t viszont azt a kb. 55-ös milfet vállalnám.
ezek már nem a nyafogós kategória
Be tudtam volna annak ,hogy ez egy rendes főnöknek jár
Én találtam a definíciót és elég gyenge a határ a gyors égés és robbanás között.
Részt kellett venni kresz oktatáson amiből vizsgát kellet tenni. Akkor járhattál az iskolába kerékpárral,ha ezt a vizsgát leteted.(mondjuk kb. mindenkinek megvolt
) Ennek az volt a lénege,hogy a kresz alapismereteket elsajátítottad már akár 8 évesen. Azt, hogy melyik oldalban közlekedsz, hogy kanyarodsz melyik tábla mit jelent és kire vonatkozik. Pedig akkor még csak néhány trabant, zsiga, dácsia, zasztva, meg warthburg szelte az utakat.
Aztán ezt szépen kivezették.
Pedig a sok faszság közül ennek volt értelme. Pedig tök mindegy egy járművet mivel hajtasz meg igen is legyen fogalmad a közlekedés szabályairól. Mindenki aki a közlekedésben részt vesz legyen legalább az alap dolgokkal tisztában és ez vonatkozik a gyalogosokra is, mert azok is a forgalom részesei.
Majd jönnek a nem gyári xenonlámpák, meg döglökő rácsok, meg számtalan néha a doboz mélyéről előhúzott faszság. Akkor körbebüntetnek egy halom embert azt utána megint szarik rá mindenki
Persze azok régebbiek voltak, ma már lehet, hogy jobbak a kézipumpásak.
Tudod jól, hogy ha kopog a motor akkor az robbanásos égés, innen már nem nehéz következtetni, hogy ha robban akkor kopog ha ég akkor üzemszerűen működik a motor.
Többet én nem akarok erről a témáról beszélni, mert a végén, ha sokszor még leírod, hogy ez robbanómotor akkor el is hiszem.