Mondom nem tudhatod...
Se szép nem vagy ,se okos...motorod sincs...
Ez az elemes kényszer dolog meg kiskorodban ragadt rád, mikor anyukád elküldött elemért a Népbótba.
Összefutottál a rendőrbácsikkal ,azok meg megkérdezték hová mész.
Te meg rávágtad hogy lapos elemér...erre jól nyakonbasztak és ezt mondták:Nem a nevedet kérdeztem te hülyegyerek!!!
Na azóta csinálsz ilyen megmagyarázhatatlan dolgokat hogy használt elem gyűjtés,forrasztás...Triumph...stb...stb...
ződ
A kerítést nem festik ilyen színre nálunk Hát én ződ ellenes vagyok pajtás. Az is hülye vót aki motort ilyenre pingált
De hát láccik nem ismersz, csak hülyézel,meg vádaskodsz, személyeskecc
Meg ásó meg lapát
Azt a maró folyadékot már el is felejtettem,hogy micsoda
Noha ez megnyugtató.pipinek valami ződ fosadeka volt az okorbol,mert akkor is spúr volt jót venni.
Yamaha vagy Honda az igazi sportból.
A maradék két japo csak kispocsu csoringerek sportmotor ja,pláne hogy nem ezres egyiküket sem.
nem nem kikérem magamnak
Tescós motor nem vót. Olyat vett a postás a rendőr a villanyszerelő a szomszéd, a gázos a díjbeszedő Na mondom ha ilyen úgyis mindenkinek van akkor én motort veszek az vót a tankurkolat ódalára irva mindnek , hogy kawasaki
Se szép nem vagy ,se okos...motorod sincs...
Ez az elemes kényszer dolog meg kiskorodban ragadt rád, mikor anyukád elküldött elemért a Népbótba.
Összefutottál a rendőrbácsikkal ,azok meg megkérdezték hová mész.
Te meg rávágtad hogy lapos elemér...erre jól nyakonbasztak és ezt mondták:Nem a nevedet kérdeztem te hülyegyerek!!!
Na azóta csinálsz ilyen megmagyarázhatatlan dolgokat hogy használt elem gyűjtés,forrasztás...Triumph...stb...stb...
80 felett csak X-box-on mentél életedben
Kelk az 1200-as.
A kerítést nem festik ilyen színre nálunk
De hát láccik nem ismersz,
Meg ásó meg lapát
Azt a maró folyadékot már el is felejtettem,hogy micsoda
Yamaha vagy Honda az igazi sportból.
A maradék két japo csak kispocsu csoringerek sportmotor ja,pláne hogy nem ezres egyiküket sem.
Tescós motor nem vót.
Le sem érne a lábad a K7-ről