Igen, végülis ez az egy merült fel bennem is miután leirtam, vannak céges használatra kiadott telefonok. Az meg valóban egy telefon használattal kényelmes.
Mert a munkahelyi meg a magán dolgokat én nem keverhetem. A céges SIM-ről csak céges dolgokat intézhetek, továbbá nem jár hozzá semmilyen mobilnet sem. Erre van a saját Domino feltöltőkártyás előfizum, Maraton (soha le nem járó) mobilnettel. Nekem bevált a dolog, de dual-SIM-es telefont igényel.
Zenelejátszó,szerkesztő progi,vicces programok amik a képekből poént csinálnak..stb...stb.
Nekem ezek megvannak az AppStore -ban ,optimalizálva és tökéletesre fejlesztve . Nektek meg a gyári ,meg 1000 fos. Sokan pedig kipróbálják a fosokat is,onnantól meg jönnek a bajok.
Van jó droidos teló tudom ,de az annyiba kerül mint az Apple. A Google saját telója pl stb...
Minek cseréltem le akkor ,ha ugyan ott vagyok?
Az ilyen tákolt oprendszerű 2-3 évig működő szarok meg nem érdekelnek. Meg nekem mindenem Apple már régóta és meg vagyok elégedve.
Ha most telefont nem adták volna ki az SE 2 -őt,egy butatelót vettem volna.
Olyat te nem tudsz tenni az - akármilyen - telefonodra, azt csak a gyártó tudja megtenni. De például az én számomra a MIUI sokkal jobb/szebb/barátságosabb a "vegytiszta" androidnál. Ízlések és pofonok. A windowsos telól után ezért vettem meg a Xiaomi Redmi 4X-et. Tetszett az oprendszer, igényes volt maga a készülék, és ráadásul olcsón is adták. (Fém ház, ujjlenyomat olvasó, infravörös távvezérlő, 3GB RAM és 32 GB tárhely, 2 év garancia - mindössze 42 ezer forintért, hivatalosan, magyarországi boltból) Akkoriban a hasonló tudású / kivitelű Samsungok a duplájába kerültek - ocsmány kinézetű oprendszerrel)
De van egy videó ,ahol ezt a srácot faggatja az Anoniminc nevű srác...azt is nézd meg
Amúgy mennyi is ez a teló?
Ipad-ot használok netezni. Telefonon telefonálók csak.
Nézz rá a MI9 sorozatra.Stabil oprendszer,brutal hardware,kurvajó kamerák.
http://youtu.be/XcDgAo7RLBI
Nekem ezek megvannak az AppStore -ban ,optimalizálva és tökéletesre fejlesztve . Nektek meg a gyári ,meg 1000 fos. Sokan pedig kipróbálják a fosokat is,onnantól meg jönnek a bajok.
Van jó droidos teló tudom ,de az annyiba kerül mint az Apple. A Google saját telója pl stb...
Minek cseréltem le akkor ,ha ugyan ott vagyok?
Az ilyen tákolt oprendszerű 2-3 évig működő szarok meg nem érdekelnek. Meg nekem mindenem Apple már régóta és meg vagyok elégedve.
Ha most telefont nem adták volna ki az SE 2 -őt,egy butatelót vettem volna.
Én nem tuedtam megemészteni azt.De neked zárt rendszer kell.
MIUI jobb.