Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kisgyerekként mi is loptunk gyümölcsöt, át is másztunk a kerítésen. Most akkor én is tolvaj vagyok ?
Mi próbáltuk, de kiszólt a rendőr a kocsiból. Abban az időben meg ilyen esetben hasznosabb volt elfutni, mint szájaskodni.
egy lopós tolvaj vagyok Lehet, hogy kleptomániás is Szerintem van már akkora rutin, hogy úgy kiviszem a boltodból fizetés nélkül a 3 ajtós szekrényt, hogy még másnap sem veszed észre, hogy hiányzik
Olyan nincs, hogy közlekedési FŐosztály.
pedig mennyi lenne még
de hát nálad ez már a pult tartozéka nem?
nem válaszol senki
szerintem mostanra már tiltott az összes templombajáró Istentfélő katolikus
Kár Így az utolsó sztorijaimat nem olvashatták
A lopas az lopas.
Jellemez teged hogy maset ekezed a tiedet meg erenynek tunteted fel.
Ez minosit teged. Nem a lopas tenye.
A szememben.
Az azert evidens hogy ilyen megnyilvanulasok megismerese megerosit hogy hat nem ismertelek felre, es nem eroltetnem a szemelyes kapcsoltot csak ha keznel vannak foldmunka elvegzesere alkalmas szerszamok.
Szerintem ti békát sem cigiztettetek Mondjuk macskákat nem akazgattunk de volt ilyen az ismeretségi körünkben azzal pl. mi sem értettünk egyet ha el nem is ítéltük. akkor az volt a módi. Szerintem ti röttyentős wc-t sem robbantottatok benzingőzzel, szerintem ti nem csináltatok lófaszt se gyerek korotokban, etettétek adisznót, meg hordtátok a vizet a kútról. Ez nekünk is megvolt de minekünk volt időbnk csinyekre is
Bár összehasonlítani olyan harácsolást ami napi 500 millió ft-ot hoz össze neki(nekik) a te zsebedből is azzal, hogy a flancos, uri, kommuniztól meg nem gyötört világ életükben jómódú labancoktól gyerekkoromban elcsentünk néhány banánt hát...
mészáros lőrinc nagyon sokan szeretnénk lenni. Bár Ő hülye ahhoz, hogy lopjon
bevallom olyan is volt csak ha még nem tiltottak akkor most azt fogják a fejemhez vágni, hogy micsoda balesetveszélyes helyzetet okoztunk vOLTUNK ANNYIRA POFÁTLANOK, HOGY A RENDŐRSÉG ELŐTT A ZSIGCSIRŐL LESZERELTÜK Mondjuk szerencsére nem kaptak el, söt az sztk előtti esetkocsiról is leszedtünk egyet szerintem egy níva volt (hú most mit fogok kapni) azért is folytatom
A bisztró elött isszuk a kólánkat. Ez is igen csak a 80-as évek vége. Elmegy az utcában egy wartyi húz egy utánfutót púpozva dinnyével. Már ültünk is a haverom szimójára.
Szépen melléáll menet közben én meg lenyúlok egy bazi nagy görögdinnyét A wartyi pont elfordult balra mi mentünk tovább egyenesen. (szombat fényes nappal) Ahogy a kereszteződéshez érünk pont befordult a rendőrségi uaz kiugrottakbelőle 4-en A köszönés úgy kezdődőtt, hogy lacihaveromnak mindjárt lezavartak egy fülest. majdnem el is döltünk a simóval, hogy én miért nem kaptam rögtön az máig talány. Aztán szépen leszáltunk. Papirok meg minden Kérdezi a rendőr, hogy miért megyünk 2-en a segédmotorkerékpáron Rögtön mondtam, hogy a barátom vett egy dinnyét és nem bírta volna elhozni segítség nélkül nekem kellett fogni hátul
Na én akkor kaptam meg a fülest Kiesett a dinnye a kezemből még el is hasadt Na ezek kiszedették a szelepeket meg a gyertyapipát a motorból. -Na add ide öcsi mondta az egyik rendőr amikor kész lett a művelet. A laci barátom odadja a két szelepet meg a pipát a rendőrnek ő meg azzal a lendülettel feldobta az egyik háztetőre mellettünk. - na takarodjatok meg ne lássunk még egyszer itt benneteket
Aztán bárki bármit mögé lát, oké én maradtam ugyanilyen szaralak, de a haverom 20 éve rendőr, egy megyeszékhelyen közlekedési főosztályvezető alezredesi rangban
kb. 15 éves lehettél Neked akkor már az lehetőség volt, ha meg tudtad lesni a szomszéd mariska nénit fürdés közben a kulcslyukon keresztül
Ebből nekümk hiányzott 10 de inkább 20 év, amivel eleve közel ülhettünk volna a tűzhöz a kialakított kapcsolataink révén de te még épp akkor kezdted a mezőgép.szer szakmunkást
Az is meggondolando ilyen mentalitassal milyen lehet uzleti partnernek lenni?
