Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig most biztos van meló, qrva nagy szélvihar van... leutóbbi esetem: Hasonló viharos idő volt, Pécsről indultam Pest felé, még a városon belül jött egy nagy piros autó villogva. Elengedem persze, aztán a városon kívül utolértem, mert 100-at tudott kb. a hegyen, sőt legtöbbx annyit se. Megelőzni ugye nem lehet, mentem utána vagy 25 kmt. mire látom megáll. Egy bő karvastag fa volt az út szélén, félig belógva ezért kihívta valami idióta, én (meg addigra vagy még 10 autó) meg mehettem mögötte negyed órát, volt, ahol 60-al
Mondjuk a tasi egy sokszorosan bizonyított balfasz.
Nincs viszonyítási alapom...
Majd ha megveszed a ktm-et és beleélvezel a gatyádba hogy ezzel milyen könnyű motorozni, beszélgethetünk újra
Hát....őőő...mindent javítani kell ez a helyzet
Aham...értem...
Jah és cápa még a hátsó fényeget is elhagyta a K3-as kotlóján.
A tasi műhelyében hegyekben állnak a szar japo motorok amiket javítani kell.
Vagy Tasinak mond azt hogy............Triumph!
Nem volt, a nevemen de 12-es 1200gs-sel mentem sokat.
Baze VFR.
Volt már BMW-d is?
Ezt mond a cbr tulajnak akinek felületkezelési hiba miatt több mint egy liter olajat benyel a blokk egy ezres alatt,vagy az összes japonak akiken fesszabot kell cserélni,vagy a VFÓR tulajoknak akik a 3. leégett generátor után egy magyar szerelővel olajjáratot kell a deklibe csináltatni hogy ne égjen le ujra. stb.
Főzzetek !!
Arányaiban olcsóbb mint az at, mert a bmw tudja mi az hogy futómű és fék. Nem seprűnyelet és fakockát épít a motorokba.
Mert azok olcsók?
16-ig ráérek...aztán ügyvéd és megint ráérek
Holnap melózok...
Unatkozol? Sehol egy tűz? Nem baj, hátha jön Pipi, ír két oldalnyit, akkor lesz téma
És akkor mi van a boxer bmw-kel vagy a k100-asokkal?! 2-300ezer km-ekkel vígan mennek. Ezek akkor hazugságok?
Majd jön a Pipi, aztán jaj nekünk!
Ellaposodott a hangulat
Ennyire hiányzik? Szereted tűrni?
Hááát...gyanús
Azért, mert 20 évesen, agyon gyepálva is működik. Mindig.
Tartós motorokerékpárt a japánok gyártanak...
Ah, túlárazott szar. Irreálisan magas az ára, egy gs is vígan tudja azt a futást, sokkal könnyebb, kezelhetőbb kivitelben, nem mellesleg erősebb is. A ktm szintén.