Most az mind1 hogy milyen a telefonod a számtárolásnál ,mert úgy gondolom már senki nem menti telefonra vagy SIM-re. Vagy nem csak arra!
iCloud vagy Google teljesen mindegy...szinkronizál a telóddal és a számokat menti felhőbe. Új telónál meg csak bejelentkezel a fiókodba és minden megvan....
látom itt nagyon vágjátok ezt a telefonos témát
A segítségeteket kérem. A minap a szekrényről vettem le a telót de kiesett a kezemből ahogy kapkodtam utánna, hogy elkapom sikerült úgy beleütnöm kapkodás közben hogy tiszta erőből a járólapra vágódott azt még csúszot is egy 3 métert
Szóval előszőr amikor a kézbe vettem nem volt semmi furcsa rajta csak egy kis fekete pötty volt a képernyő felső részén Azóta minden nap terjed ez a folt, most már nem látom a töltöttséget vagy azt, hogy kaptam-e sms-t vagy sem. Szakértő szerint ez a kristály vagy mi előbb-utobb betölti az egész képernyőt
Nagyon nagy dilemmába vagyok Lassan 3 napja nem alszok rendesen, mert nem tudom eldönteni mi legyen. Egy haver szerint 1500 ft-ért cserélnék ezt a kijelzőt. Vagy látok a neten tök jó állapotú használtat 6 ezerért
MIT CSINÁLJAK? Javítassam meg a régit vagy beruházzak egy másikra 6 ezerért
A sracnak mégis eltűnt mindem, biztonsagi mentésből is.
Nem véletlen hogy rengeteg cégnek nem felel meg az android biztonsági rendszere míg az iosé igen.
Engem sok dolog zavar az androidban, p30pro meg az s9 azért nem az alja de az instagramot amikor pörgetem nem ott áll meg ahol én akarom, az iphone meg mindig pont a csöcsöknél áll meg ez szerintem elég nyomós érv az ios mellett
Van korlát hogy mennyi számot menthetsz sim-re, legalabbis nekem a régi telefonom mutatta hogy mennyi hely van meg a sim-en.
Mellesleg mivel iphoneom van így nyugodtan menthetem a telefonra hisz ha tegyük fel ellopják a telefont, a felhőben megmaradnak a számok.
sosem volt bajom az androiddal, igaz az alja sosem volt
a gagyi sziamiau telefonom is nagyon tuti
vindózos gépekhez meg érteni kell, engem is beszopatott múltkor egy driver, de fel lett téve másik aztán hasít
amúgy vannak driver kereső programok azok többnyire nem tévednek
Mire kivancsi?
97 es cbr 600f3.Anno a cel olcso gep volt, olyan is levizsgaztattam, kopotras, karcos, de gyari allapot,tankot csereltem mert rozsdas volt, telokat is kapott bontott jo allapotut szinten rozsda miatt. Keteve csereltem benne blokkot egy horneté került bele, sajnos a hulye olasz szar legszurot rakott bele es kikopott, csak kb 2bar hibadzott. Most jo minden de a blokknak nincs papirja, megvan szetszedve a regi os, ossze kell rakni, gyuruszett kene bele. Mivel hornet blokk igy nincs km ora hajtas, vizhofok utolagos, az kezdettol nincs, ora kuka, megvan de csak a fordulatszma megy rajta.Jelenleg van meg kb 1,5 ev vizsga rajta.
Egy 3-350 kene erte, teherautot kell vennem, gyari idomok, egy hasznalt palyaidom van, ra kell rakni, kerdes mi kell belole ettol is fugg az ár. Az elobbi ar palyaidommal es a regi tankal ertendo, az is hamarosan kesz lesz. Kb 2 het.
10esen nincs főgomb, abban kicsit kevés a ram de én sem láttam még olyat hogy lefagyott volna egy almás eszkös.
