szerintem kirívó lenne hogy 10 dolgozóból 9 135 ezres bruttóval van bejelentve és egy mondjuk 200 ezerrel
bár ez csak feltételezés, de szerintem kirívó
Tul nagy, tul eros, a tervek szerint 5km re a kilovestol 165 decibel zaj, es a komplett kilovoallast lerombolja maga korul, csak a langcsova 1 merfoldes.
Azonkivul nem bonyolult. Tulnyomasos nitrogen adagolja a naftat.
Nameg akkora hogy nehrz szarazfoldon szallitani.
Viszont ujrshadznosithato egy allati nagy terhet visz.
Ezert sem csinaltak meg, nem kellett.
Ez is egy sorozsat post credit epizodja.
Az egesz sori alternativ idosikra tereli a nasa apollo programjat. Itt nem all le, van holdbazis, noket is fellonek.
Nekem tetszik. Varom a kovetkezo evadot.
szerinted mennyien tartják be a törvényt?
voltam pár állás interjún, de mindenhol minimálbér+többi zsebbe fizetés van
amit felfoghatnánk úgy is hogy ez nekem is jó mert állítólag így több lesz a fizetés , ellenben ha valami baj éri az ember csúnyán beszopik az ember egy tartós betegállománnyal, vagy akár a nyugdíjjal is
Még annyi sem minden törvényt betartva na meg ahogy kezdődik a vállalkozás, ha csak nem mint a fiad szellemi startup szerűség kis kezdő befektetéssel akkor biza egy egész nagy kölcsönnel indul amit ki kell termelni és folyamatosan újítani az eszközöket ami jellemzően újabb kölcsönökből megy és ez egy körforgás, persze egyszer abba lehet hagyni a kölcsönösdit csak elég sokára vagy egy akkor biznisz kell, hogy nagyot lehessen vele kaszálni, de ez azért ritka.
tudom hogy nem 450 marad a zsebben, szerintem még 200 se fog maradni, de nem ez a lényeg
én ilyen kurvára nagyon jótét lélek vagyok vazzeg, és engem bántana ez a dolog
amiket el szoktam adni kb minden mélyen az akkori ár alatt van, így legalább nyugodtan alszom, bár szegényen
bár ez csak feltételezés, de szerintem kirívó
Azonkivul nem bonyolult. Tulnyomasos nitrogen adagolja a naftat.
Nameg akkora hogy nehrz szarazfoldon szallitani.
Viszont ujrshadznosithato egy allati nagy terhet visz.
Ezert sem csinaltak meg, nem kellett.
Ez is egy sorozsat post credit epizodja.
Az egesz sori alternativ idosikra tereli a nasa apollo programjat. Itt nem all le, van holdbazis, noket is fellonek.
Nekem tetszik. Varom a kovetkezo evadot.
voltam pár állás interjún, de mindenhol minimálbér+többi zsebbe fizetés van
amit felfoghatnánk úgy is hogy ez nekem is jó mert állítólag így több lesz a fizetés , ellenben ha valami baj éri az ember csúnyán beszopik az ember egy tartós betegállománnyal, vagy akár a nyugdíjjal is
http://youtu.be/6e5B7EKVg48
Es a NASA-nak volt is egy ilyen terve.
http://youtu.be/SRMDcC0QvFQ
én ilyen kurvára nagyon jótét lélek vagyok vazzeg, és engem bántana ez a dolog
amiket el szoktam adni kb minden mélyen az akkori ár alatt van, így legalább nyugodtan alszom, bár szegényen