Aki extrém sportoló ,annak speckó biztosítása van. Mint pl neked is ,ha külföldre mész nyaralni...gondolom.
Velem pl életbiztosítást nem éri meg kötni ,mert magas a rizikófaktor.
A munkám miatt is,a motor miatt is és az ernyőzés miatt is. De van lehetőség egyénit kötni.
abban látok rációt hogy pl aki keresi a bajt annak legyen több, pl hegymászó, motorversenyző stbstb hiszen itt a baj is több, ellenben az összes ilyennek amúgy is másabb ellátás kell
pl egy erőemelő ismerősnek leszakadt a bicepsze, és visszavarrták neki, azért ez a legtöbb kórházban nem kivitelezhető pár órán belül
Majd ha beteg lesz ,akkor dögöljön meg!
Meg az összes dohányos is! Aki dohányzik az nem ember értsétek meg ,mert mi fizetjük az ellátását!
Na most mond meg...nem beteg ez a fasz. Ilyet szartam reggel...pfff ja..külömbet
mondjuk a térdem a bokám és a vállam az a motorozás miatt fáj, de a könyököm az nem
amúgy az alkohol is fura van náluk egy csávó aki legalább 25 éve nem volt józan egy napot sem(előtte 20 évet legalább többé-kevésbé munkaidőben kibírta) , 15 éve is már 2 decis pohárból itta a felest mert annyira remegős volt, aztán még mindig él
aztán lehet alkohol nélkül élt volna 120 évet.....
ezek a tények
ha lenne lista hogy ki mekkora bmi mellett halna meg az olyan agymosott emberek is elhinnék mint te
pl dagadt vagyok és fáj a térdem meg a bokám,azért mert dagadt vagyok, ok elhiszem de akkor a vállam és a könyököm miért fáj? sosem jártam kézen
ezzel nem azt mondom hogy a túlsúly fasza dolog, mert nem az, kellemetlen és biztos jobban igénybe veszi a futóművet és a keringést
de egy versenysport sokkal jobban letérdelteti a szervezetet még dopping nélkül is
nnnnna csak meghalt ez a fasszopó telekom modem megint.... ennek most a wifi-je halt ki... megint lehet cseréltetni...
még jó hogy olyan erősre vettem az udvari unifi ac mesh jelerősségét, hogy a házat is beszórja sztem a környéken szarrá verek minden jelet, rá van csatolva két nagy erősített antenna is pluszban, hogy érezzék a szomszédok is a törődést
nem most történt, már régen.... egész pontosan 1998-ban. Éjfél felé állítottak meg a rakparton, mondjuk nem volt nehéz, csak én mentem akkor ott autóval.... 19500 Ft volt a minimálbér, ha jól emlékszem.... 4 db barna 5000 Ft-t nyújtottam át.... mondjuk kiestem az autóból, mikor kinyitotta az ajtót a rendőr...
Velem pl életbiztosítást nem éri meg kötni ,mert magas a rizikófaktor.
A munkám miatt is,a motor miatt is és az ernyőzés miatt is. De van lehetőség egyénit kötni.
pl egy erőemelő ismerősnek leszakadt a bicepsze, és visszavarrták neki, azért ez a legtöbb kórházban nem kivitelezhető pár órán belül
Meg az összes dohányos is! Aki dohányzik az nem ember értsétek meg ,mert mi fizetjük az ellátását!
Na most mond meg...nem beteg ez a fasz. Ilyet szartam reggel...pfff ja..külömbet
amúgy az alkohol is fura van náluk egy csávó aki legalább 25 éve nem volt józan egy napot sem(előtte 20 évet legalább többé-kevésbé munkaidőben kibírta) , 15 éve is már 2 decis pohárból itta a felest mert annyira remegős volt, aztán még mindig él
aztán lehet alkohol nélkül élt volna 120 évet.....
ha lenne lista hogy ki mekkora bmi mellett halna meg az olyan agymosott emberek is elhinnék mint te
pl dagadt vagyok és fáj a térdem meg a bokám,azért mert dagadt vagyok, ok elhiszem de akkor a vállam és a könyököm miért fáj? sosem jártam kézen
ezzel nem azt mondom hogy a túlsúly fasza dolog, mert nem az, kellemetlen és biztos jobban igénybe veszi a futóművet és a keringést
de egy versenysport sokkal jobban letérdelteti a szervezetet még dopping nélkül is
Innen hát ez a nagy kissebségi komplexus .....érthető.
Apád megerőszakolt és intézeti lettél. Sajnálom
De ettől még picsa vagy
még jó hogy olyan erősre vettem az udvari unifi ac mesh jelerősségét, hogy a házat is beszórja
El kéne venni őket tőled.
Ott is sörözhetünk