Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Maradjon is így
En vezetek 16e.el.
Prada.
Azt hittem, hogy a délutáni műsort kéred számon, hogy a veszélyesen élők pluszban fizessenek az ellátásért az eü-ben.
Az amúgy tényleg buzi az, és meg is fog dögleni, mert a szabálytalankodók úgy is kinyírják.
Én a lemotorozott kb 80-100ezrem alatt egyetlen 5000-es csekket kaptam idén mert a 4sávoson ment előttem 110-zel a motorosrendőr a belsőben aztán kisorolt jobbra én meg elmentem mellette... megállított es természetesen nem volt nálam a forgalmi, ezért kaptam 5000-et... pedig baromira nem szabàlyosan közlekedem. Na most akkor mi köze van a bírságoknak a szabályokhoz?!
Te most ezzel mire válaszoltál ?
A motorozás veszélyes akkor is ha te szabályos vagy, mondjuk buzi aki minden szabályt betart...
Fizetnék is, ha úgy alakulna. Nyilván normális felárért. Sokért - amit én annak gondolok - már nem.
Én az életemben összesen ha tízezer forintot fizettem szabálytalanságért, egy tilos balrafordulásért, meg egyszer egy telefonálásért, traffim az életemben nem volt. Az utolsó büntim talán vagy 10 éve volt autóval, motorral még soha.
Tudod, ahogy írták előttem, viselkedj úgy, ahogy te is szeretnéd, hogy veled viselkedjenek.
Hejdenyau az jó. Azzal versenyeztem.... MZ-vel
De nincs Honda méretben....már néztem

najó, de milyen márkát? Vagy elég a turkálós
Azok buzik akkor. De amúgy elmennék igazándiból, lehet, egyszer neki is vágok annak az útnak.
Viszek majd magammal féktisztítót. Vagy Chemotoxot.
Amikor Csíkszeredában voltam, mondjuk nem voltak rossz tapasztalataim, de azóta nagyot fordulhatott a világ arrafelé is.
Csak szólok, nehogy meglepetés érjen, a motorozás veszélyes!!
Ja, még az is lehet izgi, ha egy román leszorít.
vagy az
Málta
Nem azt mondtam, hanem azt, hogy ARRA ne menjek.
Megyek az autópályán az ország másik felébe meg vissza. ott medvebocs az anyjával csak nem lesz.
Egesz jol vonyit ez a bicikli, de hol lehet ez a balos kozlekedes igy decemberben?
http://youtu.be/vvxexwsHCGY
Na ez az. Az otthonülésből baj nem lehet. Elélhetek 100évig is, csak minek?
Legalább tudom, merre ne menjek.
Hát, az sem tűnik rossznak valóban.
Remélem soha nem lesz rá szükségem.
egyszer megálltunk egy helyen ahol a hegyek között egy kis tó volt
neki voltunk vetkőzve lecuccolva aztán robog felénk vagy 6-7 buzi nagy pásztorkutya
majd befostunk, dobáltuk ám feléjük a kekszeket ezerrel
aztán nem voltak annyira éhesek elég volt a keksz, a seggünket nem harapták meg
Ha lehet haladni vmerre, akkor annyira nem gáz, mert párszáz méteren elfárad, itt az volt a bajság, h nem tudtam elgyorsulni tőlük. Futottam már össze romcsiba vaddisznókkal , láttam farkast, hiuzt, kígyót, a hargitában még medvét is bocsostól, de a legnagyobb para az a 2 kutya volt.
Hááát, mikor 4-5 közepes vagy nagyobb méretű kóbor korcs hörögve rohan az ember felé nem tudom ki várná őket egy helyben és kezdene el egy spray-vel fújogatni rájuk.
a legegyszerűbb szer a féktisztító, megállít mindent
nekem mindig volt az egyik italtartóban amikor bicikliztem
Amikor tanultam és terepen voltam, akkor az idős faszi mutatta, hogy a darázsriasztó, asszem akkor a Chemotox volt a nyerő, igen hatásosan távol tartotta a kutyákat, ha sikerült az orrába-szemébe fújni.