Én azt latom hogy akik szeretnek szopni a driverekkel meg a mit mivel hogyan párosítsunk dolgokkal azok szeretik a winfost is és a zöldkukát is. A hétköznapi ember meg csak szív mert hol lefagy hol megakad hol nem csinálja az alkalmazas amit kell... haveromnak a huvely telefonjából most tűnt el az összes telefonszám ami a telefonra volt mentve.
Nem értem...
Nekem a családban 80% iPhone -nos. A baráti kör szintén....
iPad ,órák,telók...semmi baj nem volt soha. A 6 s nek volt valami az akksival télen arra emlékszem ,de orvosolták baromi hamar.
Természetesen van hogy selejtet fog ki az ember ,de akkor meg visszaviszem és kicserélik. Amúgy lehet resetelni asszem valahol egyszer olvastam.
Bekapcsológomb és hangerő hosszan egyszerre....de lehet rosszul tudom ,olvass utána.
a gyerek ájfón10 gépe már 3x fagyott meg, úgy hogy nem lehetett feloldani, persze kikapcsolni sem, szóval semmit nem lehetett rajta csinálni, ami szerintem nagyon gáz, mert legalább újra lehetne indítani ha valami gondja van
amíg nincs rajta egy fogadott hívás semmire sem hajlandó, ha megvan a bejövő hívás akkor már arcra felold és működik
ennyit a csoda ájfónról.......
van egy almás laptop itthon, a gyerek nekem akarta adni, de annyira sem jön be mint a telefon, szóval ingyen se kell
almás tabletta is van, na az olyan hogy x vettem kézbe és szerintem soha többet
amúgy az az almás laptop kb annyira fasza hogy a gyerek a múlt évben kinyitotta kb 10x
ha megy valahová több napra akkor viszi magával
szerinted miért fikázom mindig ezeket a túlárazott almás szarokat? nem azért mert csak a kirakatban látom és nincs rá zseton megvenni, hanem mert tényleg fosok számomra
asztali gépet nem tudom hová tenni, az is lett volna ingyen, de elkótyavetyéltem inkább gombokért egy győri titánnak
gyerek többet költ ilyen szarokra mint fél falu együtt, a gépe kb egy milla aztán már kezd feszelegni hogy kellene már újítani core9-re meg olyan alaplapra amibe az ssd közvetlen bedugható
Ezzel te ne nagyon vágj videót szerintem. 250 körül kapsz MacBook -ot (2012-2015),azzal már lehet. Vagy ha a videóvagás nem életbevágó ,vegyél egy iPad -ot. Kibaszott gyors ,soha nem fagyott még nekem ,pedig évek óta napi szinten nyúzom.
Vagy ha kínlódni akarsz a Winnel ,akkor egy jobb asztalit már össze lehet dobni 200- ból.
100 ezer plusz lett volna a hasonló generációs core i7 meg a 4gb 1050 ti vga
a mostaniban 1gb dedikált ram vga van a 1080 60p viszi simán az 1440 már akad 5-6másodpercenként
a ram csak azért kell több hogy ne kelljen szarolni a bővítéssel x év múlva mint nemrég a régivel)2008ban még a 4gb ram nagyon faszának tűnt)
meg majd kipróbáljuk hogy viselkedik videó vágás közben
iCloud vagy Google teljesen mindegy...szinkronizál a telóddal és a számokat menti felhőbe. Új telónál meg csak bejelentkezel a fiókodba és minden megvan....
A segítségeteket kérem. A minap a szekrényről vettem le a telót de kiesett a kezemből ahogy kapkodtam utánna, hogy elkapom sikerült úgy beleütnöm kapkodás közben
Szóval előszőr amikor a kézbe vettem nem volt semmi furcsa rajta
Nagyon nagy dilemmába vagyok
MIT CSINÁLJAK? Javítassam meg a régit vagy beruházzak egy másikra 6 ezerért
Nem véletlen hogy rengeteg cégnek nem felel meg az android biztonsági rendszere míg az iosé igen.
