Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy ez nem így megy. + - pár százaléknyi eltéréssel nincs gond, fölötte meg adott idő alatt kell a testsúlyból leadni, Olvastam én erről konkrétot is annak idején, ha teszem azt 80 kiló helyett 100 kiló vagy, 6 hónap múlva legyél 95, akkor mentesülsz a retorzió alól.
Nem fekete-fehér a világ, nem kell és nem is lehet egy nap alatt megváltoztatni semmit.
Túlsúly...fizetsz!
Naaaa....biztos ez?
Nyáron meglátogatlak és eldöntheted. Ott töltök két napot
Én a múltkor is megmondtam, hogy nem volt apád. Azt hiszed, csak szerencsém volt? Nem, a te viselkedésedből tisztán lejön az, hogy egy alkoholtól mentális sérült, egyedülálló hisztis nő nevelt.
Erről amúgy nem te tehetsz, de a jellemeden az életed végéig tartó, kitörölhetetlen nyomot hagyott.
nyugi, Te mindenképp fizetsz....
szépen beszéljetek, mert pipi szétcsap köztetek egy 2 oldalas beírással, oszt' nézhettek, mint ló a mozijegyre
nesze bammeg, orvosi vizsgálat. akkor most fizetek vagy visszakapok? 182cm 90kg
Hát ez nagyon jó!
Sőt, vicces.
Semmi, ha az lennel....... De nem vagy.
Neked?
Neked nem kell baszod. Te még nőnek is gyenge lennél...szerencsétlenség
Nekem próbálta így bizonyítani a vélt felsőbbrendűségét.
Írás...és nem tagadom le Elemér
Benézted...
De amúgy ha ezt is mondtam volna ,akkor mi van? Ez egy létező dolog..
Vagy szarkazmus? Poén ? Hecc?
De inkább igaz
Mi a problémád ezzel mond...öntsd ki a lelked fiam! Mond...mi nyomja lelked virágoskertjét!
Nem kell.
Azert az eleg hitvany dolog mikor letagadja valaki a sajat szavait.
Alfáskodik...mikor béta..pfff
Keress vissza Elemér
Amúgy jól vagytok?!

Majd elmúlik!
Nem, egy vitadban massal siman ezt a hulyeseget dobtad be hogy te vagy a nagy alfa, azota is ezen rohogok.
Egy pillanat...
Te nevezel annak ,amit én rádhagyok
Amúgy van benne valami ,de ezt nem szokták így kimondani. Tudod...ez olyan pasid dolog
Ez eddig szanalmasabbnal szanalmasabb probalkozas, de hat aki egy forumon siman alfanak nevezi magat attol mit varjon az ember? Nyugi hobbituzolto barmikor lehetsz.
Én is szoktam rajtad...
Figyu srácok...sorba kell..vagy párhuzamosan...jajjj esett 2 tizedet most mi van...segítseteeeeeek!
Azon hogy mennyit erolkodsz.
Mit röhögsz te idióta. Bútorboltban vagy eladó...olyan szakma meg nincs is
De az
Mondom......... Alfa.........nem a legélesebb kés.......... tavolrol sem.