De egyelőre a Kia nem eladó.... de ha eladó lesz a távoli jövőben, akkor vagy Ranger raptor vagy teljesen más irány, de vmi amiben kutyát is tudok szállítani. A Kia egyelőre nem eladó, makulátlan, 14 éves, Magyarországon nem is létező full felszerelt....
Na erre aztán tényleg semmi szükség.
Bár arra megvenném hogy eltapossam a SUV-os gyógyegereket akik biztonságban érzik magukat a 2Tonnától, ezért nem tanultak meg vezetni
Azok nagy része majd a raptorban azért oda tennem az astra kombi mellé közel sem ugyanaz.... a 3-ás mar sima futómű, ez azért vastagabb és erősebb minden tekintetben
Talazltal merv tengelyt, laprugot vagy cuki portaltengelyt?
Vagy csak sima keresztlengokarokat meg golyalabas felfuggesztest?
Esetleg osztomuves negykerekhajtast felezovel?
Hat nrm alibi hibridet.
ha nem nyomom csak a megengedett sebesseget a gastranak egy tankal megvan becs-budapest oda vissza, az kb 600 km es marad egy pici. Amikor rajta volt a fel beallo kb 550 et ment el movar győr kiterő budapest vonalon.
amugy fasza lakoovezet gyoben egy kopesre a palya lejarotol, ott vennek hazat ha lenne penzem.
Én nem akarok hibridet, erről is lemondanék mínusz 200 ezer forintért. Ami tavaly választható opció volt, az idéntől kötelező tartozék lett sajnos, áremeléssel együtt. (Nagyon keveset autózom városban, nekem semmi hasznom nem lesz belőle).
Na még ez is, mi a fenének külön önindító ha ott egy erős villanymotor
Többet vártam a Suzukitól.
Ha nem akar szétesni a Ceed, akkor én kivárnám a következő változatot amit remélhetőleg rendesen megterveznek.
Bár arra megvenném hogy eltapossam a SUV-os gyógyegereket akik biztonságban érzik magukat a 2Tonnától, ezért nem tanultak meg vezetni
Vagy csak sima keresztlengokarokat meg golyalabas felfuggesztest?
Esetleg osztomuves negykerekhajtast felezovel?
https://index.hu/techtud/2020/...
http://youtu.be/C5ke_f9dWRQ
Majd követem a példádat és én is növelt kapacitású akkupakkokat fogok gyártani bontott kínai cellákból.
ha nem nyomom csak a megengedett sebesseget a gastranak egy tankal megvan becs-budapest oda vissza, az kb 600 km es marad egy pici. Amikor rajta volt a fel beallo kb 550 et ment el movar győr kiterő budapest vonalon.
amugy fasza lakoovezet gyoben egy kopesre a palya lejarotol, ott vennek hazat ha lenne penzem.
Többet vártam a Suzukitól.
Ha nem akar szétesni a Ceed, akkor én kivárnám a következő változatot amit remélhetőleg rendesen megterveznek.
aztán tud menni minden kényelmi extra akkuról