozdításával. A fentiekből egyértelműen következik, hogy hiba a kiülés látvány miatti öncélú forszírozása a majrécsík eltűnése előtti sebességtartományban."

Hátha Atis mégsem rám gondolt....
Sőtt!
Okés én mennék mindenhova, időmbe belefér tavasszal, haveroknak problèmás mindig a szabadság meg az időbeosztás és persze az érdeklődés hogy hova menjünk. Sokszor nehéz mindent összehozni.
Az nem olyan okos, mint hiszi magáról...