Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha azért..igen!
Egyébként meg mit tartson? Akiket ismerek.melósokat azoknak egy részének vannak huszmillás autóik, a negyvenmilla nem egy bugatti.
pont ezért nem akartam ismét mélyebben belemerülni ebbe mert egyből jönnek a vállalkozók a vérszagra
ez is csak azért van mert divat lett ezek között, mondjuk ez a mogyórós ember régen nagyon ekézte az amás gépet, de gondolom toltak egy kis zsetont neki és azóta csend van
nézz meg mennyi mérnök rajzol almás géppel..... ahol van rendes gépigény ott nyomokban sem tartalmaz almást az eszközpark
Ja ,megtehetné a főnök hogy tart egy fostaligat a melósoknak hogy ezt nézzétek,de nem,kapitalizmus van. 40 millás kocsi.
Pedig azok éltek nagyvobalúan igazán, csak a látszat volt másabb.
Ini a régi szocreal mintakepe.Ha a melós zsipapirbol eszi a disznosajtot a vezérigazgatónak is abból kell.
Forditva kéne lenni?
Szerinted mennyien vállalkoznának? Gondolom ezek adóvonzatával is képben vagy?
Magadról beszélsz?
Az összes YouTuber ezt használja vágásra. Vagyis akik minőségi videókat gyártanak.
Magyarosi Cs, H András, Apple Pie, Dancsó...stb...stb....
Ezek az emberek napi szinten dolgoznak vele...nem passziánszoznak mint te. Hidd el nekik hogy mi a jó ok?!
eddig bárkit megkérdeztem kb ugyanazokat a mondatokat ismételgette vég nélkül
de konkrétumot senki sem tud mondani.....
Nem hiszik...tudják Ini!
Akik ebből élnek messziről kerülik a wines szarokat papa. Picit olvass már utána ....csak magad miatt...hátha nem beszélsz hülyeségeket utána.
azt mondod az ájfónos laptop annyival jobb lenne

komolyan mondom hogy ez az almás életérzés olyan mint a vallás, van pár dogma és azt ismételgetik amíg tényleg el nem hiszik
Most, hogy mondod, előkapom hátha benne van.
Nem lehet összehasonlítani...... értem én, hogy fut ma is az f astra, meg az új e merci is, de az nem összehasonlítási alap, hogy mindkettőnek 4 kereke van
amíg nem halok majdnem éhen addig ez az elv lesz
kicsit edzek a mosdatlanság elviselésére aztán elmegyek csövezni
Namost a munkaszerződésben van olyan pont hogy ha a tulajanak 20 millas kocsija van akkor a munkavállalónak X+20% ha 40 millas akkor X+30% ha kombiasztma akkor x-20%?
Mer akkor nekem kurvakeveset kell fizetnem.
De hat ez pont a logikád.... ameddig olcsóbban is megcsinálják, minden más csak pénz kidobás...
Most pont egy ilyennél melózok, minden melós szidja, hogy évente 40 millás kocsi, sportra milliárdos költés míg a fizetések nem túl acélosak az alvállalkozókat meg jellemzően nem fizeti ki tehát nem egy nagy jellem a tulaj cserébe az ügyvezető igen normális fazon, de jelenleg eszembe sem jutnak a szempontjaid mert abból élek amit ad akárhogyan is és ha majd elhúzok az nem azért lesz mert a tulaj pénzszórását utálom.
Járok egy csomó céghez szerelni, vagyis én csak ott vagyok aztán szopok az olyan szar dolgokkal amit más nem tud megcsinálni
Én inkább azt látom hogy csúnya sok pénz van mindenhol, persze a bérjegyzéken kívül.
Amúgy ezek a szarukat megennék ha emiatt kevesebbet kellene fizetni a dolgozóknak
A másik fele az hogy a jelek szerint nincs igény arra hogy az elvárt fizetés járulékokkal dupláját csak azért havonta kiadják hogy csak bejarj meg vigyorogj.
az a 40 millés kocsi 5 évenként vállalkozásonként csak az össz vállalkozások nagyon szűk szegmensét érinti. Kétségtelen ilyen is van azért a vállalkozások java része mikro és kis vállalkozás amelyik örül amikor az alkalmazottjai után ki tudja csengeti 10-ig a havi járulékbevallást
Ebbe nem akarok belemenni mert már párszor leírtam a véleményem
De amíg a szegény kivéreztetett vállalkozó 4-5 évente tud venni egy 40+millás kocsit és az elkényeztetett túlfizetett dolgozók meg 30 éves rozsdás csepel biciklikkel járnak dolgozni addig tartom magam ezekhez az elvekhez
Képzeld: van! Még 4G modem is van benne, SIM-kártyával, mobilnettel. De egy 12"-os laptopon nem lehet érdemi, felelősségteljes munkát végezni egy-két óránál tovább, nagyobbat meg nem vagyok hajlandó cipelni...
Ma botot dugtam a nagy kapitalista gépezet küllői közé, nem lassult meg de akkor is
Anyáméknál beokádott a páraleszívó motorja, zörgött-nyekergett alig szívott
Szétszedtem nagyon ügyesen, megállapítottam nagyon okosan, hogy az alsó felén az a kis biszbasz rugó elkopott nem tartotta pozícióba a forgórészt és hozzáért az állórészhez
Mivel olyan kis rugó nincs a házban a felsőt kivettem betettem alulra és öröm és boldogság mert faszán működik
Anyámék már mentek volna venni másik páraelszívót.....
Azért nem semmi hogy egy kb 2-3 forintos rugó miatt kellene venni egy 15+ ezres páraelszívót
Ininek a régi pártház portás meló lenne az igazi.