Mellesleg mivel iphoneom van így nyugodtan menthetem a telefonra hisz ha tegyük fel ellopják a telefont, a felhőben megmaradnak a számok.
a gagyi sziamiau telefonom is nagyon tuti
vindózos gépekhez meg érteni kell, engem is beszopatott múltkor egy driver, de fel lett téve másik aztán hasít
amúgy vannak driver kereső programok azok többnyire nem tévednek
97 es cbr 600f3.Anno a cel olcso gep volt, olyan is levizsgaztattam, kopotras, karcos, de gyari allapot,tankot csereltem mert rozsdas volt, telokat is kapott bontott jo allapotut szinten rozsda miatt. Keteve csereltem benne blokkot egy horneté került bele, sajnos a hulye olasz szar legszurot rakott bele es kikopott, csak kb 2bar hibadzott. Most jo minden de a blokknak nincs papirja, megvan szetszedve a regi os, ossze kell rakni, gyuruszett kene bele. Mivel hornet blokk igy nincs km ora hajtas, vizhofok utolagos, az kezdettol nincs, ora kuka, megvan de csak a fordulatszma megy rajta.Jelenleg van meg kb 1,5 ev vizsga rajta.
Egy 3-350 kene erte, teherautot kell vennem, gyari idomok, egy hasznalt palyaidom van, ra kell rakni, kerdes mi kell belole ettol is fugg az ár. Az elobbi ar palyaidommal es a regi tankal ertendo, az is hamarosan kesz lesz. Kb 2 het.
Én azt latom hogy akik szeretnek szopni a driverekkel meg a mit mivel hogyan párosítsunk dolgokkal azok szeretik a winfost is és a zöldkukát is. A hétköznapi ember meg csak szív mert hol lefagy hol megakad hol nem csinálja az alkalmazas amit kell... haveromnak a huvely telefonjából most tűnt el az összes telefonszám ami a telefonra volt mentve.
Nekem a családban 80% iPhone -nos. A baráti kör szintén....
iPad ,órák,telók...semmi baj nem volt soha. A 6 s nek volt valami az akksival télen arra emlékszem ,de orvosolták baromi hamar.
Természetesen van hogy selejtet fog ki az ember ,de akkor meg visszaviszem és kicserélik. Amúgy lehet resetelni asszem valahol egyszer olvastam.
Bekapcsológomb és hangerő hosszan egyszerre....de lehet rosszul tudom ,olvass utána.
amíg nincs rajta egy fogadott hívás semmire sem hajlandó, ha megvan a bejövő hívás akkor már arcra felold és működik
ennyit a csoda ájfónról.......
almás tabletta is van, na az olyan hogy x vettem kézbe és szerintem soha többet
amúgy az az almás laptop kb annyira fasza hogy a gyerek a múlt évben kinyitotta kb 10x
ha megy valahová több napra akkor viszi magával
szerinted miért fikázom mindig ezeket a túlárazott almás szarokat? nem azért mert csak a kirakatban látom és nincs rá zseton megvenni, hanem mert tényleg fosok számomra
asztali gépet nem tudom hová tenni, az is lett volna ingyen, de elkótyavetyéltem inkább gombokért egy győri titánnak
gyerek többet költ ilyen szarokra mint fél falu együtt, a gépe kb egy milla aztán már kezd feszelegni hogy kellene már újítani core9-re meg olyan alaplapra amibe az ssd közvetlen bedugható
Vagy ha kínlódni akarsz a Winnel ,akkor egy jobb asztalit már össze lehet dobni 200- ból.
a mostaniban 1gb dedikált ram vga van a 1080 60p viszi simán az 1440 már akad 5-6másodpercenként
a ram csak azért kell több hogy ne kelljen szarolni a bővítéssel x év múlva mint nemrég a régivel)2008ban még a 4gb ram nagyon faszának tűnt)
meg majd kipróbáljuk hogy viselkedik videó vágás közben