Csajom hová lett?
Freelaaaaac!!!!
Lábhoz!
Mesélj..mikor apukád megkutyogtatta a szádat esténként egy műanyag katonáért, akkor lettél buzi? Vagy genetika? Fater is az volt,vagy nagyszülői ágról hoztad hmm?
Mielőtt összefutunk ezt tisztázni szeretném
a jól begyakorolt és kimunkált paneleket olvasom megint.
Ugyanez cigire lefordítva:
Az öregapám mezítlábas Munkást szívott napi négy dobozzal és mégis a vonat ütötte el 94 éves korában, bezzeg a szomszéd Pityu, soha nem cigizett és nem is ivott, méges 23 évesen halt meg tüdőrákban.
Szinte szó szerint MINDIG ez a kifogás. Én kicsit már unom, ti nem?
Én tényleg imádok verekedni. Persze már régóta szabályozott keretek közt teszem. Egyszerűen lenyugtat...olyan mintha valami jót tennél.
Csak már így 45 évesen innom kell collagént ,mert a térdem szarakodik néha. Sokat rugkapáltam
fater kb iskolás kora óta túlsúlyos volt, nem durván de a bmi szerint nagyon elhízott
haver apja meg mindig is csontkollekció volt, nagyjából azonos életmód volt, aztán kb 10 éve már a temetőben van előtte jó pár évvel csípőprotézist kapott mert menni nem bírt
a baráti társaságban ő volt a legvékonyabb és ő halt meg legelőbb és nem ő volt a legidősebb
másik haver apja is elég hordó testű ráadásul iszogat is aztén még mindig bírja
szóval ez a túlsúly nem feltétlen jelent akkora gondot mint az emberek képzelik
Látod, bennem fel sem merült, hogy megsértselek. Azt amúgy is csak jellemes embereket lehet. Téged nem, meg sem próbálom. Olyan lenne, mintha majmot akarnék zongorázni megtanítani. Két hang talán menne, de sokra nem számít az ember.
ejnyeee...ezzel nem fogsz megsérteni,mert büszke vagyok rá hogy többet értem el mint az ilyenek mint te.
Viszont ez a mentálisan sérült nő megtanított...a buzikat és férgeket felismerem. Ebben meg én nem tévedek...te mind a kettő vagy
Jahhh...rajtad vagyok
Freelaaaaac!!!!
Lábhoz!
Mesélj..mikor apukád megkutyogtatta a szádat esténként egy műanyag katonáért, akkor lettél buzi? Vagy genetika? Fater is az volt,vagy nagyszülői ágról hoztad hmm?
Mielőtt összefutunk ezt tisztázni szeretném