Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Robotokkal.
Kivel? Vagy az utolsó magát is kidobja?
Mindenkit kidobatok a zsilipen.
Természetesen. Aki meg a panaszkönyvbe akar irkálni, azt még mindig el lehet ásni a kert végében....
Természetesen számla nélkül....
Korántsem. Ezzel pont a legutóljára foglalkoznak, amikor.már.mindent rendben találtak. Ha véletlenül valamelyik irigykedő feljelentené a navnál
Pedig Ini, ha meg tudnád tenni hogy kétszeres áron adnád a kacat, hitvány bútort, akkor a te segged alatt is Triumph duruzsolhatna!
szerintem kirívó lenne hogy 10 dolgozóból 9 135 ezres bruttóval van bejelentve és egy mondjuk 200 ezerrel
bár ez csak feltételezés, de szerintem kirívó
Pedig neki édesmindegy.
Ja, nezem a zsilipeket.
Már készülsz?
erről nem volt szó egyik helyen sem
Tul nagy, tul eros, a tervek szerint 5km re a kilovestol 165 decibel zaj, es a komplett kilovoallast lerombolja maga korul, csak a langcsova 1 merfoldes.
Azonkivul nem bonyolult. Tulnyomasos nitrogen adagolja a naftat.
Nameg akkora hogy nehrz szarazfoldon szallitani.
Viszont ujrshadznosithato egy allati nagy terhet visz.
Ezert sem csinaltak meg, nem kellett.
Ez is egy sorozsat post credit epizodja.
Az egesz sori alternativ idosikra tereli a nasa apollo programjat. Itt nem all le, van holdbazis, noket is fellonek.
Nekem tetszik. Varom a kovetkezo evadot.
azért dobhattak volna rá valami katalizátort, meg füstszűrőt, szegény fókák meg sírnak
Mondhatod azt is hogy ne adja zsebbe hanem hivatalosan ugyanazt a keretösszeget biztosítsa és fizesse be amit kell.
szerinted mennyien tartják be a törvényt?
voltam pár állás interjún, de mindenhol minimálbér+többi zsebbe fizetés van
amit felfoghatnánk úgy is hogy ez nekem is jó mert állítólag így több lesz a fizetés , ellenben ha valami baj éri az ember csúnyán beszopik az ember egy tartós betegállománnyal, vagy akár a nyugdíjjal is
És ez miért jo? A viznek nagyobb az ellenállása mint a levegőnek, ergó több üzemanyag kell ugyanahhoz a kezdeti sebesdéghez
A legnagyobb raketa a satur V, ez annal sokkal nagyobb volt terv szerint.
http://youtu.be/6e5B7EKVg48
Ez kurvajo.
Es a NASA-nak volt is egy ilyen terve.

http://youtu.be/SRMDcC0QvFQ
Még annyi sem minden törvényt betartva na meg ahogy kezdődik a vállalkozás, ha csak nem mint a fiad szellemi startup szerűség kis kezdő befektetéssel akkor biza egy egész nagy kölcsönnel indul amit ki kell termelni és folyamatosan újítani az eszközöket ami jellemzően újabb kölcsönökből megy és ez egy körforgás, persze egyszer abba lehet hagyni a kölcsönösdit csak elég sokára vagy egy akkor biznisz kell, hogy nagyot lehessen vele kaszálni, de ez azért ritka.
Akkor is nyugodtan aludnál ha mondjuk tíz embernek adsz stabil munkát és karácsonykor nyugodtan költekeznek mert jövőre is számithatnak rád
És? Vannak melósok? Akkor a logikád szerint felesleges pénzkidobás a fizetés emelés....
tudom hogy nem 450 marad a zsebben, szerintem még 200 se fog maradni, de nem ez a lényeg
én ilyen kurvára nagyon jótét lélek vagyok vazzeg, és engem bántana ez a dolog
amiket el szoktam adni kb minden mélyen az akkori ár alatt van, így legalább nyugodtan alszom, bár szegényen
Magamat mindössze humanistának tartom abból is a kezdő fokozat, az aultruistától még messze vagyok.
Nnnna most megint melle lőttél....