Az is jó, csak merítsd le nullára, én az akkumulátoros boltban szoktam leadni, ott egyből külön gyűjtik, azért hogy a maradvány energia nehogy tüzet csináljon.
Persze ha olyan az akku aminél nem lehet rövidre zárni akkor mindegy.
Az én telómban a GPS mindig le van tiltva... mivel általában nincs rá szükségem, és anélkül a teló kevesebbet fogyaszt. Persze tudom, a szíáé be tudja kapcsolni távolról meg a torony alapján is megy a lokalizáció szóval tudják, hogy itthon vagyok, és épp írok
Milyen 1,5x1,5? Vak vagy Az 1,2x1,2 Ennyi volt a terv. Nem az egész udvart akarom én térkövezni A többinek semmi baja mija fasznak Az hiányozna Jön a tavasz szépen kiződül azt kész. Itt kellett megcsinálni, mert itt fordítja rá a kormányt, hogy bemennyen a helyére az autó Az elmúlt 15 év alatt megtete a hatását. Nagyjából bokáig érő kigödrösödés alakult ki az általam már helyreállított részen Persze az esővíz egy hét múlva is volt még benne Időszakosan toldozgattam foldozgattam egy egy beton törmelék lerakásával, volt, hogy 3-4 évig jó is volt aztán megint nekiindult Az utolsó toldozás meg nem sokat ért kb. 2 hónap azt vége lett.
Remélem ez örök megoldás lesz. Majd 10 év múlva teszek még képeket
Egyébként köszönöm a dícsérő szavakat Derekas munka volt
úgy hívták, hogy szóró tantárgyak Az első 2 félvében beraktak valami g.ci tantárgyat, általában felső matematika, statisztikva vagy ilyesmi. Jó esetben a 60-70 % az első 2 fél évben kiszűrődött
hát az se mindíg biztonság. Amikor a kormány bejelenti, hogy egyik napról a másikra kibasz 5-10 ezer embert. Volt erre már példa a közelmúlban is. Persze ha nélkülük is működik az állam akkor el kell azon gondolkozni,hogy eddíg szükség volt e rájuk?
Persze ha olyan az akku aminél nem lehet rövidre zárni akkor mindegy.
Remélem ez örök megoldás lesz.
Egyébként köszönöm a dícsérő szavakat
https://index.hu/mindekozben/p...
Biztos nem esik szét a műved?