ha nekem ilyen munkám lenne már régen lenne egy laptopom vagy egy tabletem azt a csónakból a pecabot mögül dolgoznék Mér nem veszel már egyet ha a munka megkívánja Vagy fogadjunk az a fajta vagy akinek még nyomógombos a telefonja is
ez is egy felfogás Csak azért választasz tehénszar hordós melót ugyan annyiért , hogy nehogymár rajtad a munkáltató keressen
Aztán amikor kiderül, hogy annak akinek a tehénszart hordtad az is keres rajtad a béredhez képest 8-10X annyit akkor hová van még lentebb meló
Azt kellene már a munkavállalónak megérteni, hogy a pénz amit a cége forgalmaz nem egyenlő a nyereséggel Abból qrva sok mindent ki kell fizetni a vállalkozónak. Azt amikor egy cég a te munkádon kiforgalmazza a 10-esét abból befizet 9,5 szörösét kb így kalkuláj ha nem a mészáros cégekről beszélünk.
Fene se tudja, ha én úgy érzem hogy szopatnak akkor leszarom a melót
Pl nem fogok 800 forinttért dolgozni olyan helyen ahol 8-10x ennyit keresnek rajtam, inkább elmegyek tehénszart hordani ugyanannyiért
Csak egy véletlenszerűen kiragadott példa: vasúti járműjavító üzemben a 4 vagy 8 tonna maximális tömegű szerelt kerékpár daruval történő mozgatására szolgáló eszköz: http://www.texem.hu/termek/ker...
Azt hozzá kell tenni hogy a sony appja nagyon szar volt most az ios13-al, nem lehetett elindítani mert azt írta hogy nincs net, ez kb 2honap volt. Hbogo ugyanez.
Nem csak maga a tervezés (alpterv illetve gyártási dokumentáció), hanem az összes kísérő dokumentum elkészítése is az én feladatom: szilárdsági számítások, telepítési-, kezelési-, karbantartási utasítás, stb.
Örültem hogy fél év munkanélküliség után (már segély sem járt) sikerült újra állást kapnom. Ezt a melót (egyedi eszközök tervezése) meg szinte nekem találták ki, imádom. A fizu tényleg kevés (cégen belül is...) viszont csak a saját munkámért felelek. Keveset cseszegetnek, nem töltök napi órákat utazgatással. Kb. ennyit kereshetnék itt Kalocsán is, de szerintem sokkal rosszabb munkakörülmények között, sokkal több idegeskedéssel. Igaz, akkor a hétvégéim szabadok lennének, most meg semmit nem tudok előre eltervezni: ha van meló, arra azonnal ugrani kell, máskor meg egész nap pasziánszozok, meg fórumozok - fel nem állhatok a gépem mögül.
Azért mert így is vállaltad
Haver egy időben tervezett egy cégnek másod állásban aztán nem tetszett a cégnek hogy lassú volt a munka
Mondta nekik fos az otthoni gépe aztán küldték a bitang cuccot
Aztán amikor vége lett a nagy össze borulásnak küldte vissza a gépet
Távmunkában dolgozom, az ország másik végéből. A melóhoz is csak a CAD-programot vették meg, a számítógépeim (munkaeszközöm) is teljesen saját beruházások. Ez van.
Aztán amikor kiderül, hogy annak akinek a tehénszart hordtad az is keres rajtad a béredhez képest 8-10X annyit akkor hová van még lentebb meló
Azt kellene már a munkavállalónak megérteni, hogy a pénz amit a cége forgalmaz nem egyenlő a nyereséggel
Pl nem fogok 800 forinttért dolgozni olyan helyen ahol 8-10x ennyit keresnek rajtam, inkább elmegyek tehénszart hordani ugyanannyiért
http://www.texem.hu/termek/ker...
Haver egy időben tervezett egy cégnek másod állásban aztán nem tetszett a cégnek hogy lassú volt a munka
Mondta nekik fos az otthoni gépe aztán küldték a bitang cuccot
Aztán amikor vége lett a nagy össze borulásnak küldte vissza a gépet