Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pipi szerintem nemsoká eladja az övét....
Micsoda sóher cég legalább valami alaptelefont adna.
Nekem készülék nem jár a cégtől, csak a SIM-kártya. A telóimat magamnak kell vegyem.
Igen, végülis ez az egy merült fel bennem is miután leirtam, vannak céges használatra kiadott telefonok. Az meg valóban egy telefon használattal kényelmes.
Azt tudom. De nem azért mert elégedetlen volt vele....
De van egy videó ,ahol ezt a srácot faggatja az Anoniminc nevű srác...azt is nézd meg
Mert a munkahelyi meg a magán dolgokat én nem keverhetem. A céges SIM-ről csak céges dolgokat intézhetek, továbbá nem jár hozzá semmilyen mobilnet sem. Erre van a saját Domino feltöltőkártyás előfizum, Maraton (soha le nem járó) mobilnettel. Nekem bevált a dolog, de dual-SIM-es telefont igényel.
Persze. Jobb..............
Asszem pont ez az ipse vett az iphone helyett OnePlus -t.
Nem lehet minden tökéletes. Az asszonyról is azt hittük anno ,de ..........
Na jo, de minek másik ha minden irányba korlátlan?
Egyetlen SIM-mel....
Egyrészt tepsi,másrészt ennyiért megveszem Márciusban az SE2-őt...ami jobb
kb. 120-140 ezer forint. Annyiért nem rossz, de sajnos ez is nagy tepsi már...
Ok...most azt is linkeld be ,mikor az Iphonos gyerekkel csinálnak közösen videót.
Amúgy mennyi is ez a teló?
A kamera tart csak vissza....
Ipad-ot használok netezni. Telefonon telefonálók csak.
Nem véletlen fényezzük agyon a sziamiaut.Harmadáron kapod ugyanazt.
Nézz rá a MI9 sorozatra.Stabil oprendszer,brutal hardware,kurvajó kamerák.

http://youtu.be/XcDgAo7RLBI
Ne legyél már olyan mint a Pipi!
Bocs...csomag jött azért lett kicsit kusza az írásom
Zenelejátszó,szerkesztő progi,vicces programok amik a képekből poént csinálnak..stb...stb.
Nekem ezek megvannak az AppStore -ban ,optimalizálva és tökéletesre fejlesztve . Nektek meg a gyári ,meg 1000 fos. Sokan pedig kipróbálják a fosokat is,onnantól meg jönnek a bajok.
Van jó droidos teló tudom ,de az annyiba kerül mint az Apple. A Google saját telója pl stb...
Minek cseréltem le akkor ,ha ugyan ott vagyok?
Az ilyen tákolt oprendszerű 2-3 évig működő szarok meg nem érdekelnek. Meg nekem mindenem Apple már régóta és meg vagyok elégedve.
Ha most telefont nem adták volna ki az SE 2 -őt,egy butatelót vettem volna.
Az android one programban nem tudsz ilyeneket.Vagy nem akarsz.Öcsémnek van A2.
Én nem tuedtam megemészteni azt.De neked zárt rendszer kell.
MIUI jobb.
Szerencsére azokat nem kötelező telepíteni és használni.
Meg ott van mellette 1000 Progi ,amiket 17 éves gyerekek írtak,meg kísérletező kedvű akárkik.
Olyat te nem tudsz tenni az - akármilyen - telefonodra, azt csak a gyártó tudja megtenni. De például az én számomra a MIUI sokkal jobb/szebb/barátságosabb a "vegytiszta" androidnál. Ízlések és pofonok. A windowsos telól után ezért vettem meg a Xiaomi Redmi 4X-et. Tetszett az oprendszer, igényes volt maga a készülék, és ráadásul olcsón is adták. (Fém ház, ujjlenyomat olvasó, infravörös távvezérlő, 3GB RAM és 32 GB tárhely, 2 év garancia - mindössze 42 ezer forintért, hivatalosan, magyarországi boltból) Akkoriban a hasonló tudású / kivitelű Samsungok a duplájába kerültek - ocsmány kinézetű oprendszerrel)
Ott az android one program,gyári vegytiszta google,frissítésekkel együtt.
Ott az android one program,gyári vegytiszta google,frissítésekkel együtt.