Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem lehet aranyad, max aranyered!
Ha mégis van a birtokodban arany azt kötelességed elpostázni nekem.
És ez azt jelenti hogy nem lehet aranyam...vagy házaim?
Aha, hát én nem szándékozom levenni kint pénzt. Amúgy ez okos dolog mert sokan vannak akik hivatalos váltóban váltanak pénzt, nekik fasza nagyon. De nekem mindig van eurom, azzal fizetek ha nem lehet kártyával és adnak vissza helyi pénzt.
a másik kerti törpe Bár vele kevésbé van bajom mint viktorral
Fizetni igen, a kp kivetel ami fasza, olyan mintha lenne az adott orszagban levo bankszamlad. Nem von le semmilyen ATM dijat.
De egyébként ha kártyával fizetsz kint, középárfolyamon váltja, nem ?
Bar csak moszkvaig vezetnenk akkor putyin hetente johetne.
Ennek barom konnyen kezrlheto az appja.
Kulfoldi utazas, ebayes vasralas miatt tartom. Van rajta vagy 280 forint.
az, hogy intézményesítve van a korrupció az azért erős túlzás,hogy mindíg így volt ez az utóbbi évtizedben lett divat viktorék szabadalma. Amikor saját maguk haszonszerzésére írnak törvényeket meg pályázatokat ilyen előtte nem volt. Régebben azért "szemlesütve" jobbra-balra körbenézve fejet lehatva, tekinteteket elkerülve lopták a pénzt ilyen-olyan formában Most meg a pofánkba röhögve teszik ezt, pl. amikor a felcsúti kisvasút szóbakerül viktorunk egyszer annyira berágott, hogy nem szégyelte azt nyilatkozni a tv-ben, hogy ha nem tetszik akkor elvezetjük bicskéig mert azt is megtehetjük
A madarasban nehezen fogadjak el az ingatlanoonreszt, vagy az aranyat.
1490Ft van összesen a kártyámon, nem éri meg ellopni senkinek
Írom.
Azt alapból nem pénzben kell tartani
Nem, elvileg a penzmosas elleni algoritmus tul paras, ezert van akit letiltott. Nem kell rajta tartani a vagyonod.
Mondjuk az is szép
Nem azzal volt most hiszti hogy összekeverdtk az ügyfelek és random levont pénzt ?
Erről többet hol lehet megtudni?
csütörtököt mondasz ?
Csütörtök.
Tudom...
na mivan
De nekem megvan a tolto is.
Revolut kartyaval nincs gond, es jo az arfolyam, ha azt valasztod hogy a sajat bank intezze ey a megfelelo valutara allitod akkor azt a par szaz forintot amit a paypal lenyul azt is megsporolod.
Az enyém is ingyen volt - mivel nem jött meg, így vissza utalták az árát.