Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szabácsig jöttünk a 21-gyes úton, ott lehetett haladni jól, 100-10-zel ment előttem a rendőr mindenhol, én meg mögötte, végig egy domb gerincén, az király út volt végig.
Én inkább nem...van már itt egy okos buzink.
tényleg jó helyen van.... a szállás is jó... csak ajánlani tudom. ha beveszitek az útvonalba szólj kérlek...
Kíváncsi lennék ahogy ezt egy fizikus elmagyarázza, hogy mi miért van.vektorokkal ábrázolva
Fotelmotoroskent csak ámulok mennyi profi van itt.
Nem mindig sikerül...
uhhhhhh egy motort láttam szinte lapon fordulni, idén tavasszal a 8-ason..... belenéztem a tükörbe, mondom ez kegyetlenül jön az éles balos felé.... ki is húzódtam jobbra, beesett mellém egy rc08. érezte a srác, hogy picit sok a kotta, húzott még egyet a motoron.... esküszöm a bukót le tudta volna tenni, pedig egyben volt a motorral. szűken, de kijött a vége... nagyon profi volt...
Nem az számít mennyire dönti le. Sőtt..rosszabb a kigyorsítás ha nagyon belefexel. A te motorodnak teljesen másabbak a kanyartulajdonságai...meg magasabb is.
Belgrád -Cacak között most ősszel baszakodtak az útépítéssel meg támfalakkal, de Uzsice- Podgorica között végig fasza szerpentin van többszáz kmen keresztül.
Na ez kurvajó helyen van, köszi! Gijokaszra, Pertmet, Korfu meg még a meteorák is nagyjaból elérhető távban bannak.
Nem kell köszi! A térdüket az aszfalton húzó gixereseket szoktam kivülről kikerülni kb függőleges motorral

Amúgy viccet félretéve tényleg sokszor csodálkozom hogy megy előttem a gyerek, szikrázik a labtartó meg lent a térde én meg gyorsabb vagyok nála és kb 3centire van a lábtartóm és nem is fekszem a motor mellett.
próbálj meg a motoron maradni legközelebb.....
Egyszer jöttünk arra haza, Tara hídtól jöttünk felfelé aztán Eszéknek, amerre a navi hozott.
De arra is akarok menni mert azt mondják, hogy Belgrád szép na meg a hegyek biztosan szépek
A térdkoptatómat cserélem tavasszal mert elkopott.....kell a régi?
Ksamil-ban a Hotel Heksamil
Rruga: Butrinti 2 Ksamil AL, 9706, Albánia
https://goo.gl/maps/RZFRaszubbSnMsgd6
Akkor nem lenne ilyen hibátlan a kopáskép, na jó, lehet hogy a húzón kellett volna egyet kattintani befelé
Szerbeken szoktál keresztül menni?
Nem...túlfújtad csak...
Hambiztak a parkolóban?
Havana Hotel
Rruga Gruemire, Shkoder 4001, Albánia
+355 69 288 8884
https://goo.gl/maps/fgfYMfS3fhG2NUip7

Na ezt nem tudom hogy fogja beilleszteni, mi itt aludtunk idén, olcsó, medencés, baromi jól főznek.
Ilyen gyorsan tudod tolni? Van ott vádli...
Oooo, köszönöm az elismerő szavakat, tehát profi vagyok !
Nem aludt velem.... arra vittem csajt....
Olcsó a szállás és délen az egyik legjobb... a kaja is qrva jó... sztem nézd meg, majd kikeresem ....
Ez térkő szerintem.
Látod.... így lehet szépen dolgozni a csiszolo vászonnal