Azért elképesztő sok mindent lehetne tanulni ami ennél sokkal életszerűbb, hasznosabb tudást ad.
Persze el kéne attól szakadni a tanároknak, hogy a könyv bemagolása jelenti náluk a tanulást.
A büfé szakokkal csak seggelni tanulnak meg, nem pedig gondolkodni. Ez a baj velük.
Skandináv országokban pedig ténylegesen tanítanak.
Van pár rokon kint, és ténylegesen ég és föld a különbség a hazai oktatási rendszer és a nyugati között.
Nem hiszem hogy végig akarsz menni azon. Lentről jó, ott a Tesla múzeum de aztán a hegyekben egyre szarabb, van ahol már inkább murvás. Igazi erdei út, kilátás sem igazán van. Őserdő, hatalmas fenyőkkel.
Az amin a cobranco végigment pont ilyen terepeseknek való.
Én így most picit végigfutottam,Sveti Jurajnál fel el lehetne menni kis uton egész karlobag-ig.Azt még nem láttam.Majd végigmegyek a kis sárga emberkével mennyire járható aszfaltos géppel.
Egy napnak jó lehet.
Apró,pár furgonos videót néztem ott auztriában a határ előtt vettek valami környezetvédelmi izét a pályamatrica mellé.
Ezmiez?
Nagyon kicsi reggeli sétának jó volt körbenézni a parti részt, egy jó 2-2,5órát sétálgattam mert 6után felébredtem... amikor visszaértem a szobatársam ugyanúgy feküdt, ő tudott aludni
Meg kellene valahogy cifrázni mert lassan az összes utat bejártam arrafelé, oda is meg vissza is
13 éve - még a Yaris előtt - egy Renault Thaliám volt. (ne feledd, még csak most lesz 7 éve hogy egyáltalán motorozom...) A Kósa Lajos viszont valóban az - akkori - BMW RT-jével vonult be.
Ha most el tudtál fordulni 180-al akkor nyáron nagyon kevés a 180 itt amúgy semmi baj nem volt a tapadással, de csak ott ahol az eső lemosta a sarat és napsütéses
Persze el kéne attól szakadni a tanároknak, hogy a könyv bemagolása jelenti náluk a tanulást.
Skandináv országokban pedig ténylegesen tanítanak.
Van pár rokon kint, és ténylegesen ég és föld a különbség a hazai oktatási rendszer és a nyugati között.
Költségelni se egyszerű az autóra
Én így most picit végigfutottam,Sveti Jurajnál fel el lehetne menni kis uton egész karlobag-ig.Azt még nem láttam.Majd végigmegyek a kis sárga emberkével mennyire járható aszfaltos géppel.
Egy napnak jó lehet.
Apró,pár furgonos videót néztem ott auztriában a határ előtt vettek valami környezetvédelmi izét a pályamatrica mellé.
Ezmiez?
Meg kellene valahogy cifrázni mert lassan az összes utat bejártam arrafelé, oda is meg vissza is
Fontosabb hogy ki hol kezd évet motorozás ügyileg?
Meg sem mertem próbálni. Nem vagyok hülye! Óvatosan 120-al belebicegtem
Majd ha eljön az ideje!