Jahh...az új építésű lakásoknak 1,2 millió forint négyzetmétere itt a Nagyerdőn. Most kezdik el építeni tavasszal.
Googlézd be...Egyetem Tower a neve.
Ha kell még talán tudsz venni egyet. De nem biztos!
van itt valaki Taksony környékéről? Hahun legalább 34 motor van amit külfölről hoztak be (hahu szerint nem kereskedés) és érdeklődési körbe beleesik (2007-től, 500 ccm felett és mondjuk 2,5 M FT-it). Ez ott olyan ösznépi sport, hogy kiugrok és hozok be egy motort? Taksony szuk körzetét jelöltem meg.
55 Milla egy 100m2 IKERHÁZ kint a város szélén...ahonnan 50 perc mire bejössz a dugóban. A belvárosban vagy a Nagyerdőn 80-tól kezdődnek...de az nem olyan nagy szám még. Egy 85m2 lakás ami 40 éves, a Nagyerdőn 50 Milla ...ebben egy garázs benne van (4.5 Milla )
Soroljam?
Most jött haza egy barátom, azt mondta az ádámcsutkát kell figyelni mert azt mem tudnák műteni, amelyiknek kicsit nagyobb azt nem szabad megcsinàlni. Erre jött a kontra... kit érdekel, legalabb nem lesz terhes
Sajnos elég veszett árak lettek épités ügyben, a 20 semmirese jó. A cimborám lánya kezd most meglévő olcsón vett telken, aztán egy 130 nm-esre olyan árakat kap hogy csak csodálkoznuk.
A fiatal versenyzőnknek van hova spórólnia
Pesten lehet motorral se tudsz megfordulni rajta ha felkapott helyen van...
Amúgy ne papázz, fele annyi idős vagyok mint te
Googlézd be...Egyetem Tower a neve.
Ha kell még talán tudsz venni egyet. De nem biztos!
van itt valaki Taksony környékéről? Hahun legalább 34 motor van amit külfölről hoztak be (hahu szerint nem kereskedés) és érdeklődési körbe beleesik (2007-től, 500 ccm felett és mondjuk 2,5 M FT-it). Ez ott olyan ösznépi sport, hogy kiugrok és hozok be egy motort? Taksony szuk körzetét jelöltem meg.
Soroljam?
Bar az alfa helyeben en radobnek a csilli telekre egy HUF haust.
Amugy vigyazz nem minden nonek latszo humanoid nő arrafele.
Ennyi pénzem lenne, motorral mennék indonéziába szifiliszt gyűjteni