Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amiről te beszélsz az a conti.... le kellene darálni mindet.... a pr4 még sosem csúszott meg...
A michelin egy rakás szar!! Csúszik mászik mint a takony
csakis pr4 gt.... a többi fos, szar, semmire se való.... így jó lesz indulásnak?
jöhet
Próbáld ki az új conti gumikat. Remélem a road meg sport 3-as szériából semmit sem vittek tovább és újra a 2-es lett az alap
Egy ilyen nyomorék mindenkinek teher
Ja értem.
Most vettem a rossmannban, a 24db-os elég olcsó.
Az azért tény hogy tényleg van pár hülye rokona mindnekinek, ha neked nincs akkor te vagy az
Látod, neked biztosan nem teher a rokonság, mert hogy ahogy írtad, nincs is.
Úgy könnyű.
A kis fattyaid lelépéséről is úgy szereztél tudomást, hogy nem mentek a beszélőre, a leveleid meg "Címzett ismeretlen" jelöléssel érkeztek vissza. Az ápolód derítette ki, hogy a lurkók megmásították a nevüket, hogy még véletlenül se kapcsolja őket hozzád senki és semmi.
Látod, nektek sem kellett volna apádat elmarni, anyád kezéből kellett volna kicsavarni az üveget, nem lettél volna ilyen szánalmas, hisztis kancsal.
Johet a gumitéma?
Nem, ez abból jött le amit eddig ideírtál.
Közben üthetlek szívlapáttal?Úgy jobban fogysz szerintem.
Kemeny lehetett.
Ja, nagyon toltam, ültem a kanapén és inogtam jobbra-balra néha a kezemet is az égnek csaptam........kikészültem na....
Uh.
120 fölött már nem lesz egyszerű. Pláne a kinyúlt bőr miatt sem. Amúgy meg én pl. nem a csökkentett tartalmút eszem, egyszerűen keveset, pontosabban amennyi kell. persze a nélkülözés és az éhezés miatt a legnehezebb. Én télen mindig, naponta eszem narancsot, mandarint. Azt egy hülye szóhasználattal negatív kalóriás gyümölcsnek hívják.
Bár hülye logikát én is tudok, fagyit kell enni, mert amíg a szervezet felmelegíti a lehűlt belső részeket, azzal energiát fogyaszt, tehát fogyókúra. Pláne, ha remegsz a hidegtől, az is energia.
A megoldás: kiállni a hidegbe alsógatyában és fagyit enni.
Olyan ereszd el a hajam tombolas volt?
Legutóbb megnéztem ebből vagy 4-5 órányit és fel is vettem későbbre, de az a bajom vele, hogy nehéz rajta lenyugodni, tisztára felpörögtem......eh, marad a kandalló....
Ezen a képen egy hímvesszőért nyúlsz?
“A rokonság a nagy kereszt amit cipelni kell”
Mekkora egy nyomorék ez a csicska...a saját rokonai is teher neki. Kinézik mert buzi...de ez is természetes,nem a szegény rokonok a hibások.
Faszom......... Vol 2
http://youtu.be/-50NdPawLVY
Ez a kajálási szokásaimból jött le?
az összes mindenféle szegény "csökkentett xyz tartalmú" kaja szar
nem iszok, nem dohányzok, se szerencsejáték se kurvák, szóval az asszonyon kívül egyetlen örömöm a kaja
mivel fiatalon elbasztam a szervezetet a testsúly kontrollálása nem könnyű feladat rendszerint kis sikerek után el is bukom az egészet
nekem már nagyon sok nélkülözés lenne ideális súlyra lefogyni(zöldség evés meg hasonló szarok már nélkülözés kategória) emiatt nem is nagyon erőltetem a dolgot, annyi a cél hogy lemenjek 120 kilóra, ez meg is lesz kb 2 év alatt aztán szarok az egészbe, megmérem magam negyed évente és ha több lesz mint 120 akkor pár hétig csirke rizs, és újra mehet a mértékletes zabálás
Azért neked kemény lehet az életed.... a faszt, nem neked kemény hanem mindenkinek körülötted.
Hát nem tudom. Az étkezdék nem hizlaldák, tehát a mennyiség miatt nem kell aggódni. Amikor van főzelék, mindig azt választom. Amúgy én nem panaszkodom, ahová mint egy vetésforgó úgy járunk össze-vissza enni, ott nem gond a zsíros kaja, mert nem jellemző. Ha az ember agya beáll egy ritmusra, akkor nem probléma az egészséges kaja. De ha a nassolásról leszokik az ember, az már egy nagy előny, elhagyja az alkoholt, mert irdatlan energia van benne.
A rokonság nagy kereszt amit cipelni kell, mert a nagymamák azok a legnagyobb kísértők.
Vagyis a fogyókúra és a visszafogott étkezés MINDIG a fejben dől el. Ha ott nem sikerül, akkor a gyakorlatban sem.