Most folyamatosan nezni kene a hata moge csori partnernek?
Általában a saját hiba beismerése a legnagyobb nehézség egy ember életében. Valaki eltitkolja, van aki kifogást keres, ezek körül kerülnek ki pl. a vasárnapi hívők.
- Mit tehetnék én, úgy is Isten szabja mag az életemet.
- Valaki megátkozott, nem tudok mit tenni, elmegyek inkább lopok (iszok egyet a kocsmában).
- Ez a sorsom, hát tehetek és a sors ellen bármit?
Valaki meg negligálja a bűnét. Gyerek voltam, nem tudtam, részeg voltam, azt mondta a főnököm, stb.
A kicsit jellemes embernél ez frusztrációt okoz, ezekből élnek a pszihomókusok.
Ha tettem is volna ilyet szégyellném, ilyen gyerekkor nem is hiányzik. Még csak nem is az a fő baj, hogy megtetted gyerekként hanem ahogy beszélsz róla mintegy példaként emlegetve, ilyen példakép akarsz lenni?
Mondjuk az ipse itt mocog allandoan a meszaros lorincen.
gondolom az bassza a csoret hogy nem o ult be a tutiba nem a lopas.
Legalabbis itt az derult ki hogy a lopas nem bun.
Csak akkor ha nem o csinalja.
Engem ez amúgy nem zavar, én tudom, hogy ilyen az ember nagy átlagban. Ezért írtam régebben - ha nem is neked - hogy akinek tartása van, az azért igyekszik magát elkülöníteni attól, ami nem fér bele az értékrendjébe.
rendőr villogót kellett volna inkább lopni, na de aki kispályás az beéri az útkaparó sárgával is
nekem lett volna egy csomó lehetőség ha több vér lett volna a tökeimben, vagy másképp mondva gerinctelen módon szemrebbenés nélkül át tudtam volna kúrni mindenkit
itt azért volt minden, olaj, bor, román munkás, meg a sok kis egyéb apróság
valahogy majd kihevered
De ini Azért nem kellett volna átvonatozni szolnokra azt lelopni az elzárt kukásautóról A rendőrök azon röhögtek, hogy még csavarlazító is volt nálunk hogy felkészültünk ha esetleg már oda van rohadva a csavar
Nem tudom, és nem is akarom megint leírni azt, amit már egyszer leírtam.
Hasonlítsd össze a saját, két szövegedet. Az egyikben egy mulatságos csíny, amikor leszereled a villogót, de nem anyagi érdek vezérel, a másik, amikor ellopod a magánkereskedő élelmiszerét és még le is buzizod, hogy ha hülye volt és hagyta, akkor így kell neki.
Ez a baj a mondandóddal.
hülye az a korosztály mi vagyunk én akkor 13 éves voltam, nekem kellett volna elvinnem a tsz kombányt Arra ott volt az akkori tsz elnök
mert balfaszok voltatok, egy neongyújtó sorbakötve az izzóra és meg is van a diszkós villogó
nekem volt ilyenből néhány sor mindenféle színes izzókból
még uv lámpám is volt vazzeg, emlékszem rá annakidején kibaszott drága volt, pesten vettem mert vidéken sehol sem volt kapható(86-87 felé)
az a vicces hogy még mindig megvan valahol az a lámpa, az összes többi "diszkós kacat" már rég ki van hányva a ganéra