Szabácsig jöttünk a 21-gyes úton, ott lehetett haladni jól, 100-10-zel ment előttem a rendőr mindenhol, én meg mögötte, végig egy domb gerincén, az király út volt végig.
uhhhhhh egy motort láttam szinte lapon fordulni, idén tavasszal a 8-ason..... belenéztem a tükörbe, mondom ez kegyetlenül jön az éles balos felé.... ki is húzódtam jobbra, beesett mellém egy rc08. érezte a srác, hogy picit sok a kotta, húzott még egyet a motoron.... esküszöm a bukót le tudta volna tenni, pedig egyben volt a motorral. szűken, de kijött a vége... nagyon profi volt...
Nem az számít mennyire dönti le. Sőtt..rosszabb a kigyorsítás ha nagyon belefexel. A te motorodnak teljesen másabbak a kanyartulajdonságai...meg magasabb is.
Belgrád -Cacak között most ősszel baszakodtak az útépítéssel meg támfalakkal, de Uzsice- Podgorica között végig fasza szerpentin van többszáz kmen keresztül.
Nem kell köszi! A térdüket az aszfalton húzó gixereseket szoktam kivülről kikerülni kb függőleges motorral
Amúgy viccet félretéve tényleg sokszor csodálkozom hogy megy előttem a gyerek, szikrázik a labtartó meg lent a térde én meg gyorsabb vagyok nála és kb 3centire van a lábtartóm és nem is fekszem a motor mellett.
Egyszer jöttünk arra haza, Tara hídtól jöttünk felfelé aztán Eszéknek, amerre a navi hozott.
De arra is akarok menni mert azt mondják, hogy Belgrád szép na meg a hegyek biztosan szépek
Amúgy viccet félretéve tényleg sokszor csodálkozom hogy megy előttem a gyerek, szikrázik a labtartó meg lent a térde én meg gyorsabb vagyok nála és kb 3centire van a lábtartóm és nem is fekszem a motor mellett.
De arra is akarok menni mert azt mondják, hogy Belgrád szép na meg a hegyek biztosan szépek
Rruga: Butrinti 2 Ksamil AL, 9706, Albánia
https://goo.gl/maps/RZFRaszubbSnMsgd6
Rruga Gruemire, Shkoder 4001, Albánia
+355 69 288 8884
https://goo.gl/maps/fgfYMfS3fhG2NUip7
Na ezt nem tudom hogy fogja beilleszteni, mi itt aludtunk idén, olcsó, medencés, baromi jól főznek.
Olcsó a szállás és délen az egyik legjobb... a kaja is qrva jó... sztem nézd meg, majd kikeresem ....